..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 octombrie 2019

Vârsta nu mai este un obstacol! Cardiologul în vârstă de 109 ani a împărtășit secretul longevității și sănătății sale excelente.

Celebrul cardiolog român Manuel Gomes s-a retras la 70 de ani, deși a rămas o inimă și un trup tânăr. S-a pensionat de 39 de ani, iar securitatea socială îl urăște. În acest moment, academicianul are 109 ani.

Dr. Manuel spune că secretul longevității depinde de vasele de sânge. Dacă sunt curate și sănătoase, puteți trăi până la 120 de ani și vă puteți simți complet sănătos. Cardiologul a confirmat pe deplin această afirmație.

Reporterul nostru a putut să-l intervieveze pe doctorul Gomez, care a explicat metoda lui de prelungire a vieții pentru curățarea vaselor de sânge.


La 190 de ani, doctorul Gomez a fost felicitat de președinte. Fotografie a locului de muncă al Dr. Gomez

- Domnule Gomez, ați spus de nenumărate ori că vasele de sânge curat sunt fundamentul sănătății." De ce?
- Este simplu! Funcționarea organelor și sistemelor corpului depinde de calitatea circulației sângelui. Circulația sângelui înseamnă furnizarea de organe interne cu oxigen și nutrienți, precum și colectarea dioxidului de carbon și a produselor metabolice. În adolescență, ne mișcăm mai mult, vasele sunt noi, elastice, curate 
- nutriția organelor este maximizată. Odată cu vârsta, ne mișcăm din ce în ce mai puțin, iar vasele noastre încep să devină poluate. Acest lucru se datorează multor factori, nu toți nocivi (cum ar fi fumatul, alimentația nesănătoasă, mediul sărac, stilul de viață sedentar), precum și naturale (depunerea lipidelor, un proces care apare în toate organismele).
- Ce înseamnă vasele de sânge murdare?

 - Imaginați-vă țevile pline de rugină.
 - Ce se întâmplă?
 - Presiunea apei crește, iar apa are un gust rău. Același lucru se întâmplă și cu vasele de sânge. Când colesterolul sau alte substanțe sunt depuse în ele, presiunea crește (vasele murdare sunt cauza principală a hipertensiunii!), Sângele conține impurități, circulația sângelui este perturbată. Ca urmare, toate organele și sistemele corpului se schimbă. Chiar și pielea este un sistem.
Corpul uman îmbătrânește

Dacă sunteți atenți și vă curățați vasele de sânge, puteți trăi cel puțin 20 de ani fără durere în organe sau articulații, iar corpul dvs. va funcționa optim. Cu alte cuvinte, curățarea vaselor de sânge îți poate prelungi viața și sănătatea. Și aceasta nu este doar o teorie.
 Am recomandat această metodă pacienților mei și o singură practică. Toți cei care îmi ascultă sfaturile sunt mai sănătoși decât oamenii de aceeași vârstă.

Acest lucru va deteriora treptat vasele de sânge. Dacă nu ți-ai curățat niciodată vasele de sânge și ai peste 40 de ani, au o mulțime de impurități. Aceasta vă poate afecta sănătatea sau procesul a început deja. 
- Ce patologii pot provoca vase de sânge „murdare”?
- După cum am spus, întregul corp suferă. Dar cele mai afectate sunt organele și sistemele care sunt direct legate de circulația sângelui - sistemul cardiovascular. Poluarea vaselor de sânge poate provoca următoarele boli:Ateroscleroza. Navele nu mai funcționează bine: vasele mici devin complet blocate, iar cele mari acumulează depozite mari de colesterol.Boli coronariene. Aceasta este cauzată de o deficiență regulată de sânge în vasele coronariene, care la rândul său se dezvoltă din cauza impurităților din vase.un accident vascular cerebral. Deficiența alimentării cu sânge a țesutului cerebral duce la moartea terminațiilor nervoase, ceea ce duce la pierderea anumitor funcții.
Hipertensiune
Contaminarea vaselor de sânge determină o îngustare a lumenului și o creștere a tensiunii arteriale.Varice. Apar în interiorul corpului, și nu doar pe picioare (ceea ce îngrijorează femeile). Hemoroizii sunt o consecință a extinderii venelor.
Tromboză venoasă și arterială. 
Depozitele de impurități din vasele de sânge formează cheaguri de sânge și provoacă moartea vasului, ceea ce poate duce la moartea unui grup de celule din corp. Dacă un cheag de sânge este eliberat și intră în fluxul sanguin, se poate produce blocarea vaselor de sânge ale inimii, stop cardiac, urmată de moartea pacientului în 70% din cazuri.Această situație este în creștere. Bolile cardiovasculare sunt responsabile de 4 ori mai multe decese decât alte cauze. Medicii sunt conștienți de acest lucru, știu că curățarea vaselor de sânge este necesară, dar din anumite motive, medicina portugheză neglijează acest aspect. Majoritatea medicilor prescriu medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale în caz de hipertensiune arterială. Cu toate acestea, acestea nu sunt menite să vindece, ci au un efect temporar. Este necesar să curățați vasele de sânge. Apropo, această metodă este practicată în SUA și Europa de către toți oamenii de peste 35-40 de ani de peste o jumătate de secol. Toți pacienții știu despre necesitatea de a curăța vasele de sânge. Mă întreb mereu de ce nici acest lucru nu se întâmplă în țara noastră. Există simptome care ne fac să observăm depuneri în vasele de sânge?
- Sigur că există. 
Principalele simptome sunt:
- migrene
- deficiențe de memorie
- oboseala ronică
- insomnie
- probleme intime
- tulburări de vedere și auz
- tipertensiune arterială
- teficiențe de respirație și angina pectorală
- culoarea palidă a pielii de pe picioare
- dureri musculare și articulare
Indiferent dacă aveți sau nu unul dintre aceste simptome, după vârsta de 30 de ani, vasele de sânge trebuie curățate cel puțin o dată la 5 ani. În acest fel vei avea o sănătate puternică.
Vasele de sânge au capacitatea de a colecta impuritățile, în special la persoanele în vârstă. 

Pentru aceasta, nu este necesar să mâncați hamburgeri sau chipsuri toată ziua. Chiar și după ce mâncați un cârnat sau un ou prăjit, o anumită cantitate de colesterol va fi depusă în celulele sanguine, iar în timp acest lucru va crește.

https://zen.yandex.ru/media/id/5d8a89ee4e057700b1d6d37c/vrsta-nu-mai-este-un-obstacol-cardiologul-n-vrst-de-109-ani-a-mprtit-secretul-longevitii-i-sntii-sale-excelente-5d9e49c6d4f07a00adc8f6c2?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu