”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 iunie 2018

Acestea sunt cele mai cancerigene 10 alimente! Fereşte-te de ele!


Aproape în fiecare zi aflăm despre noi oameni care au fost diagnosticaţi cu diferite forme de cancer sau care au decedat din această cauză. În SUA, se estimează că în acest an aproximativ 1,5 milioane de cazuri noi de cancer vor fi diagnosticate, în vreme ce 559.650 de oameni vor muri de această boală, potrivit American Cancer Society.
Pe măsură ce oamenii află mai multe despre cauzele care produc diferite tipuri de cancer, încep să înţeleagă mai multe despre măsurile preventive. Studiile au arătat că există unele alimente care pot conduce la apariția cancerului, însă există altele care previn cumplita maladie.
Iată 10 alimente şi băuturi care pot produce cancer și pe care este necesar să le evitați:
1. Toată mâncarea arsă (friptă sau prăjită prea mult), care poate conține agenţi cancerigeni. Chiar şi pâinea prăjită intră în această categorie;
2. Carnea roşie;
3. Zahărul alb;
4. Mâncarea grea, sărată, afumată, care creşte riscul dezvoltării cancerului la stomac;
5. Sucurile acidulate sau neacidulate care prezintă riscuri pentru sănătate atât din cauza conţinutului – zahăr şi diferiţi aditivi – cât şi din pricina a ceea ce înlocuiesc în dietă – băuturi şi alimente naturale, sănătoase care furnizează vitamine, minerale şi alţi nutrienţi importanți;
6. Cartofi prăjiţi, chips-uri şi snacks-uri care conţin grăsimi trans;
7. Alimente şi băuturi cu aditivi, de genul aspartamului;
8. Excesul de băuturi alcoolice;
9. Dulciuri coapte, pentru că au în componenţă acrilamidă;
10. Peştele de cultură, care poate conţine niveluri ridicate de toxine.
yogaesoteric
27 iunie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu