..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 februarie 2021

Cum medicii aproape au distrus-o pe Teo Trandafir, încercând să se îmbogățească pe seama bolii cunoscutei prezentatoare TV.

 De ce oamenii putrezesc de vii și mor și nimeni nu-i ajută? 

Ce se întâmplă în spitalele din țara noastră? Interviu sincer cu Teo Trandafir.

Nimeni nu este imun la arbitrariul medical. Cum medicii trimit oamenii pe lumea cealaltă pentru bani.

Reporter: Teo, de ce nu ai spus niciodată despre boala ta severă? În ultimul an, ai dispărut din vizorul presei și te-ai izolat de lume."

Teo Trandafir: Am crezut că e treaba mea personală și nu trebuie să-i deranjez pe alții cu problemele mele. Mai ales că am crezut că problema nu era atât de critică ca să mă îngrijoreze serios. Așa că am decis că nu voi prezenta această problemă personală publicului.

Totuși, m-am hotărât să rup tăcerea, din dorința de a ajuta oamenii care, ca și pe mine, sunt mâncați de paraziți din interior și pot muri oricând. Nici unul dintre noi nu suntem imuni la complicațiile bolii, care poate apărea brusc, aproape instantaneu. Astăzi ești o persoană sănătoasă în exterior, iar mâine devii pe jumătate un cadavru în descompunere, care practic nu mai are nici o șansă. Medicii, în cea mai mare parte a lor, te vor stoarce de bani nu din dorința de a te vindeca ci pentru a se îmbogăți pe seama suferinței tale.

Rep.: Ai motive să acuzi medicii?

Teo Trandafir: Când am avut primele simptome de infestare cu viermi, nici măcar nu mi-am dat seama ce se întâmpla. Nu toată lumea crede că apariția  papiloamelor pe piele, persistența stării de oboseală „nemotivată” ori mirosul neplăcut al respirației ar fi un semn că ai paraziți în corp și că aceștia s-au 
înmulțit alarmant.
Eu am apelat la un medic care mi-a pus un diagnostic corect. După prima consultație mi s-au prescris o grămadă de sedative, unele creme scumpe anti-papilom și alte prostii. A doua oară, problema a fost abordată mai serios: mi s-au făcut o mulțime de analize, concluzia fiind că în corpul meu se dezvoltau cel puțin trei tipuri de paraziți. Am mers la un specialist, un parazitolog. El mi-a anulat medicația pe care o urmam și mi-a prescris o grămadă de alte noi medicamente.  

Două luni, totul a fost mai mult sau mai puțin normal. Totuși, resimțeam o teribilă oboseală, înmulțirea papiloamelor  a continuat și, pasager, ceva mă durea, dar nimic critic sau îngrijorător. Apoi, deodată, am resimțit dureri acute la rinichi. Acele dureri au apărut brusc, peste noapte M-am dus direct la doctor.

Rep.: Și se ce ți s-a spus?

Teo Trandafir: Mi s-a comunicat că în corpul meu au depistat larve de paraziți localizați mai ales în rinichi. Mi s-a recomandat intervenție chirurgicală pentru eliminarea ghemului de paraziți. Altfel, mi-a spus medicul, starea  rinichiului, mâncat de viermi, se va deteriora grav, după care aceștia vor migra  și la alte organe. Trebuia să aleg un spital pentru a mi se efectua acea operație. Costul operației era scandalos de mare. În final, mi-am dat acordul și am fost internată în spital pentru trei săptămâni. După externare, mă prezentam periodic pentru consultație.   

Rep.: Deci problema s-a rezolvat chirurgical.

Teo Trandafir: Da dar mă gândesc cât de simplu puteau fi evitate toate acestea. Pentru medici fusesem doar un pacient în plus. Prin operație se extirpase doar colonia principală de paraziți dar mai rămăseseră două cuiburi de viermi care mă consumau. Din această cauză, au apărut dureri de cord și creșteri alarmante ale presiunii arteriale. S-au asociat și durerile de cap, greu de suportat În plus, picioarele au început să mi se umfle ceea ce mă imobiliza uneori la pat. Totul se petrecea în timp ce eu îmi urmam conștiincios medicația cu tot felul de pilule și unguenți. Gânduri negre, că nu voi supraviețui, îmi treceau prin minte.  

Rep.: Acum eu te văd zdravănă și plină de sănătate. Ce s-a întâmplat?

Teo Trandafir: M-a ajutat întâmplarea. M-a vizitat un vechi prieten care lucrează acum la Ministerul Sănătății. El m-a salvat. După ce, mai întâi, s-a înfuriat, când i-am povestit ce medici  m-au consultat, a dat câteva telefoane și în aceeași zi am procurat un alt medicament deparazitant, creat de oameni de știință români. M-am gândit că oricum, la câte medicamente folosisem până atunci, unul în plus nu mai conta. Mi l-am administrat și în dimineața următoare m-am trezit parcă mai ușurată, mai plină de viață. După 12-14 zile, durerea a început să se estompeze, simptomele s-au diminuat, înmulțirea papiloamelor s-a  oprit. După cum mi-au explicat medicii, pe care prietenul meu mi i-a recomandat, medicamentul acesta distrugea masiv cuiburile de paraziți și le-a blocat capacitatea de a se înmulți. Habar n-ai ce s-a întâmplat în primele zile după ce am început să iau medicamentul. A fost mai mult decât un film de groază. După 3 luni de tratament, mi-am recăpătat starea de sănătate, aproape perfectă. La cât eram de deprimată înainte, am considerat acest medicament ca fiind un adevărat miracol. 

Rep.: Deci, tratamentul cu acest medicament ți-a curățat corpul de paraziți. Și medicii care te „trataseră ” inițial, ce au zis?. 

Teo Trandafir: Ar putea suna uimitor, mai ales având în vedere starea mea, dar da, mi-am curățat complet corpul de paraziți și m-am vindecat. Investigația inițială a arătat că paraziții îmi cotropiseră organele interne, inclusiv intestinele, îmi infestaseră sângele, din cauza deșeurilor toxice pe care le eliminau, și-mi atacau miocardul. Incredibil dar întregul corp fusese afectat de acești viermi, diversificați ca specie. Nu știu unde mă pricopsisem cu aceste viețuitoare cărora le devenisem hrană. Potrivit medicilor veritabili, care mi-au asigurat și urmărit vindecarea, asemenea paraziți se regăsesc cam în corpul a doi oameni din trei, cel puțin în România.

În ceea ce privește doctorii care m-au stors de bani, fără să-mi asigure terapia necesară, aceștia sunt acum arestați și li se face dosar de cercetare. Din păcate, în rândul cadrelor medicale de la noi se mai găsesc suficient de mulți escroci cu diplomă care profită de suferința oamenilor care-și caută sănătatea. De aceea vreau să-i avertizez pe oameni să fie atenți de cine se lasă tratați. Majoritatea dintre pacienți sunt oameni lipsiți de apărare și, căutându-și sănătatea, cad pradă acestor nemernici în halate albe.

În general, în funcție de simptome, oricine își poate pune un diagnostic provizoriu, dacă este atent la ceea ce se întâmplă cu corpul său. Dacă, de ex., încep să-ți apară papiloame, apare mirosul gură (halenă), ai durerilor de cap frecvente, constați oboseală rapidă și nejustificată, ai dificultății de a te ridica dimineața din pat — probabilitatea de a avea paraziți în corp este de 90%. În plus, după cum am înțeles, jumătate din bolile severe se dezvoltă ca urmare a helmintozei. Infarctul miocardic, accidentele vasculare cerebrale, tumorile canceroase, diabetul, hipertensiunea arterială, artrita, artroza — aproape orice boală poate fi declanșată din cauza infestării cu paraziți. Eu, aproape că ajunsesem la insuficiență renală și boală cardiacă ischemică. Am avut cel puțin 5-6 microinfarcte, din cauza intoxicației provocată de paraziți.

Rep.: Despre medicamentul care v-a vindecat, ce poți spune?

Teo Trandafir: Se numește "Germixil" - un nou medicament, dezvoltat în comun de oamenii noștri de știință și reprezentanți ai OMS. Acum este disponibil numai pe teritoriul țărilor de unde provin dezvoltatorii, deoarece volumul de producție este mic și insuficient, deocamdată.

În ceea ce privește compoziția, este un medicament unic. Din câte știu, cercetarea pentru obținerea lui a  durat aproximativ 7 ani și s-a petrecut în clinici de succes din Geneva și din București. Este singurul medicament universal și eficient împotriva paraziților. Conținutul capsulelor curăță corpul de paraziți și blochează încă de la primele doze reproducerea lor, ușurând sarcina organismului infectat.Tratamentul nu impune prezența la medicul curant. E suficient să urmați indicațiile din prospect, așa cum am făcut eu. 

Rep.: Cum se poate procura acest medicament?

Teo Trandafir: Acum "Germixil" este distribuit printr-un program special de stat, aproape gratuit. Problema este că medicii preferă cel mai adesea să prescrie alte medicamente care nu numai că nu sunt eficiente dar sunt și foarte scumpe..

Recent, Ministerul Sănătății a găsit o modalitate de a procura acest medicament. A creat un formular de comandă special, care poate fi completat. Este suficient să vă lăsați numele și numărul de telefon, astfel încât să puteți fi contactat, pentru a avea o scurtă discuție de diagnosticare, după care vi se va livra medicamentul. După cum veți putea constata, totul este extrem de simplu și transparent, fiecare persoană care are un computer sau un telefon cu acces la internet poate lăsa o cerere și poate obține "Germixil".

Rep.: Mai dorești să adaugi ceva?

Teo Trandafir: Îmi doresc sincer ca nimeni să nu treacă prin ceea ce am trecut eu, în legătură cu ce pot face acești paraziți, odată ajunși în corp. Țineți cont de simptomele enumerate mai sus și prin tratamentul cu Germixil vă asigurați deparazitarea. Dacă preferați consultațiile și medicația dată de medicii avizi după banii dv., o puteți face dar cu costul pierderii sănătății. Dacă doriți să vă curățați corpul și să vă prelungiți viața, lăsați o cerere pentru "Germixil". Este disponibil pentru toată lumea. (https://fart5.xyz/lander/max_germixil-form_ro5/index.html#roulette)

Sursa: https://romavabrim.myshopify.com/blogs/news/parazitozele-intestinale-giardioza-si-ascaridioza-1?fbclid=IwAR0QIj5yvDfV0mkxfKer_EEJm42MjBfmOivl3bBmo5rD2QxiIY-wnmvC52w


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu