..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 iulie 2018

Înfige câteva cuișoare într-o lămâie! Efectul este unul nebănuit

Imaginează-ţi următoarea situaţie: ești la un picnic cu diverse bunătăți, fructe şi desert, încercând să te bucuri de festin şi să te relaxezi alături de prieteni şi familie. Atunci când lumea îţi este mai dragă, îşi fac și muștele apariţia…
Ele se aşează pe alimente, sucuri, fructe, făcându-şi de cap după bunul plac, scoţând un bâzâit sâcâitor, ba chiar aşezându-se pe pielea ta. Muştele pot fi destul de enervante, şi în ciuda faptului că le poţi ţine departe de spaţiile închise, cum ar fi bucătăria sau dormitorul, este dificil să scapi de ele afară, mai ales dacă ai alimente în jur.
Există însă un truc simplu şi uşor pe care îl poţi pune în practică pentru a te bucura de petrecerea în aer liber, fără să mai ai grija muştelor. Metoda este una naturală, pentru că în mod cert nu îţi doreşti să foloseşti un produs comercial toxic de exterminare a insectelor, cu atât mai mult cu cât ar trebui aplicat în jurul alimentelor.
Ai nevoie de câteva lămâi și de cuişoare.
Taie lămâile în jumătăți şi apoi înfige cuişoare în pulpa lor. Pune jumătățile de fructe astfel pregătite în jurul locului în care vrei să te așezi și lasă câteva şi pe masă. Muștele care vă dădeau târcoale vor dispărea în scurt timp.
Cuişoarele din lămâi acţionează ca remediu natural împotriva muştelor, acestea detestând mirosul degajat de combinație.
Acest truc simplu poate fi pus în practică şi în interior, în apartamente, pentru a ne feri de muște, țânțari și alte insecte. Asigură-te că schimbi lămâile când încep să se strice.
Pare greu de crezut? Pune în practică şi cu siguranţă vei rămâne surprins de efect!

Citiți și:
yogaesoteric 
14 iulie 2018


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu