”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 ianuarie 2018

Combate cariile, afecţiunile gingivale şi albeşte dinţii cu această pastă de dinţi naturală, preparată acasă

Pastele de dinţi din comerţ sunt pline de substanţe chimice care ne pun în pericol sănătatea şi, pe deasupra, pot fi foarte scumpe. Pe de altă parte, există o pastă naturală extrem de eficientă pe care o poţi prepara acasă şi care îţi va reda un zâmbet strălucitor şi natural.
Ea nu conţine fluor şi are proprietăţi antibacteriene puternice, datorită ingredientelor sale: bicarbonat de sodiu, ulei de nucă de cocos şi xilitol. Din moment ce acestea sunt uşor accesibile, prepararea acestei paste este simplă şi rapidă.
Vei avea nevoie de de:
- 3 linguri de bicarbonat de sodiu
- 1 lingură de pudră de neem
- 3 linguri de ulei de nucă de cocos extravirgin
- 1 lingură de xilitol (pentru gust)
- 15 picături de ulei esenţial de mentă
Mod de preparare:
Amestecă toate ingredientele într-un recipient adecvat, pentru a prepara o pastă. Deoarece uleiul de nucă de cocos se poate întări din cauza temperaturii exterioare (atunci când e mai mica de 24˚C), păstrează pasta într-un borcan.
Utilizare:
Foloseşte această pastă ca pe cea obişnuită, de cel puţin trei ori pe zi. Astfel vă veți albi dinţii, veți trata afecțiunile gingiilor şi veți preveni apariția cariilor.
 yogaesoteric 
7 ianuarie 2018 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu