..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 octombrie 2020

”De unde știm numărul real al deceselor COVID-19?! Eu pun sub semnul întrebării categorisirea ca fiind decese cauzate de coronavirus toți cei care sunt testați pozitiv”

SĂNĂTATE


BUCUREȘTI, 20 iul – Sputnik; Dragoș Dumitriu. Profesorul dr. Vladimir Beliș, fostul director al Institutului Național de Medicină Legală, a reacționat pozitiv la criticile omologului său din Bulgaria, care a declarat  fulminant:

”Nu a murit nimeni de coronavirus. Au murit oameni CU coronavirus, dar NU DIN CAUZA infecției de coronavirus. Nu e nevoie nici de pandemii, nici de epidemii”, a citat Vladimir Beliș, precizând că ”asta au spus colegii noștri din Spania, Italia, Germania, Elveția și Franța”.

Vladimir Beliș consideră că ”e o transmitere absolut manipulativă a informației, nimic comun cu realitatea”, a declarat Beliș la ”Sinteza Zilei”, subliniind aspectul esențial ridicat de colegii săi – ”autopsiile în cazul pacienților cu COVID-19 sunt deosebit de importante pentru aflarea numărului real al deceselor”.

Marele medic consideră că ne că autopsia e necesară atât pentru aflarea numărului real al deceselor provocate de coronavirus, cât și stabilirea tratamentului!

”Plecând de la ideea că există cazuri asimptomatice… omul are testul pozitiv, e infectat, dar nu are niciun semn”, explică Beliș – ”Plecând de la acest lucru, eu pun sub semnul întrebării categorisirea ca fiind decese cauzate de coronavirus toți cei care sunt testați pozitiv. E o logică elementară”.

Medicul subliniază – ”există și alte cauze de moarte, iar acest lucru pune sub semnul întrebării dacă raportarea de număr total de decese prin COVID-19 este cel real”.

”Autopsia e necesară pentru că din mențiunea legală autopsia se face pentru stabilirea cauzei morții”, subliniază Beliș, atrăgând atenția – ”Deci dacă plecăm de la ideea că nu toți cei care sunt etichetați că mor de COVID-19, chiar mor de COVID-10, atunci trebuie să facem o autopsie ca să vedem de ce a murit. Deslușirea cauzei morții prin calea autopsiei este primul obiectiv”.

Al doilea motiv pentru care trebuie făcută autopsia se referă chiar la descoperirea tratamentului. ”În orice afecțiune nouă care nu e suficient de bine studiată, nici din punct de vedere clinic, nici din punct de vedere morfo-patologic, e necesară autopsia”.

”E necesară pentru a lămuri care sunt leziunile organice specifice determinate de această nouă maladie. De ce? Pentru că stabilind ce organe sunt afectate, putem aplica și tratamentul”, spune Beliș, trăgând concluzia car ar trebui să dea de gândit: ”Nu poți să dai un tratament dacă nu știi ce organ e vizat de boala respectivă”.
Read more: https://ro.sputnik.md/health/20200720/30991536/Celebrul-profesor-Belis-Pun-sub-semnul-intrebarii-ca-sunt-decese-cauzate-de-coronavirus.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu