..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 martie 2019

Reuters: Episoadele de tuse convulsivă sunt mai dese printre copiii vaccinați…



Timp de mai mulți ani, pe site-urile de informare alternativă s-a vorbit despre faptul că multe vaccinuri de fapt cauzează chiar boala pe care pretind că o previn. Vaccinul anti-rujeolic, de exemplu, cauzează chiar rujeola. Iar vaccinurile anti-gripale cresc efectiv riscul de a face gripă.

A apărut însă și o recunoaştere deschisă a acestui fapt. Noi cercetări, scrie Reuters, dezvăluie că episoadele de tuse convulsivă sunt mai dese printre copiii vaccinaţi comparativ cu cei nevaccinaţi. Această declarație se bazează pe un studiu condus de dr. David Witt, un specialist în boli infecțioase la Centrul Medical Pemanent Kaiser din San Rafael, California.

Potrivit Reuters
La începutul anului 2010, o explozie de cazuri au apărut la Centrul Medical Pemanent Kaiser din San Rafael şi foarte curând s-a stabilit că este o epidemie de tuse convulsivă – cea mai mare care a apărut în Califonia în ultimii 50 de ani. Witt se aştepta să vadă că boala gravitează în jurul copiilor nevaccinaţi, ştiind că ei sunt mult mai vulnerabili în fata bolii. «Am început să analizăm datele. Ceea ce a fost foarte surprinzător a fost că în majoritatea cazurilor apăruse la copiii vaccinaţi complet. Acest fapt a început să ne atragă atenţia.»

Acelaşi articol recunoaşte de asemenea că aceste vaccinuri nu au fost niciodată testate pentru eficienţa pe termen lung:
GSK nu a studiat niciodată durata protecţiei pe care o oferă vaccinul după ce copiii de 4-6 ani au primit injecţia, a declarat purtătorul de cuvânt. Dr. Joel Wardt de la Institutul Biomedical de Cercetări a spus că este totuşi important ca părinţii să-şi vaccineze copiii, chiar dacă nu le oferă o protecţie de durată împotriva tusei convulsive.

Ce înseamnă asta? Să vedem dacă am înţeles bine:
• Infecţiile cu virusul tusei convulsive sunt mai frecvente printre copiii vaccinaţi deja împotriva tusei convulsive decât printre copiii nevaccinaţi.
• Doctorii recunosc deschis că vaccinul nu oferă protecţie de durată împotriva bolii.
• Şi totuşi doctorii şi autorităţile guvernamentale fac presiuni necugetate pentru acceptarea vaccinului?

Aceasta este ca şi cum ai spune: „Ştim că vaccinul de fapt nu are efectul dorit, dar toată lumea ar trebui vaccinată totuşi”.

Epidemie de tuse convulsivă? Cerem tuturor să se vaccineze!

În ciuda faptului că vaccinul împotriva tusei convulsive efectiv cauzează un risc crescut de a contacta această boală, de fiecare dată când apare o epidemie de tuse convulsivă toată lumea se agită nebuneşte ţipând: „Vaccin! Vaccin! Vaccin!”. De exemplu, acest articol tembel din The Seattle Times, ce este tipic pentru acei jurnalişti șmirgheluiți pe creier care pot fi observați în mass-media oficială: „Tusea convulsivă se întinde cu repeziciune în stat; campania de vaccinare se impune de urgenţă”. 
Acest strigăt necugetat şi iraţional după vaccinuri contrazice puternic adevărul ştiinţific, dar este publicat în mod repetat, fără a fi manifestat niciun pic de scepticism şi fără a se pune întrebări inteligente de către nimeni din mass-media oficială (vândută).

Prin urmare, se dovedeşte că vaccinurile împotriva tusei convulsive nu reduc incidența infecţiei cu virusul tusei convulsive. Dar totuşi acestea realizează altceva care este cu mult mai important pentru Big Pharma. Îndrăzneşti să ghiceşti despre ce este vorba?
Ai ghicit: Vaccinurile împotriva tusei convulsive ţin tusea convulsivă în circulaţie! Vaccinurile cauzează chiar boala pe care pretind că o tratează, deci cu cât mai mulţi copii sunt vaccinaţi, cu atât mai multe epidemii apar! Acest fapt duce la un număr tot mai are de oameni care cer mai multe vaccinuri, ceea ce cauzează şi mai multe epidemii de tuse convulsivă. Astfel ciclul profitabil al înşelătoriei cu vaccinurile se repetă la nesfârşit, până când copiii sunt supra-saturați cu vaccinuri inutile în timp ce companiile de medicamente înregistrează profituri record şi toţi părinţii trăiesc în frică.

Iată că, de fapt companiile de medicamente şi-au dat seama de mult timp de aceasta: cel mai bun mod de a vinde un vaccin care pretinde că tratează o boală este de a se asigura că vaccinul conține boala! Astfel, vaccinarea însăşi devine calea către re-infectare şi o afacere perpetuă!

Vrei să faci bani din industria cancerului? Pune viruşi ce conduc la cancer în vaccinuri! Merck deja a făcut asta, după cum recunoaște un om de ştiinţă de la respectiva companie! 

Cum încearcă mass-media să răsucească aceste dezvăluiri şocante despre eşecul vaccinurilor

Mass-media încearcă să sucească aceste dezvăluiri, bineînţeles, pretinzând că efectul vaccinului împotriva tusei convulsive pur şi simplu „se epuizează” sau „se estompează în timp”. Şi dacă ar fi vorba doar de atât şi tot ar fi o recunoaştere a eşecului total al vaccinului, dar este cu mult mai rău: cercetările arată că vaccinurile fac copiii cu mult mai vulnerabili în fața infecţiilor decât copiii nevaccinaţi.

Practic nicăieri în mass-media oficială nu veți găsi o recunoaştere cinstită a faptului că vaccinurile împotriva tusei convulsive sunt bazate în întregime pe o escrocherie ştiinţifică, pentru că pur şi simplu nu funcţionează. Acest adevăr simplu nu este permis să fie publicat nicăieri, cu excepţia site-urilor de informare alternativă, care nu sunt vândute intereselor corporatiste ale Big Pharma. Faptul că o aluzie la aceste aspecte a apărut în Reuters este uimitor.

Dacă efectele vaccinurilor se estompează în timp, atunci ele nu funcţionează!

Piatra de temelie în teoria vaccinurilor este că atunci când trupul este expus unui virus atenuat, îşi va construi o rezervă de anticorpi care vor recunoaşte acel virus pentru totdeauna şi vor apăra trupul împotriva lui. Vă sună cunoscut? Aceasta este povestea spusă fiecărui părinte şi copil de un doctor promotor al vaccinurilor. Elementul cheie al poveştii este că organismul ar trebui să păstreze acei anticorpi pentru totdeauna. Aşa cum dacă ai pojar o dată, nu-l vei mai face a doua oară, pentru că organismul devine imun la pojar.

Dar acum ei spun că efectele vaccinurilor se estompează în timp. Cumva trupul „uită”cum să producă anticorpii, recunosc ei acum, deci ai nevoie de încă o injecţie care să amplifice efectul vaccinului, ce altceva? (Vânzare repetată, înţelegeţi?)

Dacă este așa, atunci vaccinurile nu produc deloc anticorpi pe viaţă. Şi dacă aşa stau lucrurile, atunci întreaga mitologie a vaccinurilor se prăbuşeşte. Fără anticorpi pe viaţă înseamnă că de fapt vaccinurile nu funcţionează ca nişte infecţii reale (ca, de exemplu, pojarul). Ceva nu se leagă aici, mai ales când realizezi că vaccinurile fac copiii mai vulnerabili la infecţii viitoare.

Copiii sănătoşi nu sunt cei vaccinaţi


Vrei să găseşti cei mai sănătoşi copii? Găseşte familii care respectă următoarele reguli:
1) Trăiesc la ferme mici şi copiii lor se joacă în ţărână (au contact cu natura).
2) Copiii lor fac cu toţii școala acasă.
3) Niciunul dintre copiii lor nu sunt vaccinaţi.
4) Beau lapte crud şi mănâncă hrană proaspătă de la fermă.

Vei descoperi rapid că aceştia sunt cei mai sănătoşi, cei mai deştepţi copii! Nu au probleme cu autismul, alergiile, cancerul sau ADHD. Ei sunt veseli, sănătoşi şi perfect capabili să supravieţuiască unei infecţii cu pojar.

Cei mai puţin sănătoşi copii sunt copiii vaccinaţi care mănâncă în şcoala publică (hrană modificată genetic) şi nu petrec niciodată timp în natură. Aceştia sunt astmaticii, diabeticii, cazurile de ADHD, nebunii sinucigaşi care iau droguri. Ei sunt afectaţi de vaccinuri şi lipsiţi de nutrienţi şi iau fiecare răceală în fiecare iarnă.

Minciunile presei despre eficacitatea vaccinurilor

Presa este atât de afundată în minciunile despre vaccinuri încât este absolut incapabilă să recunoască adevărul. În articolul din Seattle Times menţionat mai sus, de exemplu, găsiți această misterioasă propoziţie la sfârşit: „Vaccinurile împotriva bacteriei pertusis sunt eficiente în circa 85% dintre cazuri…

Şi putem paria că nu vom găsi niciun singur ziarist în întreaga echipă a ziarului Seattle Timescare măcar să înţeleagă ce înseamnă acel număr şi de unde a venit. Ei probabil cred că pentru fiecare 100 de oameni vaccinaţi cu vaccinul împotriva tusei convulsive, 85% vor fi complet protejaţi împotriva bolii, chiar dacă vor fi expuşi infecţiei. 

Dar nu este deloc aşa. Acest număr este pur şi simplu inventat. Este inventat din statistici relative, fabricate, alese dintre studii clinice distorsionate, finanţate de către companiile farmaceutice. Este cam la fel cum CDC-ul a fabricat în întregime numărul de „35.000 de oameni care mor anual de gripă” – o minciună sfruntată care este repetată ca şi cum ar fi adevărată în fiecare ziar din America. Şi chiar dacă ar fi să credem numărul de 85%, probabil că este derivat dintr-un astfel de calcul: la fiecare 1000 de copii în America, numai 1 se infectează cu tusea convulsivă, dar dacă cei 1000 de copii ar fi vaccinaţi (spune studiul finanţat de corporaţii), atunci numai 0,15 copii din cei 1000 ar fi infectaţi cu tuse convulsivă.

Cu alte cuvinte, folosind aceste numere, trebuie vaccinaţi 1000 de copii pentru a preveni ca mai puţin de un copil să fie infectat cu microbul tusei convulsive – şi între timp, dintre cei 1000 de copii, probabil că 10-20 suferă de efecte secundare provocate de vaccin, ce sunt mult mai grave, inclusiv autism.

Ziariştii din mass-media oficială care lucrează pentru aceste ziare vândute nu mai au nicio abilitate reală de a mai exersa gândirea critică. Ei nu mai ştiu cum să citească studii ştiinţifice. Ei nu mai înţeleg cifrele. Şi ştiți de ce? Pentru că au fost vaccinaţi peste măsură! Vaccinurile cauzează deteriorare neurologică, de aceea cei mai mulţi dintre oamenii spălaţi pe creier sunt cei care se aliniază în fiecare an pentru a primi injecţia anuală antigripală.

Când vine vorba de vaccinuri, singurul lucru pe care presa oficială ştie cum să îl facă este să reia comunicatele de presă ale corporaţiilor şi să răspândească propaganda care în cele din urmă afectează, mutilează şi deseori ucide copii nevinovaţi.

Dezvăluirea adevărului despre înşelătoria vaccinurilor salvează vieţi, protejând copiii împotriva ştiinţei rău intenţionate şi a presei vândute.

yogaesoteric
16 martie 2019 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu