..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 mai 2019

Un cercetător a fost reținut şi trimis în închisoare după ce a descoperit un virus mortal în vaccinurile umane


Dr. Judy A. Mikovits a fost aruncată în închisoare după ce a refuzat să își discrediteze propria cercetare, care a condus la descoperirea că retrovirusuri mortale au fost transmise la 25 de milioane de americani prin intermediul vaccinurilor.
Reflectează: Care este rolul comunității trezite în onorarea și protejarea martorilor curajoși care își riscă viața și cariera pentru a dezvălui adevărul?
Dacă ați urmărit în ultimii ani relatări ale unor oameni de știință și cercetători care fac descoperiri ce amenință Statul Ascuns și Big Pharma, veți fi văzut modelul dinainte. Acești medici sunt adesea convinși să-și retragă studiile, li se oferă mită sau alte beneficii pentru a se distanța de propriile studii sau să-și distrugă datele și chiar primesc amenințări cu închisoarea sau, dacă un caz juridic este prea dificil de fabricat împotriva lor, aceştia pot fi ucişi.
În cele ce urmează vă prezentăm povestea specialistului în biologie moleculară Judy A. Mikovits, despre cum a fost aruncată în închisoare pentru cercetări care au condus la descoperirea faptului că retrovirusuri mortale au fost transmise la 25 de milioane de americani prin intermediul vaccinurilor umane.
Izolarea virusului
În cadrul muncii depuse, dr. Mikovits a lucrat pentru Institutul Național al Cancerului (SUA), ca cercetător în domeniul cancerului. Ea a lucrat cu retrovirusuri umane, precum HIV. Lucrarea sa s-a axat pe cercetarea imunoterapiei. În 2009, ea a studiat cazuri de autism și boli neurologice conexe. A constatat că mulți dintre subiecții studiului au avut cancer, tulburări moto-neuronale și sindromul de oboseală cronică (CFS). Dr. Mikovits credea că un virus ar fi putut fi responsabil pentru aceste simptome şi, prin cercetarea ei, a izolat virusuri care s-au dovedit a proveni de la șoareci.
,,Arăta ca un virus, «mirosea» ca un virus, dar era un retrovirus, pentru că acestea sunt tipurile de virusuri care perturbă sistemul imunitar. Mai mulți cercetători din anii ’90 au izolat efectiv retrovirusurile de la acești pacienţi, dar guvernul i-a numit «contaminanți», pe motiv că nu ar fi fost reali și nu ar avea nimic de-a face cu boala. Ei bine, eu am izolat o nouă familie de virusuri care se numește virus xenotropic leucemic murin. Deci, aceste virusuri izolate erau din grupa virusurilor leucemice murine, virusuri de șoarece. Am continuat cercetările încă doi ani, iar rezultatele le-am publicat într-una dintre cele mai bune reviste științifice din lume, la 8 octombrie 2009. De obicei, asta face carieră, dar în cazul meu această cercetare a pus punct vieții mele de om de știință așa cum o știam”, a declarat dr. Mikovits.
Virusul a fost distribuit în vaccinuri
Dezvăluirea dr. Mikovits nu a adus imediat mânia puternicei industrii farmaceutice. Cu toate acestea, atunci când o lucrare publicată doi ani mai târziu a făcut legătura dintre acest nou virus și vaccinuri, rezultatele cercetărilor lui Mikovits au devenit prea periculoase pentru Statul Ascuns. Iată cum explică Mikovits ceea ce s-a petrecut, într-o înregistrare video:
,,Astfel, în 2011, un alt cercetător în domeniul SIDA a scris un articol care a fost publicat în revista de specialitate Frontiers in Microbiology, care într-adevăr m-a costat foarte mult. Nu știam că va scrie această lucrare, dar în esență a spus că modul cel mai probabil în care aceste virusuri din grupa virusului leucemic murin au ajuns la oameni a fost prin intermediul vaccinurilor. Deci, când au început vaccinările? 1953, 1954, în anii ’50 cu poliomielita, și ceea ce s-a făcut pentru a atenua, pentru a face virusul poliomielitic mai puțin patogen, mai puțin toxic, era trecerea sa (însămânţarea) pe creier de șoarece, așa că s-a făcut aceasta, și fiecare om de știință care lucra cu aceste virusuri și a lucrat la Institutul Național al Cancerului a recunoscut că dacă se pun țesuturi umane și de șoarece împreună, există posibilitatea de a lua un virus «dormant» de la șoarece, adică un virus care nu dăunează șoarecelui, dar care ucide sau cauzează o boală gravă la om.”
Statul Ascuns mi-a bătut la ușă
Nu a trecut mult timp după ce implicațiile din lucrare au devenit clare, iar Statul Ascuns a văzut amenințarea ce era adusă industriei vaccinurilor, iar mecanismele puternice de acoperire și de înșelăciune au fost activate:
Am fost concediată, închisă în închisoare, fără să fiu audiată, fără drepturi civile, doar ridicată din casa mea, cu cătușe, într-o zi, pe 18 noiembrie 2011. Am refuzat să renunț la datele cercetării, am refuzat să spun că a fost o greșeală, aveam datele, le-am arătat pe toate și am refuzat să neg; ei au spus că în principiu eu nu ar trebui decât să zic tuturor că am făcut o greșeală și apoi aș fi putut să mă duc acasă. Și «dacă nu, te vom distruge». Și au făcut-o.”
Dr. Mikovits a fost arestată fără mandat și reținută în închisoare timp de 5 zile fără posibilitatea de a fi eliberată pe cauțiune, ca un fugar de justiție și a primit o sentinţă de 4 ani. Cariera ei a fost distrusă. Povestea ei este documentată în cartea Ciumă – căutarea febrilă a unui cercetător științific pentru descoperirea adevărului în cazul legăturii dintre retrovirusurile umane și sindromul oboselii cronice, autism și alte boli, apărută în 2014.
În mod ironic, FDA a aprobat recent un protocol de testare pentru detectarea retrovirusurilor în sângele cetățenilor, care valorează milioane de dolari și se bazează în mare parte pe cercetările dr. Mikovits, dar este gestionat de Big Pharma. Deci, în timp ce acest om de știință distins este acum în stare de faliment și fără loc de muncă, alții îi valorifică cercetarea pentru a câștiga milioane de dolari și pentru a testa donatorii de sânge din S.U.A.
Înaltă moralitate și onoare
Asemenea martori și dezvăluitori care ne avertizează asupra pericolelor ascunse de sistem este necesar să atragă atenția și sprijinul comunității trezite. Oamenii curajoși precum dr. Judy Mikovits ne arată că este posibil să-ți păstrezi integritatea chiar și sub o presiune extraordinară impusă de Statul Ascuns. Este necesar să le auzim și să le răspândim poveștile, deoarece ne oferă o perspectivă importantă asupra felului în care funcționează lumea și ne ajută să facem distincția între cei care caută adevărul și cei care îl ascund.
yogaesoteric
25 mai 2019 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu