........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 septembrie 2020

CUM PUTETI NEUTRALIZA O VACCINARE FACUTA FORTAT


Uz extern:
Vom avea la îndemână un tub cu pasta de argila, tifon și bandă adezivă (leucoplast). După injecție, mergeți repede la baie și întindeți argila pe locul vaccinului, puneți tifonul și bandajați.
Stați bandajat cel puțin 2 ore și vaccinul va fi absorbit în proporție de aproape 100% de argilă.
Procedura a fost testată pe copii, câini și pisici, fiind eficace în procent de aproape 100%, fără efecte secundare (apariția de erupții ale pielii, febra, oboseală).

Uz intern: 
Rezultate încă și mai sigure puteți obține cu următorul amestec:
-) soluție de clorură de magneziu (40 ml soluție pentru adulți si 25 ml, pt. copii); de 3 ori pe zi (în ziua vaccinării si apoi ziua următoare).
Prepararea soluției: 20 gr. clorură de magneziu la 1 litru de apă.
-) extract de semințe de grepfruit: 30 picături într-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile.
-) extract de semințe de grepfruit, împreună cu soluție de argint coloidal (e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut).
-) vitamina C: 2-3 gr. pe zi timp de 2-3 zile.
 
SURSA: http://scienzamarcia.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu