..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 ianuarie 2021

Tânără doctoriță mexicană internată după ce i s-a administrat vaccinul anticovid Pfizer.

 January 10, 2021 by Edward Morgan

Traducere Const. Mihăilescu 


O anchetă a fost declanșată de autoritățile sanitare din Mexic după ce un tânăr medic a rămas paralizat la câteva minute după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer Covid-19. Familia a solicitat să se efectuieze anchete..

Doctorița devenită pacient a fost plasată imediat în unitatea de terapie intensivă a spitalului din Coahuila, statul Nuevo Leon. Pacienta a prezentat și unele dificultăți de vorbire, potrivit rapoartelor media.

De asemenea, a avut o serie de convulsii, erupții cutanate, stare de puternică anemiere și dificultăți de respirație, toate în decurs de jumătate de oră de la administrarea vaccinului. De atunci a mai fost diagnosticată preliminar cu encefalomielită (inflamație a creierului și a măduvei spinării).

Perez se află acum în stare stabilă și nu se mai confruntă cu crize convulsive, dar familia ei a solicitat teste suplimentare pentru a se elucida cauza efectelor secundare și potențial ascunse ale vaccinului Pfizer / BioNtech Covid-19.

Nota autorului:

Până la 60% din lucrătorii din domeniul sănătății din SUA refuză vaccinul experimental cu ARNm COVID - „Nu vrem să fim cobai!”

„Nu avem suficiente date pentru ca simtomele ulterioare să poată fi puse exclusiv pe seama vaccinului. Cu toate acestea, este necesar să se clarifice dacă reacțiile se datorează inoculării vaccinului Pfizer. „Ar trebui să se efectuieze cercetări mai profunde pentru a ne lămuri asupra reacțiilor adverse ale vaccinului", a declarat Carlos Palestino, cumnatul femeii.

Înainte de inoculare, Perez prezentase reacții alergice adverse la antibiotice precum trimetoprim și sulfametoxazol, care pot provoca convulsii, erupții cutanate și șoc anafilactic, la unii pacienți.

La începutul lunii decembrie 2020, Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au înregistrat cel puțin patru cazuri de paralizie parțială a feței (paralizia Bell) la persoane vaccinate cu vaccinul Pfizer.

Cu toate acestea, potrivit Ministerului Sănătății Publice din Mexic, printre beneficiarii vaccinului Pfizer / BioNtech nu au fost înregistrate cazuri de encefalită (umflarea creierului).

Perez rămâne sub observație și urmează un tratament, inclusiv cu steroizi și medicamente anti convulsive, pentru a reduce riscul de reacții adverse recurente.

Familia lui Perez spune că a vrut să dea un semnal de alarmă  asupra cazului, în speranța că tânărul medic va fi vindecat și că alții ar putea fi scutiți de efecte secundare similare, dar au subliniat că nu încearcă să descurajeze pe nimeni în a se vaccina.

https://prepareforchange.net/2021/01/10/young-doctor-left-paralyzed-minutes-after-taking-pfizer-covid-19-vaccine-in-mexico/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=young-doctor-left-paralyzed-minutes-after-taking-pfizer-covid-19-vaccine-in-mexico


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu