..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 iulie 2019

Topul celor 27 cele mai alcaline alimente de pe planeta


 Dieta americană standard este, metaforic spus, pur şi simplu tristă. Alimentele „rapide şi uşoareˮ, gen fast-food, şi alimentele modificate genetic solicită foarte mult organismul uman în fiecare zi. Aceasta se datorează atât faptului că majoritatea ingredientelor care se regăsesc în aproape orice aliment au o calitate scăzută din punct de vedere nutriţional, cât şi acţiunii mâncării asupra nivelului pH-ului. Organismul uman este menit să funcţioneze optim cu alimente de tip alcalin, iar mâncarea de tip junk-food creşte foarte mult nivelul de aciditate în trup.
Consumul de alimente acide modifică pH-ul sângelui, aducându-l de la nivelul alcalin normal la un nivel acid, ceea ce determină slăbirea sistemului imunitar și creşterea susceptibilităţii la boli.
Alimente alcalinizante
Includerea în dieta noastră zilnică a cât mai multor alimente alcalinizante este recomandată chiar dacă în mod constant consumăm o cantitate suficientă de hrană sănătoasă şi nu ne confruntăm cu niveluri îngrijorătoare ale pH-ului din sânge. La modul general, aceste alimente alcaline ajută organismul să manifeste continuu o stare de armonie şi bunăstare.
Topul celor mai alcaline 5 alimente
1. Sfecla mangold (sfecla elvețiană) 
Sfecla mangold este un excelent aliment alcalin care are proprietăţi antibacteriene şi antivirale şi, de asemenea, ajută organismul să îndepărteze radicalii liberi.
2. Pepenii 
Orice tip de pepene este foarte bun pentru purificarea colonului și, având un nivel al pH-ului de 8,5, sunt alimente foarte alcaline.
Pepenele roşu este în mod special benefic pentru organism datorită cantității mari de fibre și a unui procent foarte ridicat de apă (92%) care intră în compoziția sa.
3. HrişcaHrişca este un excelent înlocuitor al grâului care oferă un început plin de energie în fiecare zi, ajutând chiar la prevenirea bolilor cardiovasculare.
4. Uleiul de măsline 
Acest ulei gustos este foarte bogat în vitamina E şi în acizi graşi mononesaturaţi.
5. Seminţele de in 
Nu sunt doar alcaline, dar sunt şi foarte bogate în fibre şi vitamina E. Ele pot reduce inflamaţia şi bufeurile în cazul femeilor la care apare menopauza.
Alte alimente alcaline:
- Avocado – conţine acizi graşi mononesaturaţi buni pentru o funcţionarea inimii;
- Bananele – când sunt coapte, bananele pot fi un excelent superaliment;
- Fructele de pădure – sunt bogate în antioxidanți;
- Morcovii – conţin betacaroten şi îmbunătăţesc vederea;
- Usturoiul – foarte recomandat pentru a regla presiunea sângelui;
- Broccoli – preparat la abur este foarte bun pentru a diminua nivelul colesterolului;
- Strugurii – bogaţi în multivitamine şi antioxidanţi, diminuează presiunea sângelui;
- Ananasul – ajută la scăderea în greutate;
- Lăstarii de lucernă – uşor digerabili şi bogaţi în enzime, ajută la menținerea echilibrului hormonal;
- Lămâile – unele dintre cele mai alcalinizante alimente, ajută în caz de răceli, tuse, gripă;
- Lăstarii de varză de Bruxelles – ajută la prevenirea cancerului;
- Varza murată – alimentele fermentate adaugă probiotice în dieta dvs.;
- Conopida – este un substituent sănătos pentru pâine;
- Grapefruit – o foarte bună sursă de vitamina A şi C;
- Algele – conţin fier şi sunt puternic reducătoare ale acidităţii;
- Quinoa – menţine în limite normale glicemia;
- Castraveţii – conţinutul lor de 90% apă menţin sănătatea şi tinereţea pielii;
- Pătrunjelul – curăţă intestinele;
- Mango – este foarte bun pentru curăţirea colonului;
- Spanacul – un pachet verde de vitamine;
- Portocalele – foarte bune pentru eliminarea răcelii;
- Papaya – un laxativ natural care menţine colonul curat.
yogaesoteric
29 iulie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu