..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 ianuarie 2018

Adevăratul motiv pentru care copiii sunt vaccinaţi: sistemul îi vrea proşti şi bolnavi!

Evidenţa prezentată într-un scurt film realizat de Facultatea de medicină a Universităţii Calgary este terifiantă. Filmul arată cum distruge mercurul neuronii, celulele de bază ale creierului uman, de al căror număr şi calitate depinde inteligenţa copiilor dumneavoastră.
Urmărind acest video, veţi vedea pe viu cum degenerează şi mor neuronii când sunt expuşi la mercur. Este aceeaşi neurotoxină pe care o găsim în vaccinuri sub formă de tiomersal şi care a făcut să crească în mod vertiginos numărul suferinzilor de autism şi alte boli neurologice, cei mai mulţi dintre ei fiind copii.
Mercurul este una dintre cele mai puternice neurotoxine care ajunge în corpul uman, generând tulburări neurologice precum autismul, demenţa, boala Alzheimer.
Mercurul tinde să se acumuleze în ţesuturi, fiind foarte greu de eliminat, astfel încât chiar expunerile cele mai nesemnificative din punct de vedere cantitativ se acumulează în timp, afectând grav sănătatea persoanei în cauză.
Extras din prospectul vaccinului Hep. B Engerix, produs de GlaxoSmithKline, injectat în ziua nașterii copilului, fără a fi întrebați părinții:
Tiomersalul (un compus organomercuric) a fost utilizat în procesul de fabricaţie al acestui vaccin şi poate fi prezent în urme în compoziţia produsului finit. Ca urmare, pot apărea reacţii de sensibilizare.”
Sursa: Agenția Națională a Medicamentului
yogaesoteric
20 ianuarie 2018
===============================================================
Apendice: 

Elimină mercurul din organism în 7 zile cu un amestec uimitor


Marea majoritate a oamenilor au in organism mercur. Acesta s-a acumulat in timp, in urma consumului de alimente ce au in componenta mercur , cum ar fi de exemplu pestele. Acumularile de mercur in organism s-au format si datorita vaccinurilor facute de marea majoritate, la inceputul vietii. Cantitatile de mercur care se regasesc in organism pot avea cu timpul repercusiuni, de la afectiuni ale rinichiilor, probleme gastro-intestinale pana la afectiuni mult mai grave, cum ar fi cancerul.
Tocmai din aceste considerente venim in ajutorul vostru cu o reteta uimitoare ce va face posibila eliminarea toxicului mercur din organism, intr-un timp foarte scurt. Efectele vor fi uimitoare si incredibile, iar dupa ce veti face aceasta cura, cu siguranta viata voastra se va schimba!
Ingredientul de baza al acestei combinatii este coriandrul, planta care are unul dintre cele mai puternice efecte de detoxifiere a organismului, in special atunci cand vine vorba de eliminarea metalelor grele si a altor toxine acumulate de-a lungul timpului. S-a demonstrat faptul ca, coriandrul are capacitatea de a extrage mercurul din corpul uman in mod extrem de eficient.
Coriandrul este bogat in vitamine cum ar fi potasiu, calciu, mangan, fier si magneziu. De asemenea are in compozitie si vitamina A si K. Oamenii de stiinta au confirmat faptul ca acesta are excelente proprietati antiseptice, antifungice si anti-inflamatorii. Asadar, coriandrul are capacitatea de a reduce orice infectie si inflamatie prezenta in organism, intr-un timp destul de scurt.
Incercati aceasta metoda super-ieftina si super-eficienta de eliminare a metalelor grele din organism, si va asigur ca dupa 7 zile ne veti multumi.

https://secretele.com/2015/03/elimina-mercurul-din-organism-in-7-zile.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu