..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 octombrie 2020

Opinia unui medic: ‘Este necesar să refuzăm vaccinul împotriva Covid-19’

 Pierre Cave este radiolog, fost intern și șef al clinicii din Marsilia. Acum lucrează în diferite spitale (în special în Bastia și Basse-Terre), după 30 de ani petrecuţi într-o clinică din Reunion. Are o experiență umanitară consistentă în Madagascar.

Este una dintre personalităţile din lumea medicală care se opun vehement vaccinării împotriva Covid-19, arătând că „Vaccinul este mai periculos decât boala!” Chiar cu riscul de a fi sancţionat, Pierre Cave afirmă răspicat că este necesar să „denunțăm și să condamnăm demersul pur comercial și cinismul abject care a ghidat producția acestui vaccin”. Redăm mai jos integral punctul său de vedere.

COVID-19: VACCINARE???

Mai multe laboratoare private (= pentru profit) au anunțat triumfător că au dezvoltat cu succes un vaccin împotriva Covid. Și aceste anunțuri sunt răspândite cu satisfacţie în mass-media, care nu ezită să vorbească despre o victorie definitivă asupra bolii.

Reacția mea la aceste anunțuri este NEÎNCREDERE ABSOLUTĂ.

Pentru câteva motive :
1) Epidemia s-a terminat (în Franța), repet asta de câteva săptămâni și toate publicațiile științifice confirmă această constatare (din nou, asta nu înseamnă că boala a dispărut). Așadar, întrebarea care este necesar să fie pusă în mod logic este: „Care este nevoia de vaccinare dacă nu mai există epidemie?
Simplu bun-simț!

2) Mai grav: vaccinurile anunțate de laboratoare au fost dezvoltate în câteva săptămâni, cu un IMPERATIV COMERCIAL DE RENTABILITATE imediată. În timp ce în mod normal este nevoie de luni, chiar ani de zile pentru a dezvolta un vaccin, cel puțin dacă îndeplinim criteriile științifice pentru securitatea sănătății. Cu toate acestea, în acest caz, niciunul dintre aceste criterii nu a fost îndeplinit. Eh, da, a fost necesar să acționeze rapid… pentru a fi primul pe piață… cu miliarde profit!

Deci, putem spune cu certitudine că aceste pseudo-vaccinuri nu oferă NICIO GARANȚIE a eficacității și, mai rău, NU SE ŞTIE NIMIC DESPRE EFECTELE SECUNDARE ale acestor produse. Nici pe termen scurt, nici cu atât mai puțin pe termen mediu sau lung.

Cursa frenetică pentru profit este incompatibilă cu constrângerile cercetării științifice.
Și să nu vorbim despre morală sau etică !!!

3) Și mai grav, poate cel mai grav, este un aspect pe care industria farmaceutică este atentă să nu-l sublinieze, şi anume că vaccinurile sunt contraindicate la subiecții care au fost contaminați (datorită fenomenului interferenței virale și al amplificării virale). Un număr mare de persoane au fost infectate cu coronavirus fără a avea semne vizibile ale bolii. Aceștia sunt „purtătorii sănătoși”. Într-adevăr, este necesar să menţionăm că acest virus nu este foarte periculos, ci foarte contagios. Vaccinând orbește populația într-un astfel de caz, am pune în pericol toate aceste persoane infectate fără să știe. Cu alte cuvinte, vaccinul este mai periculos decât boala.

În concluzie, aceste pseudo-vaccinuri sunt atât INUTILE, cât și PERICULOASE.

Sper că guvernul francez nu va face o nouă greșeală recomandând această vaccinare sau făcând-o obligatorie.

În mod logic, în fața lipsei flagrante de garanții sanitare prezentate de aceste vaccinuri, guvernul ar fi necesar să refuze chiar AMM (autorizația de introducere pe piață). Din partea mea (chiar dacă asta înseamnă a fi pedepsit), în calitate de persoană, dar în acelaşi timp ca medic, nu ezit să anticipez deciziile guvernului: ESTE NECESAR nu doar să REFUZE aceste VACCINURI, ci să denunțe și să condamne abordarea pur comercială și cinismul abject care a ghidat producția lor.

O precizare foarte importantă (cu riscul de a dezamăgi curentul obscurantist): de obicei, nu sunt un adversar al vaccinurilor, dimpotrivă!
Sunt un susținător puternic al vaccinurilor clasice DT-Polio, BCG, variolă etc. care au salvat milioane de vieți omenești și care au permis chiar eradicarea anumitor boli, în special variola și poliomielita. Dar, în acest caz, doar citirea faptelor, care sunt de notorietate publică, duce irefutabil la aceeași concluzie cu cea trasă de mine. RESPINGERE și CONDMNARE. În interesul general.

 http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24651

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu