..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 februarie 2018

„VĂ ÎMPĂRTĂŞESC CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ DE TRATAMENT AL ARTICULAŢIILOR, BAZAT PE CUNOŞTINŢELE MEDICILOR ANTICI CHINEZI”. DESPRE BOLILE ŞI PROBLEMELE CU CARE SE CONFRUNTĂ OAMENII ÎN VÂRSTĂ RELATEAZĂ PROFESORUL LIAO CHAN.


Profesorul Liao Chan
Decan al Facultăţii de Farmacie în cadrul Universităţii de Medicină din Beijing, are o experienţă de 45 de ani în tratamentul prin metode legate de medicina tradiţională.
Practică medicina peste 45 de ani.
„Ţineţi minte un simplu adevăr şi nu ascultaţi pe nimeni: articulaţiile se pot trata întotdeauna, chiar şi la o vârstă foarte înaintată”
Acest doctor afirmă că poate vindeca o osteocondroză veche de 18 ani, că în 78 de zile va vindeca complet o bătrână care suferă de o formă gravă de artrită. Durerile articulare, afirmă el, încetează după 4 zile în urma unui tratament corect. În cei 45 de ani de activitate, fiecare declaraţie a sa este confirmată prin rezultatele obţinute. Imediat după emisiunea difuzată de postul de TV (pe tema „cum să-ţi păstrezi articulaţiile sănătoase la orice vârstă”), renumitul profesor Liao Chan ne-a acordat un interviu.
— Bună ziua, profesore Chan. Spuneţi, vă rog, este adevărat că bolile articulare şi osteocondroza însoţesc „obligatoriu” oamenii vârstnici?
— Bună ziua, Ana! Bineînţeles că nu este adevărat. Însoţitorii obligatorii ai vârstei înaintate sunt încrederea excesivă în medicii care vă tratează de 10 ani, însă nu pot să vă vindece. De fapt articulaţiile, condroza şi întregul schelet se tratează excelent la orice vârstă. Nu este nici o minune, ci ştiinţă obişnuită. Dacă ştii secretul şi eşti un pic disciplinat te poţi vindeca chiar şi la domiciliu şi foarte repede, aşa cum fac miile de pacienţi pe care îi am.
— Şi care este secretul?
— Secretul constă în înţelegerea faptului, de ce aveţi dureri. În enciclopedii sunt prezentate până la 69 de cauze posibile ale dezvoltării osteocondrozei şi artrozei, însă urmarea este una clară: articulaţiile, vertebrele şi cartilagiile îşi pierd elasticitatea, de unde şi durerea. Ele se uzează din cauza unei circulaţii sanguine deficitare.
Iată secretul: restabilind circulaţia sanguină la nivelul articulaţiilor, noi le vom vindeca!
— Da, însă se consideră că restabilirea circulaţiei sanguine după vârsta de 45 de ani este aproape imposibilă?
— Prostii! Eu m-am ridicat din scaunul cu rotile în care am ajuns după un accident, ceea ce este mai grav decât vârsta de 45 de ani.
— Aţi ridicat din scaunul cu rotile şi alte persoane?
— De nenumărate ori. Însă majoritatea pacienţilor mei sunt oameni obişnuiţi cu o vârstă de peste 40 de ani la care boala a apărut „odată cu vârsta”. Ei vin la mine cu afecţiuni asemănătoare: osteocondroză, artroză, artrită, radiculită, compresia nervoasă. Aceste boli extenuează şi înrăutăţesc viaţa.
Bolnavii plâng, au dureri, le este greu să meargă. S-ar părea că sunt oameni obişnuiţi, ei nu sunt nici sportivi şi nici handicapaţi. Ei se plâng: „de ce eu, pentru ce?”. Iar eu le răspund: nu vă tânguiţi, ci mai bine să restabilim circulaţia sanguină.
— Şi cum să restabilim circulaţia sanguină la o asemenea vârstă?
— Până nu demult tratam oamenii cu ajutorul mişcării şi a unui set din 96 de exerciţii la aparate. Este o metodă foarte eficientă, însă foarte grea şi de lungă durată.
Oamenii au dureri, le este greu, nu au destul timp ca să vină la sală.
— Se poate vindeca orice articulaţie prin apăsarea unui anumit punct pe corp?
— Durerea poate fi diminuată sau eliminată, însă articulaţia nu se vindecă. Oamenii mi se adresează des cu asemenea întrebări. Reţineţi, acest lucru trebuie să îl facă un profesionist. După cum se ştie, doctorii buni nu sunt mulţi la număr. Adevăraţii specialişti pot fi număraţi pe degete şi aproape toţi locuiesc în China. Doar nu o să veniţi de fiecare dată în China în cazul agravării bolii.
Însă nu vă impacientaţi. Există o cale. Eu am crezut întotdeauna că trebuie să existe o metodă mai modernă şi mai uşoară, şi am găsit-o.
— Ce interesant! Relataţi despre ea cititorilor noştri?
— Da. Centrul nostru este primul centru din lume care a obţinut autorizaţia de acces la cel mai nou produs pentru tratarea osteocondrozei şi durerilor articulare, obţinut pe baza tradiţiilor medicinii antice chineze. Recunosc că atunci când am auzit de el pentru prima dată, am început să râd, deoarece nu credeam în eficienţa lui. Însă am fost uimit după ce am terminat testarea – 4567 de persoane s-au vindecat complet de bolile de care sufereau, asta înseamnă 94% din cei testaţi. 5,6% s-au simţit mult mai bine şi doar la 0,4% dintre persoanele testate nu s-a observat nicio schimbare.
— Despre ce fel de produs este vorba?
— Este vorba de un gel special care se numeşte «Hondrocream». Este un produs care te face să uiţi de durere într-un timp foarte scurt, după numai 4 zile, să uiţi de durerile de spate şi de articulaţii, iar peste două luni vindecă chiar şi cazurile foarte grave.
— Cum acţionează acest gel?
— Nu este vorba de nici un miracol. Hondrocream conţine 32 de componenţi puternici, care în contact cu celula umană bătrână, slabă o fac să lucreze de 7 ori mai repede şi, treptat, celula se autoîntinereşte.
Chiar şi după o singură aplicare a gelului pe zona afectată sunt activate circa 930 000 de celule care servesc la îmbunătăţirea circuitului sanguin. Acesta este tratamentul. Principalul este stabilitatea.
— Sună impresionant. Însă explicaţi-ne, ce înseamnă aceasta pentru bolnavii obişnuiţi?
— Asta înseamnă, că medicina medievală rămâne în trecut şi dumneavoastră vă veţi putea vindeca la domiciliu într-o lună-două. Gelul „Hondrocream” nu are efect de răcire, nu calmează durerea, el „resetează” organismul la nivel celular. El elimină cauza durerilor şi readuce articulaţiile, coloana vertebrală la starea iniţială, normală. Pacientul nu scapă pur şi simplu de simptome, ci elimină cauza bolii: circulaţia sanguină slăbită de celulele lente, bătrâne.
Deja în prima zi Hondrocream pune în funcţiune sistemele de regenerare ale organismului şi cupează sindromul dureros, lucru ce îl veţi remarca imediat. Tratamentul se va încheia după două-trei săptămâni. Este important ca tratamentul să fie repetat pentru a preveni durerile.
— Gelul «Hondrocream» ajută numai în cazurile de artroză şi osteocondroză?
Nu, repet: el acţionează la nivel celular, restabilind circulaţia sanguină. El tratează orice boală legată de articulaţii şi coloana vertebrală: artroza şi artrita, sciatica, reumatismul, radiculita şi osteocondroza, deplasarea vertebrelor. Entorse, contuzii, vânătăi, fracturi: Hondrocream este extrem de eficient.
— Este un produs foarte interesant. El tratează într-adevăr aceste boli şi nu numai elimină durerea?
Gelul „Hondrocream” elimină durerea (în primele etape ale tratamentului) şi vindecă complet boala. Vă rog să mă înţelegeţi: îmi place sportul şi nu voi înceta să-l practic, însă pentru majoritatea bolnavilor acest Hondrocream este cea mai simplă, eficientă şi ieftină metodă de tratament.
— Bănuiesc că mulţi oameni vor întreba: unde se poate cumpăra „Hondrocream”?
Am vrut să vindem în farmacii la scară largă, însă nu putem să ajungem la un acord cu farmaciştii, deoarece Hondrocream poate prejudicia afacerile lor. Ani la rând oamenii cumpără medicamentele lor, însă numărul bolnavilor devine tot mai mare şi acest lucru le convine.
De aceea, în prezent vindem Hondrocream numai pe site-ul oficial.
Însă există o serie de avantaje: vindem fără intermediari, de aceea preţul este scăzut.
Livrarea se face prin poştă în sistem ramburs, iar pentru folosirea Hondrocream nu este nevoie de controlul unui specialist, tratamentul se face la domiciliu. De altfel, credeţi-mă. Încercaţi produsele altor producători. Eu sunt convins că nu veţi găsi nimic asemănător cu Hondrocream legat de eficienţa lui.
— Profesore Chan, vă mulţumim pentru interviu! Poate vreţi să le mai spuneţi ceva cititorilor noştri înainte de a ne lua la revedere?
Da, bineînţeles. Vreau să atrag atenţia cititorilor că bolile legate de coloana vertebrală şi articulaţii „întineresc” şi chiar şi durerile slabe periodice constituie un motiv ca să acorzi atenţie acestei probleme. Medicul nu va încerca să vă convingă să vă trataţi.
Şi ţineţi minte: bolile cauzate de durerile de spate şi de articulaţii nu aduc numai un disconfort. Ele reduc durata vieţii cu 10-15 ani.
— P.S.: După interviu ne-am adresat profesorului Chan şi acum cititorii site-ului nostru au posibilitateasă comande gelul „Hondrocream” cu o reducere suplimentară şi să uite definitiv de bolile legate de articulaţii şi coloana vertebrală.
Interviul a fost luat de Ana Mecineanu
http://beauty-save.com/

Un comentariu:

  1. Am cautat intr-o noapte,pe net referinte despre "Profesorul Leao Cian" din Beijing....wtf...asta nu cred ca a trait pe pamant. In afara de fotografia lui ranjita, si reclama la asa zisa lui crema de lustruit pantofii, ca de tratat articulatiile si alte cacaturi, nu cred ca este de folos. O fi buna de pt tratat prostia.

    RăspundețiȘtergere