..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 mai 2019

Anchetă Times: Experimente în masă pe copii într-o clinică pentru transgenderi din Marea Britanie


Scandalul a dus la un val de demisii ale medicilor care acuză „tratamente și diagnostice greșite”

Gender Identity Development Service (Serviciul de dezvoltare a identității de gen) a ajuns în epicentrul unui uriaș scandal, după ce The Times a dezvăluit metodele și tratamentul aplicate copiilor vulnerabili, ajunși la clinica în care sunt tratați copiii transgenderi. Publicația britanică a reușit să stea de vorbă cu cinci medici care au decis să demisioneze pentru a nu mai fi părtași la aceste adevărate experimente în masă pe copii.
Singura clinică de gen pentru copii din Marea Britanie, care oferă servicii în numele Serviciului Național de Sănătate (sistemul național de sănătate al Regatului Unit), are probleme.
Potrivit unei anchete realizate de The Times, cinci cadre medicale au demisionat din motive legate de etică și siguranță, pe fondul preocupărilor legate de tratamentul copiilor vulnerabili care au venit la clinică, prezentându-se ca transgender. Cei care au demisionat au vorbit despre sute de intervenții medicale care pot schimba viața copiilor, implementate, însă, fără dovezi suficiente privind efectele lor pe termen lung.
În timp ce în 2010 au fost realizate doar nouăzeci și patru de astfel de intervenții, anul trecut tinerii care au fost îndrumați la clinica Serviciului de dezvoltare a identității de gen (GIDS), din zona de nord-vest a Londrei, au depășit cifra de 2.500.
Cea mai gravă acuzație adusă de medicii demisionari este legată de faptul că unii copii care „se luptă” cu sexualitatea lor au fost diagnosticați greșit ca „trans-identifying” de către clinica din Londra.
Toți cei cinci foști membri ai personalului au făcut parte din echipa care decide să administreze medicamente pentru a opri dezvoltarea copiilor înainte de pubertate, adică au decis cu ce blocanți ai hormonilor urmau să fie tratați copiii pentru a le opri dezvoltarea sexuală.
Medicii care au părăsit GIDS au dezvăluit existența unor diagnosticări greșite privind „disforia de gen” și și-au manifestat temerea că unii tineri au fost supuși presiunilor pentru a obține un tratament de schimbare a sexului după ce au suferit de agresiuni homofobe. Unul dintre demisionari susține că singurul motiv pentru care mulți experți au rămas fideli misiunii lor, ar fi dorința de a împiedica alți copii să primească acest tratament.
Potrivit The Times, cel puțin optsprezece membri ai personalului au părăsit clinica în ultimii trei ani, tot din cauza temerilor că nu s-au făcut toate controalele necesare pentru a diagnostica corect problemele copiilor. Alți experți se tem, de asemenea, că tratamentele se dau fără a examina motivul din spatele confuziei copiilor cu privire la sexualitatea lor.
Carl Heneghan, director al Centrului pentru medicina bazata pe dovezi, de la Universitatea Oxford, a declarat pentru Times că, dat fiind lipsa dovezilor, utilizarea medicamentelor (pentru rezultate care nu sunt acoperite de licența medicamentelor) în tratamentul disforiei de gen echivalează în mare măsură cu un experiment care nu corespunde regulilor asupra copiilor.
În februarie, aceiași medici demisionari au avertizat că pacienții tineri ar putea fi expuși la „daune pe termen lung” din cauza grupurilor de presiune și a „părinților insistenți”. Potrivit unui raport al fostului șef al personalului, David Bell, „anumiți copii își asumă o identitate trans ca o soluție la multiple probleme cum ar fi «antecedente de abuz asupra copiilor în familie», doliul, homofobia. Mulți copii care își pun întrebări legate de identitatea lor au învățat din mediul online sau au fost instruiți de părinți cu privire la ce este necesar să spună pentru a obține rezultatele pe care le doresc”.
Recent, tot în Marea Britanie, a fost descoperită o clinică și mai controversată, acuzată că a predispus copiii la schimbarea sexului (prin tratamente hormonale menite să determine schimbarea identităților sexuale respective). Clinica era condusă de o femeie care a fost eliminată din ordinul medicilor.
yogaesoteric
16 mai 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu