..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 aprilie 2020

"Metodele româneşti de a scăpa de diabetul zaharat, provoacă doar confuzie". Renumitul endocrinolog german a dat un interviu sincer postului de televiziune română

Dr. Klaus Volker - șef al Centrului de endocrinologie din Stuttgart Tumorzentrum Eva Mayr-Stihl la Clinica de renume mondial din Stuttgart.
Dr. Klaus Folker.: "În România, diabetul zaharat este tratat cu medicamente din generațiile anterioare, iată de ce numărul pacienților crește în fiecare an"
Anul trecut, Klaus Volker a venit în România pentru a studia experiența colegilor săi români. Ceea ce a văzut în România, a spus el, nu poate fi explicat. În țara noastră, potrivit lui Klaus, pe diabetici se construiesc afaceri, în loc să-i vindece....
După discursuri de profil în Germania, Dr. Klaus Volker a fost de acord să dea un interviu postului de televiziune română. Ce nu i-a plăcut faimosul doctor despre metodele românești de tratament a diabetului? Și de ce susține că ÎN ROMÂNIA "NIMĂNUI NU-I PASĂ" DE DIABETICI?
- Vorbind în fața jurnaliștilor germani, ați spus că ceea ce ați văzut în România v-a șocat. Puteți comenta acest lucru?
- Vreau să spun imediat că mă simt bine cu România, cu cultura română și cu cetățenii români. Dar ce abordări ați folosit pentru a trata diabetul zaharat, provoacă șoc la medicii europeni. Medicina voastră are alte scopuri. Oricum, în domeniul endocrinologiei.
Uitaţi-vă ce sugerează medicii pentru a trata diabetul zaharat în România? O mulţime de medicamente absolut inutile.
Cu toate acestea, orice medic european vă va spune că aceste medicamente NU POT VINDECA DIABETUL ZAHARAT. Nu pot face asta. Aceste medicamente au fost demult învechite din punct de vedere moral și fizic! Tot, de ce sunt capabili – este moduri diferite de a reduce nivelul de glucoză din sânge. O fac aceasta DOAR PENTRU O VREME. Prin urmare, atunci când acțiunea medicamentului trece, nivelul glucozei crește din nou. Astfel de medicamente trebuie luate în mod regulat, ceea ce trebuie să facă diabeticii români.
Cu toate acestea, salturile de zahăr care apar cu o astfel de terapie nu sunt mai puțin dăunătoare, decât nivelurile ridicate de glucoză. Acest lucru vă va spune și orice medic european! Lăsați-l mai bine mai lent, dar ele distrug în continuare vasele de sânge și organele interne. Deci, toate consecințele diabetului (probleme cu vederea, cu inima, cu sistemul reproductiv, insuficiență renală, picior diabetic etc.) se vor manifesta oricum. Poate doar puțin mai târziu.
Veți fi foarte surprinși dacă vă spun că în Europa această metodă de tratare a diabetului nu se aplică, probabil, 20 de ani. Și toate aceste medicamente pentru a reduce nivelul de glucoză sunt utilizate numai în cazuri rare extreme - atunci când este necesar să se reducă urgent nivelul de glucoză.
De ce este o astfel de diferență? Pot explica acest lucru doar prin faptul că medicii români pur și simplu nu sunt interesați de faptul că diabetul a devenit o boală tratabilă. La urma urmei, sunt de acord, este mult mai profitabil să vinzi medicamente în mod constant și să câștigi bani pe diabetici, decât să vindeci cu adevărat oamenii. În acelaşi timp, în Europa, de multă vreme, DIABETUL NU ESTE CONSIDERATĂ O BOALĂ INCURABILĂ!
Și în România, din câte știu, DIABETICII AU MEDICAMENTE GRATUITE, dar sunt extrem de dificil de obținut. De ce? Nu există suficiente medicamente în România?
La televizor aproape în fiecare săptămână vorbesc despre mafia farmaciei, și nimeni nu face nimic cu ea. De ce? Cred că înțelegi. În România, nu este ușor să fii diabetic! Dar pentru producători de medicamente, diabeticii sunt - fondul de aur!
- Și în Germania, cum stau lucrurile cu tratamentul diabetului zaharat?
- Aproape toți diabeticii din Germania se simt sănătoși, iar mai mult de 60% dintre foștii diabetici se întorc complet la o viață sănătoasă. Adică, oamenii scapă de diabet. Toate datorită utilizării unei abordări foarte diferite în această luptă cu diabetul zaharat. Desigur, vorbim despre diabetul de al doilea tip, care se mai numește dobândit sau legat de vârstă (deoarece apare de obicei odată cu vârsta). Adică despre DIABETUL.
Deci, oamenii de știință germani la începutul anilor 2000 au înțeles că nivelul glucozei din sânge poate fi normalizat nu numai prin creșterea conținutului de glicemia (această abordare în tratamentul diabetului este practicată în România, oferă un efect temporar), ci și prin creșterea reacției de divizare a glucozei. Adică, scăderea rezistenței la glicemia. Cu această abordare, este nevoie de mult mai puțină glicemia pentru a descompune complet glucoza - în cele mai multe cazuri este destul de suficient, care este produs de corpul însuși.
Înțelegerea efectelor rezistenței la glicemia este cheia de scăpare de diabet de tipul 2
Dar cel mai minunat lucru despre această metodă este că, atunci când se ia cursul se normalizează activitatea pancreasului – diabetul de tip 2 trece. Da, acest proces nu este rapid, poate dura șase luni sau un an, dar persoana devine sănătoasă, la fel ca şi înainte. Ce înseamnă sănătos? Aceasta înseamnă că toate simptomele diabetului zaharat DISPAR, nu mai trebuie să vă controlaţi zahărul din sânge și să vă temeţi că diabetul vă va distruge corpul din interior. Aceasta este o prelungire a vieții cu cel puțin 10-15 ani!
Când am văzut statisticile medicale românești, mi s-a ridicat părul. Știți că diabetul din România se situează pe locul doi în ceea ce privește mortalitatea, al doilea doar după bolile cardiovasculare? Și mor de la el la o vârstă fragedă - 90% dintre diabetici nu trăiesc mai mult de 60 de ani!
- Nu există mijloace în România care pot reduce rezistența la glicemia?
- În România, ca și în Europa, există mijloace pentru a scăpa de diabetul de tipul 2. În România, acesta este Dialine. El este cel care îi datorează mulți diabetici sănătății lor. Dialine a fost dezvoltat de oameni de știință română în 2010. Principala componentă activă a acestui mijloc este o formă specială de Terminalia bellerică. Această substanță normalizează glicemia și scade nivelul colesterolului! Ceea ce duce la normalizarea zahărului din sânge. Și, după cum sa menționat mai sus, scăderea rezistenței se observă nu numai imediat după administrarea produsului, ci și cu acțiune prelungită.
În afară de Terminalia bellerica, Dialine conține mai multe elemente utile pentru diabetici, micro și macroelemente, care vizează inclusiv îmbunătățirea organelor interne afectate de diabet. Acestea sunt.
Terminalia Chebula
Normalizează funcția renală și hepatică
Terminalia bellerica
Normalizează glicemia și scade nivelul de colesterol
Emblica officinalis
Normalizează glicemia și scade tensiunea arterială, îmbunătățește vederea
Pterocarpus marsupium
Are proprietăți tonice, astringente, antiseptice, antiinflamatorii, un remediu tradițional pentru diabet
Adică, după cum puteți vedea, mijlocul are un efect complex asupra bolii.
- Dialine nu este vândut în farmaciile românești?
- Asta e ideea, că nu. În același timp, fără îndoială, endocrinologii români, cel puțin cei care sunt interesați de metodele progresive de tratament, știu despre acest mijloc și că este capabil să reducă rezistența la glicemie.
Din câte știu, producătorul de Dialine a vrut să intre pe piața farmacologică românească, dar nu i s-a permis. Este adevărat că, la urma urmei, farmacologia este o afacere astăzi, chiar și în Europa. Dar dacă în Europa această afacere este onestă (oamenii devin sănătoși), atunci, de ce în România nu este acceptat acest medicament?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu