..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 septembrie 2020

Avertismentul unui expert de la Oxford: Restricțiile dăunează grav sănătății!

 


 Perioadele lungi de restricționare a libertății de circulație ar putea slăbi sistemul imunitar, iar oamenii ar deveni și mai vulnerabili la virusuri periculoase. Este avertismentul lansat de epidemiologul Sunetra Gupta de la Oxford.

Cercetările făcute de echipa profesoarei Gupta sugerează că noul coronavirus a ajuns în Marea Britanie în decembrie (cu aproximativ două săptămâni înainte de primul caz raportat și cu o lună înainte de primul deces) și a produs o imunizare semnificativă a populaţiei. Concluziile trase de echipa de la Oxford sugerează că impunerea unor restricții naționale de circulație după trei luni a reprezentat o decizie luată prea târziu și inutilă.

Concluziile studiului realizat de Sunetra Gupta se află în antiteză cu sfaturile date de savantul Neil Ferguson de la Imperial College, ale cărui predicții privind moartea a 500.000 de oameni – dovedite ulterior complet exagerate – l-au determinat pe premierul Boris Johnson să impună blocajul la nivel național.

Profesorul Ferguson, care a fost dat afară din Scientific Advisory Group for Emergencies (Grupul Consultativ al Oamenilor de Știință pentru Situații de Urgență) după ce a încetat să mai sprijine restricțiile de circulație, le-a spus ulterior parlamentarilor britanici că Suedia a obținut aproximativ aceleași rezultate privind limitarea răspândirii Covid-19, deși nu a impus blocajul din Marea Britanie.

Într-o declarație făcută pentru ziarul The Sunday Telegraph, Gupta a declarat că mișcarea oamenilor în călătorii internaționale ajută la dezvoltarea unor anticorpi, iar aceștia ne ajută să luptăm împotriva virusurilor noi. „Acesta este un avertisment pentru a nu presupune că situația în care nu suferim agresiuni regulate din partea unor agenți patogeni ne pune într-o poziție mai bună”, a declarat ea.

Genul de imunitate care ne protejează împotriva simptomelor foarte grave și a morții poate fi dobândit prin expunerea la agenți patogeni asociați mai degrabă decât expunerea la virusul periculos (…) În general, suntem într-o situație mai bună datorită acestor călătorii internaționale. Mai precis, au fost reduse condițiile în care un agent patogen ar putea ucide multă lume”, notează Daily Mail.

 https://evz.ro/avertismentul-unui-expert-de-la-oxford-restrictiile-dauneaza-grav-sanatatii.html

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu