..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 aprilie 2018

E un sentiment incredibil sa te uiti in oglinda si sa vezi ca fata ta a intinerit de la o zi la alta!

Masca faciala cu pietre de jad iti permite sa scapi de cearcane, ochi umflati si riduri tip laba-gastii, IN DOAR 30 MINUTE!

JAD.MAGZONE.ROOrice femeie stie ca pielea din jurul ochilor este mult mai subtire si ca ea imbatraneste prima - isi pierde elasticitatea, apar riduri si cearcane. La 40 de ani am inceput sa ma confrunt si eu cu aceasta problema, dar din fericire am reusit sa imi procur din SUA masca faciala din pietre de jad pe care o folosesc de atunci aproape in fiecare zi. Acum am 43 de ani, dar nimeni nu imi da mai mult de 35!
Anca N., medic dermatolog, Bucuresti  

Stimata prietena,
Cum ar fi sa beneficiezi de un tratament facial de top in timp ce te odihnesti 30 minute in confortul casei tale?
Adica sa te asezi seara in fotoliu, istovita si trasa la fata dupa o zi chinuitoare de munca si sa te ridici dupa 30 minute cu un ten proaspat si luminos, fara cearcane si fara urma de riduri in jurul ochilor?
Ei bine, exista un produs care chiar face posibil acest vis al oricarei femei.
Este vorba despre Masca faciala din pietre de jad, o masca alcatuita efectiv din pietre de jad conectate intre ele (112 in total), acestea fiind de fapt elementul care realizeaza tratamentul benefic asupra tenului. 
Pur si simplu iti pui aceasta masca seara, ca pe o pereche de ochelari, te relaxezi timp de o jumatate de ora si lasi pietrele de jad sa actioneze. Efectele te vor uimi! 

Cum actioneaza Masca faciala cu pietre de jad?
Ce avantaje majore iti ofera?
Evident, elementul activ al acestei masti il constituie jadul. 
Aceasta piatra semipretioasa este cunoscuta de mii de ani pentru calitatile sale curative si pentru efectele ei benefice in ceea ce priveste sanatatea, longevitatea, fertilitatea, linistea sufleteasca, pacea interioara, echilibrul si armonia. Chiar si culoarea ei (verde) este tamaduitoare. 
Jadul absoarbe energiile negative. Pielea se tonifica si este puternic stimulata, devenind elastica si catifelata prin sporirea nivelului intern de hidratare.
Efecte clare ale mastii faciale cu pietre de jad:
  • Stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui
  • Elimina oboseala la nivelul ochilor
  • Reduce ridurile, cearcanele si pungile formate sub ochi
  • Reda pielii stralucirea naturala
  • Ajuta la relaxarea muschilor fetei
  • Stimuleaza detoxifierea pielii
Cel mai bine este sa porti aceasta masca seara, dupa spalarea (curatarea) tenului, timp de 30-40 de minute. 
Efectul ei principal va fi asupra pielii. 
Se va imbunatati circulatia sangelui, tesuturile se vor improspata, pungile de sub ochi vor disparea, ridurile “laba-gastii” se vor atenua considerabil. Dupa ce iti vei indeparta masca, te vei extazia vazand cat de bine arata fata ta. Si asta fara cel mai mic efort si fara cel mai mic disconfort! 
1. Masca este ultra-confortabila, perfecta pentru contactul cu pielea;
2. Este portabila, o poti lua cu tine oriunde (in concediu, in calatorii in interes de serviciu etc.);
3. Este benefica mai ales daca ai un job solicitant si simti nevoia de o refacere rapida, cand ai 30 de minute libere.

De ce este atat de important sa ai grija de ochii tai?
Foarte simplu, ochii constituie cartea ta de vizita, ei spun totul despre starea ta psihica si fizica. Si important este ca nu ai cum sa-i ascunzi. Ei sunt primul lucru pe care il vad cei din jur la tine, iar niste ochi umflati si incercanati fac o impresie proasta si sunt greu mascat. 
De ce sa treci prin toata rutina obositoare de imbunatatire a aspectului ochilor – cu felii de castraveti, plicuri de ceai rece, creion anticearcan, roll-on cu cafeina sau linguri metalice reci aplicate pe orbite – cand ai acum la dispozitie aceasta Masca faciala cu pietre de jad, care lucreaza eficient in timp ce tu te relaxezi intr-un fotoliu?

http://www.jad.magzone.ro/?cs=1086015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu