..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 noiembrie 2020

Plandemonia va lovi necruțător!

 Pregătirile Genocidului planetar sunt pe ultima sută de metri. În câteva luni va începe Marea Decimare. Acțiunea se desfășoară de multă vreme, dar cu multă timiditate. Este cea mai îndrăzneață lovitură aplicată omenirii de către păpușarii ce au reușit să preia controlul planetei. 

Ei erau hotărâți să înceapă această megaexterminare chiar și cu treizeci, patruzeci de ani în urmă. Bugetele uriașe pentru plata pensiilor și pentru tratarea bolnavilor vârstnici cronici îi scoteau din minți pe păpușarii mondiali. Păpușarii au susținut mere: „e inadmisibil să irosim bani pe aceste fosile!” Pentru ei nu mai contează că „fosilele” plătiseră câte patruzeci de ani contribuții la bugetele de pensii și de sănătate.
– Nu ar fi mai simplu să-i eliminăm, pretextând că-i tratăm?
„Consultații”i-au temperat mereu și le-au explicat că asemenea acțiune e nevoie să fie pregătită corespunzător:
– Nu putem declanșa această acțiune de „igienizare” a planetei până nu ne plantăm idioții utili în funcțiile de conducere ale tuturor țărilor și până nu ne pregătim o masă uriașă de idioți utili din populațiile de sclavi, mai cu seamă idioți cu studii și funcții de îndobitocire a celorlalți sclavi. Altfel, riscăm să avem surprize neplăcute.

Și așa au ales ca acel an să fie 2020,  an cu semnificații deosebite.

Cu mare durere constatăm că cei mai ticăloși și mai agresivi mercenari înrolați în „lupta” de susținere a acestui uriaș genocid sunt mulți intelectuali, dar, ca oameni, niște viermi ce și-au vândut de mult sufletele pentru avantaje materiale și ambiții veleitare. 
Un fapt este indubitabil: sufletul uman este nemuritor așa că ceea ce ni se pregătește este pasager. Din acest motiv, nimănui nu trebuie să-i fie teamă de viitor, vom părăsi poate un ambalaj din carne, și așa perisabil și, poate, nefericit ales, dar vom dăinui în locuri ale acestui univers unde viața va fi o experiență mult mai fericită și mai agreabilă.

În ceea ce-i privește, va veni rapid și vremea când acești viermi vor simți cu groază că balaurul, care i-a inspirat și încălzit la sân, se va îndrepta spre ei și-i va devora. Atunci vor striga după ajutor, dar nu va mai avea cine să-i salveze. Cei care ar fi putut-o face vor fi fost de mult sacrificați întru îndestularea stomacului și orgoliilor idioților utili.
 
 http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=25079

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu