..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 iulie 2020

Document șocant în Austria pe tema coronavirus. Guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației

„Oamenii ar trebui să se teamă că vor fi infectați sau că părinții și bunicii lor vor muri!”

O minută de la jumătatea lunii martie a grupului de intervenție pentru coronavirus din Austria, obținută de un post de radio și rostogolită în presa vieneză, menționează că premierul Sebastian Kurz ar fi trasat direcția – în prezența vicecancelarului, a ministrului Sănătății și a specialistului în boli tropicale – că teama de coronavirus ar fi nevoie să fie indusă mai puternic în rândul populației „În curând, fiecare dintre noi va ajunge să știe pe cineva care a murit de Corona.


La solicitările pentru explicații, oficiali guvernamentali nu au infirmat autenticitatea documentului și a convorbirii, dar au relativizat importanța: „A fost un schimb de idei”.
Jurnalul de dimineață al postului de radio Ö1 a publicat conținutul unei minute a ședinței din 12 martie a Grupului de intervenție pentru coronavirus al țării, iar în aceasta premierul și-ar fi exprimat îngrijorarea că nu este niciun fel de preocupare specială în rândul populației față de infecțiile cu noul virus. El recomanda deschis vicecancelarului, ministrului Sănătății și Locuinței, oficialilor și experților că, potrivit protocolului, „oamenilor ar trebui să le fie frică să nu se infecteze sau că părinții ori bunicii lor vor muri”, spune știrea postului de radio preluată de televiziunea publică ORF.
Specialistul în boli tropicale Herwig Kollaritsch a replicat atunci că ar fi necesar să fie clar pentru populație că aceasta este o boală cu potențial mortal și nu o simplă gripă. El a declarat că are în gând modelul din Regatul Unit al anului 1990 al epidemiei de pojar, când comunicarea britanică „a jucat cartea fricii față de populație”. Astfel, mesajul public ar trebui să meargă în așa fel încât oamenii să fie conștienți că „în curând, fiecare din noi vom cunoaște pe cineva care a murit de coronavirus”.
Presa austriacă, în frunte chiar cu radioul care a difuzat știrea în premieră, a căutat o confirmare în rândul participanților la discuție. Aceștia nu au negat nici autenticitatea minutei și nici existența convorbirii, însă au încercat să relativizeze mesajul. Un purtător de cuvânt al cancelarului Kurz a afirmat că acesta doar ar fi spus că este conștient de impactul fricii oamenilor față de membrii familiei, iar Kollaritsch a negat că s-ar fi pronunțat în sensul necesității inducerii fricii, ci doar a afirmat că, „fără cuvinte mai drastice”, populația nu va adopta măsurile guvernamentale.
Ministrul Sănătății, Rudolf Anschober, a spus că este pentru o publicare integrală a protocoalelor de comunicare publică privind coronavirus și a afirmat că discuția a fost doar „un schimb de idei”.
Presa austriacă a pus la îndoială asumările inițiale ale expertului în boli tropicale Kollaritsch, care avansa rate de mortalitate ridicate și care acum se dovedesc post-factum că sunt mai mici de 1-2%. El s-a apărat spunând că este dificil să faci calcule și menționează ca factor de succes numărul ridicat de paturi de terapie intensivă din Austria.
În special media americană abundă în informații despre supradimensionarea impactului medical al coronavirus și numeroase trimiteri sunt la factori de decizie guvernamentali și medicali care presează pentru creșterea artificială a numărului deceselor atribuite Covid-19, însă acesta este primul caz în care un document guvernamental menționează trasarea unor ordine de la cel mai înalt nivel pentru exagerarea crizei coronavirus și inducerea de frică în rândul populației.
În România, rețelele de socializare şi media alternativă sunt pline de comentarii, date, comparații statistice și întrebări legate de numărul deceselor atribuite coronavirus, arătându-se că așa-numitele „comorbidități” reprezintă de fapt cauza principală a morții celor care au contractat și infecții cu noul coronavirus.

yogaesoteric
24 iulie 2020

2 comentarii:

  1. Am posibilitatea sa controlez situatiile din doua tari diferite in acelasi timp- Romania si Israel
    Surpriza mare sa constat ca tot ce se intampla in Romania se intampla si in Israel cu punct si cu virgula. Parca cineva(un papusar) trage itele la fel peste tot. Populatia trebuie tinuta in teroare ca se vor imbolnavi parintii si bunicii.Legaturile dintre oameni se deterioreaza de frica atingerii. Copii sunt liberi si fara masti caci nu intereseaza pe nimeni ce gandesc pustii caci pasamite ar fi imuni. se vede clar ca este o plolitica de tembelizare a maselor. Nu contest existenta virusului dar nu de dimensiunea aceasta la care suntem spectatori.Ieri vedeam la televizor pe un program israelian o emisiune de stiri care m-a lasat traumatizata. Spuneau ca spitalele sunt pline pana la refuz. Ca situatia este cumplita. Am de gand sa vizitez toate spitalele din tara ca sa vad si eu adevarul.
    Sunt greve pe strada si la tv arata lucruri incredibile. Eu ma misc peste tot si nu am intalnit pana acum nici un caz de corona. Magazinele sunt aproape goale, strazile de asemenea. Economia la pamant, oamenii si-au inchis afacerile, nu au venituri, sunt disperati. Societatea este in colaps. La tv se vehiculeaza numere mari de infectari si morti. DAR EU INTREB unde sunt toti acestia.? Auzi povesti cumplite despre oameni care erau sanatosi cu cateva zile in urma si au murit ieri alalteieri de covid.Cu cateva zile in urma Politia oprea fiecare masina sa ia probe de la conducatorii auto. Se pare ca au nevoie de activitate si de numar de asa zisi infectai. Cand va iesi vaccinul precis ca vor fi multi adevarati infectati. Cineva chiar vrea sa ne distruga fizic sufletesc si ECONOMIC cu siguranta.
    Si acum am sa va povestesc ce am patit eu cu Covidul:

    RăspundețiȘtergere
  2. In luna iulie 2020 Sotul meu s-a internat cu o problema dificila la ochiul stang la spitalul Rambam din Haifa. Medicul spunea ca trebuie sa faca investigatii serioase sa nu piarda ochiul cu care vedea tulbure.De buna credinta l-am internat.I-am si spus medicului ca sunt placut impresionata de profesionalismul si caldura cu care am fost inconjurati.
    In luna august am fost sa ridic niste analiza si am trecut pe langa o usa intr-o ramura a spitalului cu subsol unde scria pentru cei infectati de corona. Dar sa fiu sincera acolo era pustiu. La tv se spune ca au pus paturi si in parcarea subterana. Mai sa fie?????ciudate treburi se mai intampla. Sa fiti sanatosi oameni buni.Punrti-va mintea la contributie. Sa nu cumva sa cadeti pe mana doctorilor ca nu stiti unde veti ajunge.
    In prima saptamana se au fost facute investigatii si foarte multe analize de sange, ba chiar si lichid din coloana vertebrala.Eu studiam in paralel ceea ce faceau ei pe internet si chiar am vazut o mare preocupare si profesionalism innalt. Dar nu au dat nici un fel de verdict si nici tratament. Doar picaturi obisnuite si atropina.Totul s-a stopat dupa o saptamana cand au inceput sa intre in salonul unde sotul meu era singur si alte 7 paturi goale, imbracati ca niste cosmonauti. Spuneau ca cineva cu corona a fost pe acolo si se face dezinfectie, iar sotul meu a devenit un posibil infectat. Si uite asa inca o saptamana cand el primea mancare ca la puscarie dar a fost mutat intr-o camera cu un singur pat si camere de luat vederi in interior si afara.Intrau imbracati ca astronautii il vizitau si se comportau de parca era ciumat. l-au bagat in carantina fortata si nici nu ii mai raspundeau la intrebari.
    Cred ca ati inteles ca au creat un bolnav de corona, filmat timp de o saptamana si daca murea intre timp bineinteles ca murea de corona. S-a speriat si m-a rugat sa il scot de acolo urgent ca ii este teama ca il vor lichida. S-a gandit sa fuga pe fereastra de la etajul 2. Avocatul meu a sunat si cu mare greutate a reusit sa vorbeasca cu un doctor.Era imposibil sa vorbesti cu cineva. Li s-a pus in vedere ca doreste externarea rapid intr-o ora ca de nu le va face proces.Atunci au intrebat , dar de ce cu avocat? putea sa ceara externarea si singur. Dar inca un amanunt-nu avea voie nici sa scoata capul pe usa. Era supravegheat. Nu avea cu cine sa comunice. Sotul meu a trait un cosmar intr-unul dintre cele mai elegante spitale israeliene.Pe etaj nu cred ca erau mai mult de 4 internati. Era aproape pustiu.Dar fiecare zi de internare costa in jur de 2000 de shekeli statul. Bineinteles ca inca 2 saptamani de carantina spitalizata era un castig.Un spital de asa mare calibru cu foarte putini internati si fara vizitatori.Foarte ciudat.
    Eu am vazut in corona un mare teatru si interese ciudate si neintelese de mine.Ce se ascunde in spatele mascaradei acesteia? Bolnavii de corona se creeaza, se filmeaza ca sa fie veridic si apoi mor si u poti nici sa iti vizitezi mortul. Sau daca ti-l da oare esti sigur ca este al tau?ca nu poti sa vezi ce este innauntru.

    RăspundețiȘtergere