........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 iunie 2020

Francezii şi germanii, cei mai reticenţi la vaccinare împotriva coronavirusului


Francezii şi germanii sunt cel mai puţin doritori să se vaccineze împotriva coronavirusului dintre cetăţenii statelor G7, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat recent de Institutul Kantar, citat de DPA.
De asemenea, doar 67% dintre respondenţii germani au arătat că „în mod sigur” sau „probabil” sunt pregătiţi să fie vaccinaţi. Populaţia din Franţa este chiar mai reticentă, doar 58% dintre francezi dorind să se vaccineze.
Cele mai mari ponderi de cetăţeni dispuşi să se vaccineze se regăsesc în Marea Britanie – 78% şi Italia – 74%.
Şi în ceea ce priveşte vaccinarea copiilor, Franţa şi Germania au avut cele mai mici procente de răspunsuri pozitive, cu 56%, respectiv 64%.
Statele G7 sunt Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia şi SUA.
În prezent, nu există pe piaţă un vaccin împotriva noului coronavirus apărut în China la sfârşitul anului trecut, dar cercetătorii de pe tot globul sunt într-o cursă contra cronometru pentru a descoperi un candidat viabil. Compania farmaceutică AstraZeneca a început să producă vaccinul anti Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford, deși acesta se află încă în teste. Dacă vaccinul va trece testele umane, acesta poate fi disponibil în toamnă, compania căutând să facă un stoc până atunci.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23664

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu