..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 august 2019

PROGRAMUL DE LUPTĂ CU BOLILE APARATULUI LOCOMOTOR (ARTICULAȚIILOR).

(nota C.M.: cu rezerve asupra unguentului recomandat)

O lună și jumatate în urmă s-a terminat programul fundației ”România Sănătoasă” de luptă cu disfuncțiile aparatului locomotor. Acest proiect a permis românilor să-și recapete sănătatea articulațiilor lor, urmează Europa. Acum, în cadrul programului orice locuitor al Europei poate să se vindece cu reducere de 50%!









Mai detaliat depre programul fundației ”România Sănătoasă” am rugat să ne povestească doctorul în științe medicale, profesor, medic, mun. București, Sorin Ionuțoiu.
«Rețineți un adevăr simplu și nu ascultați pe nimeni: articulațiile pot fi vindecate întotdeauna, chiar și la adânci bătrânețe»
Acest doctor afirmă că va vindeca o osteochondroză de 18 ani in două luni. Că va vindeca definitiv o bunicuță bătrână cu cea mai neglijată artrită în 78 de zile. Iar durerile de articulații, spune el, cu un tratament corect vor trece în 4 zile! Și pe parcursul a 48 de ani de activitate, el confirmă fiecare declarație prin practică. Imediat după emisiunea televizată (cu tema "cum să păstrezi articulațiile la orice vârstă"), a fost de acord să ne dea un interviu renumitul profesor Sorin Ionuțoiu.
— Bună ziua, dl Ionuțoiu. Spuneți, este oare adevărată afirmația că bolile articulațiilor și osteochondroza sunt "obligatoriu" condrumeții vârstei adulte?
— Bună ziua, Irina! Desigur că nu este adevărat. Condrumeț obligatoriu a vârstei adulte este încrederea excesivă în medicii care vă vindeca timp de 10 ani, dar nicicum nu vă însănătoșesc. Iar, de fapt, articulațiile, chondrozele și întregul schelet se vindecă uimitor la orice vârstă. Și nu e nici o minune, ci cea mai obișnuită știință.
De altfel, dacă știi secretul și adaugi puțină disciplină este posibil să te vindeci chiar și în condiții casnice și foarte repede, ceea ce fac mii de pacienți de-ai mei.
— Și în ce constă acest secret?
— Secretul constă în înțelegerea faptului de ce aveți durere. În general în enciclopedii sunt enumerate până la 147 de cauze ale evoluarii osteochondrozei și artrozei, dar urmarea este doar una: articulațiile, vertebrele și cartilajele își pierd elasticitatea, și de aici apare durerea. Ele se uzează din cauza alimentării proaste cu sânge. Iată tot secretul – restabilind circulația sângelui în articulație, noi o vindecăm!
— Da, dar se consideră că este aproape imposibil de a restabili circulația sângelui după 40 de ani?
—Astea-s inepții! Eu m-am ridicat din scaunul cu rotile după accident, iar aceasta e mai groaznic decât împlinirea a 40 de ani.
—Care sunt primele semne ale înrăutățirii activității articulațiilor după 40 de ani?
— Primele semne pot fi considerate atunci când bolnavului îi înțepenesc articulațiile. Cel mai des aceasta se întâmplă din cauza supraîncărcării fizice a articulației, ridicarea greutăților, de exemplu a genților grele, încălțăminte incomodă, mișcări repetate, toate astea duc la suprasolicitare . Cartilajele articulațiilor se distrug, oasele încep să se atingă între ele, de aceea simțiți discomfort. Ca o urmare a acesteia, mai întâi apare o limitare a mișcării și umflăturile, apoi membrul poate deveni imobil cu totul. De asemenea un rol important îl are conținutul înalt de sare din organizm. Dacă vă înțepenesc mâinile sau picioarele trebuie urgent să limitați alimentarea cu produse și lichide ce conțin natriu:
Nu se recomandă a bea:
  • Apă minerală
  • Suc de roșii
  • Moare
  • Băuturi alcoolice
  • Tan, cumâs (produse lactate cu un conținut ridicat de natriu)
Nu se recomandă a mânca:
  • Unt sărat, margarină
  • Toate tipurile de cașcavaluri tari și moi
  • Carne afumată, șold de porc, bacon, carne sărată, specialități din carne, jeleu din carne, carne conservată
  • Cremvurști, salamuri ( în salamuri și alte articole din carne produse industrial se adaugă diferiți conservanți și stabilizatori, care conțin mult natriu)
  • Mâncăruri din carne și pește pentru pregătire instant (conservate sau înghețate)
  • Peștele afumat și conservat și fructele de mare
  • Crabi, homari, creveți, raci (doar dacă nu sunt pregătiți fără sare)
  • Conservele de legume (în afară de cele speciale, în care în calitate de conservant nu e folosită sarea)
  • Chips-uri, varză acră
  • Alune prăjite și sărate, untul de arahide
  • Sosuri diverse, ketchup, sos de salate, marinade (în afară de cele pregătite în condiții casnice, fără sare)
  • Toate tipurile de supe instant
  • Cubulețele de supă de pui
— Iar pe alții i-ați ridicat din scaunul cu rotile?
—Nu o dată. Dar cea mai mare parte a pacienților mei sunt oameni obișnuiți, peste 40 de ani, la care bolile au apărut "odată cu vârsta". Ei vin cu probleme foarte asemănătoare: osteochondroză, artroză, artrită, radiculită, nervi blocați. Aceste boli sunt istovitoare și îi împiedică de a trăi.
Ei plâng, îi doare, lor le este greu chiar să meargă. Și, s-ar părea că de ce, sunt doar oameni obișnuiți, nu sunt sportivi și nici invalizi. Și se plâng "de ce anume mie, de ce eu?". Iar eu le răspund: haideți să nu ne jeluim, ci să restabilim circulația sângelui.
— Și cum să restabilești circulația sângelui la vârsta asta?
— Până de curând eu tratam oamenii cu ajutorul mișcării și a unui complex de 96 de exerciții la aparate. Este o metodă foarte eficientă, dar grea și de durată. Oamenilor le este dureros, complicat, lor nu le ajunge timp pentru frecventarea sălii de sport. Eu credeam în aceea că trebuie să fie o metodă mai simplă și mai modernă - și am găsit-o.
— Foarte interesant! O să povestiți despre aceasta cititorilor noștri?
— O să povestesc. Centrul nostru, primul în România, a obținut acces certificat la cea mai nouă soluție contra osteochondrozei și durerilor de articulații. Recunosc, atunci când am auzit de ea prima dată, eu am râs, pentru că nu credeam în eficacitatea ei. Dar am fost uluit când am terminat testarea - 4 567 de persoane s-au vindecat complet de bolile lor, aceasta constituie peste 94% din toți subiecții. 5.6% au simțit înbunătățiri considerabile, și doar la 0.4% nu au fost observate îmbunătățiri.
— Și ce fel de soluție este aceasta?
— Eu vorbesc despre crema specială Hondrocream. Este o soluție care permite în cel mai scurt timp, practic în 4 zile, să uitați de durerile de spate și articulații, și în câteva luni vindecă și cele mai complicate cazuri.
Ea se produce doar în Siberia și Fundația a cheltuit 1,3 milioane de dolari pentru elaborarea rețetei. Iar noi am plătit aproape 600 mii dolari pentru dreptul de comercializare a acestei creme pe teritoriul României.
— Și cum acționează această cremă
— Aici nu e nici o minune, e știință pură. Ingredientul de bază este extractul de propolis, Adică, sarcina lui de bază este crearea unui nou țesut osos. Puteți să vă imaginați puterea bilologică a acestui mecanism? În natură nu există încă nimic mai eficient pentru activizarea circulației sângelui în oase și articulații. Plus la asta rășina de pin, ceara de albine, extractul de molie de albine, care își aduc aportul lor simțitor în eficacitatea preparatului. Despre utilitatea plantelor siberiene, cred, nu are sens să povestesc..
Chiar și o singură aplicare este suficientă pentru a activiza peste 930 000 de celule, care participă direct în procesul de flux sanguin. Și așa e de fiecare dată. În aceasta și constă principiul-cheie al tratamentului.
— Sună impresionant. Doar explicați-ne, ce înseamnă aceasta pentru oamenii obișnuiți care au diferite boli?
— Aceasta înseană că medicina medievală rămâne in trecut, și veți putea să vă vindecați bolile în condiții casnice într-o lună – două. Crema-ceară Hondrocream nu îngheață, nu blochează durerea, ea "repornește" organizmul la nivel celular. Ea elimină cauza însăși a durerilor și readuce articulațiile, coloana vertebrală în starea inițială, normală. Bolnavul nu doar scapă de simptome, ci elimină rădăcina bolii – aprovizionarea cu sânge a cartilajelor, slăbită de celulele încete și îmbătrânite.
În chiar prima zi crema Hondrocream pornește sistemul de regenerare a organizmului. Apoi reduce sindromul de durere, asta o veți simți imediat. Deja peste 2-3 săptămâni tratamentul va fi finalizat, iar, cel mai important este să nu permiteți revenirea repetată a durerilor, repetând operativ cursul de tratament.
— Crema Hondrocreamajută doar în cazul artrozei și osteochondrozei?
— Nu, doar vă zic, ea acționează la nivel celular, restabilind aprovizionarea cu sânge. Ea vindecă orice boală legată de articulații și coloana vertebrală – artroză și artrită, sciatică, reumatism, radiculită și osteochondroză, deplasarea discurilor vertebrale. Entorse, lovituri, hematoame, traume, chiar și bătăturile – crema este uimitor de eficientă.
—Este o soluție foarte interesantă. Si, oare întradevăr, chiar tratează aceste boli, nu doar elimină durerea?
— Crema-ceară Hondrocream și durerea o elimină (la stadiul inițial de tratament) și boala o lichidează definitiv. Înțelegeți-mă corect, mie îmi place educația fizică și sportul, și nu voi înceta să mă ocup cu ele, dar pentru majoritatea bolnavilor această cremă este cea mai simplă, eficientă și accesibilă metodă de tratament.
— Ați spus că crema Hondrocream poate fi cumpărată la preț preferențial cu reducere de 50%? Aceasta poate să o facă oricine?
— Da, absolut oricine. Există un singur dar. În acest moment programul fundației actionează doar pe teritoriul Europei.
Aceasta are legătură cu faptul că rețelele farmaceutice au refuzat să ne ajute în comercializarea acestei soluții, motivând nedorința lor prin aceea că pentru ei asta este dezavantajos din punct de vedere ecoomic. Cum n-ai da, farmaciile sunt totuși organizații comerciale, care sunt cointeresate mai mult de obținerea profitului decât de însănătoșirea populației.
În legătură cu aceasta noi am luat decizia să comercializăm crema Hondrocream printr-un site special creat.Totuși, este imposibil să lucrăm dintr-o dată cu toată țara, deaceea am decis să desfășurăm programul fundației pe rând în toate regiunile țării și apoi în afara ei. În acest moment locuitorii Europei pot procura crema Hondrocream la preț preferențial cu reducere de 50%.
—Până când se va desfășura programul fundației? După acea dată locuitorilor Europei le va fi imposibil de a mai procura crema Hondrocream cu reducere de 50% ?
— Absolut corect. Va fi termenul de finalizare a programului fundației 09.08.2019 Anume până la acest termen (inclusiv) este necesarde a face solicitarea pe site. De aceea, cei care vor să procure crema Hondrocream la preț preferențial cu reducere de 50% și să urmeze cu ajutorul ei un curs de tratament, vă rog să vă grăbiți.
În acest moment crema Hondrocream a fost procurată deja de zeci de mii de persoane. Noi primim zilnic o mulțime de opinii pozitive referitor la ea și, de asemenea, cuvinte de mulțumire. Această soluție ajută tuturor.
— Domnule Ionuțoiu, vă mulțumim pentru interviu! Poate doriți să spuneți ceva cititorilor noștri înainte de a ne lua rămas bun?
— Da, desigur. Vreau să atrag atenția cititorilor la faptul că bolile de spate și de articulații ”întineresc” și chiar durerile slabe periodice sunt un motiv petru a atrage atenția asupra problemei. Medicul nu va insista ca să vă tratați.
Și rețineți: bolile, care apar din cauza durerilor de spate și articulații, nu doar că ne pricinuiesc discomfort. Ele ne scurtează viața cu 10-15 ani.

http://ro24.thehondrocreamlb.com/?TID=5D4CFF14005B7A5A890F15CC&host=streamlb.com&c=ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu