........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 decembrie 2017

„VĂ DIZVĂLUI MODUL CEL MAI EFICIENT DE TRATAMENT AL ARTICULAȚIILOR, PE BAZA ÎNVĂȚĂTURII MEDICINEI VECHI DIN CHINA“ - DESPRE BOLI ȘI DIFICULTĂȚILE MATURITĂȚII, POVESTEȘTE PROFESORUL LIAO CHAN


Profesorul Liao Chan
Decan al facultății de farmacie a universității medicale din Beijing cu 45 de ani de experiență în tratamentul medicinii tradiționale. 
Experiență de tratament: peste 45 ani
„Ține-ți minte un adevăr simplu, și nu ascultați pe nimeni: articulațiile sunt tratabile întotdeauna, chiar și la adâncă bătrânețe“
Acest medic a declarat că poate vindeca osteochondroza de 18 ani doar în câteva luni.Vindecă complet bunica cu artrită timp de 78 de zile. Dar durerea la nivelul articulațiilor, spune el, cu abordare corectă va pleca doar 4 zile! În timp de 45 de ani de activitate, el a confirmăt fiecare declarație în practică. Imediat după difuzarea la Health TV ( „la tema cum menținem articulațiile la orice vârstă“), ne-a fost de acord să ne dea un interviu profesorul Liao Chan.
— Bună ziua, profesore Chan. Spuneți-mi dacă afirmația este adevărată, că bolile articulațiilor și osteochondroza - sunt „obligatorii“ sateliți al maturității?
— Salut Lucia! Desigur, acest lucru nu este adevărat. Sateliți imediați ai maturității - este supra-dependență față de medici care vă tratează de 10 ani și nu vă pot vindeca. Și, de fapt, articulațiile și întregul schelet, poate fi supus tratamentului la orice vârstă. Acesta nu este un miracol, e o știința obișnuită.Dacă știi secretul și depui un pic de disciplină - te poți vindeca chiar și în condiții de acasă foarte repede, ceea ce fac pacienții mei.
— Și care este secretul?
— Secretul - în înțelegerea cauzei durerii. În general în enciclopedie se numără peste 147 de cauze posibile a bolilor de osteochondroză și artroză, dar cauza este una - articulațiile, vertebrale și cartilajul își pierd elasticitatea, de aici și durerea. Ele se uzează din cauza alimentarii uscățive cu sange.
Iată și secretul - restabilind fluxul sanguin, noi îl vindecăm!
— Da, dar se crede că restabilerea fluxul sanguin după 45 de ani, este aproape imposibil?
— Prostii toate acestea! M-am scos din scaunul cu roțile după un accident, care este mai teribil decât 45 de ani.
— Iar Dvs. ați scos pe alții din scaunul cu rotile?
— Și nu numai o dată. Cei mai mulți dintre pacienții mei - sunt oameni obișnuiți de peste 40 de ani, la care boala a aparut „cu vârsta.“ Ei vin cu probleme foarte similare: osteochondroza, osteoartrita, artrita, radiculita, nervi prinși. Aceste boli ne hărțuiesc și ne încurcă să trăim.Ei plâng, le e dureros, le e greu chiar la mers. Dar aparent sunt oameni obișnuiți - nu sportivi și invalizi. Și se plâng - „De ce mie, pentru ce?“. Eu le răspund: nu oftați ci haideți să restabilim circulația de sange.
— Și cum de a restabili circulația de sânge în această vârstă?
— Până nu demult am trătat oamenii cu ajutorul mișcărilor cu un complex de 96 de exerciții la sala de sport. Este foarte eficient, dar foarte greu și metoda foarte lungă. Oamenilor li este dificil, nu au timp pentru a vizita sala sportivă.
— Este posibil de a vindeca articulația inflamată prin apăsarea anumitor puncte de pe corp?
— Posibil doar de a atenua sau elimina durerea, dar articulația nu se va vindeca. Adesea îmi pun astfel întrebări. Ține-ți minte aceasta, trebuie s-o facă un profesionist. După cum este bine cunoscut, medici buni - mulți nu există. Real, profesioniști pot fi numărați pe degete. Și aproape mulți dintre ei trăiesc în China.Voi însă nu ve-ți fi în stare să călătoriți în China la fiecare exacerbare a bolii. Dar, nu vă faceți griji. Există o cale. Eu speram că ar trebui să existe o metodă mai ușoră și contemporană - și am găsit-o.
— Cât de interesant! Împărtășiți-vă cu cititorii noștri?
— Povestesc. Centrul nostru este primul din lume care a obținut certificat acces la cele mai noi medicamente pentru boli degenerative de disc și dureri articulare, dezvoltat pe baza tradițiilor medicinei chinezei antice. Vă mărturisesc, atunci când am auzit prima dată despre aceasta - am râs, pentru că nu credeam în eficacitatea sa. Dar am fost uimit când am terminat testarea - 4 567 de oameni complet vindecați de bolile lor, este mai mult de 94% din totalul subiecților. 5,6% au simțit îmbunătățiri semnificative, în numai 0,4%, nu au fost observate îmbunătățiri.
— Și ce fel de mod este?
— Vorbesc despre un mijloc special sub numele de . Acesta este un remediu care vă permite rapid, doar 10 zile, să uitați de durere la spate și în articulații, și în termen de câteva luni să vindecați chiar și cazurile cele mai grave.
— Și cum acționează acest crem miraculos?
— Dar aici nu este nici un miracol o știință uscată. Bazată pe plantele vegetale din care se pregătește crema împotriva durerilor articulațielor, vânătăilor și întinderilor. Componentele conțin condroitină naturală și glucozamină, care ajută de a scăpa de dureri articulare și de a restabili funcțiile lor, fără o intervenție chirurgicală.  se face după o rețetă antică ale selkupilor care populează în nord-vestul Siberiei. Rețeta este transmisă din generație în generație și este păstrată în deplină confidențialitate. (Aici nu este nici un miracol, știință uscată.  se prepară după rețeta veche din China, care este transmisă din generație în generație și este păstrată strict confidențial.)
— Sunt impresionantă. Dar explicați-ne ce înseamnă pentru oamenii obișnuiți cu boli?
Aceasta înseamnă că medicina medievală devine în trecut, și ve-ți fi capabili să vă vindecați boala la domiciliu într-o lună sau două.  nu îngheață fără efect anestezic, el „resetează“ organismul la nivel celular. Elimină cauza durerii și întoarce articulațiile coloanei vertebrale la starea inițială, normală. Pacientul nu numai scapă de simptomele dar și elimină rădăcina bolii - slăbită de celulele vechi și lente, aprovizionând cu sange cartilajul.
În primele zile  nu numai pornește sistemul de regenerare a organismului. Dar și, ameliorează durerea, ceea ce veți simți imediat. În termen de două sau trei săptămâni, tratamentul va fi finalizat, iar cel mai important lucru - pentru a preveni reapariția durerii în viitor, e necesar de aplicat crema timp de 1,5 lună.
—   ajută doar la osteoartrită și boli de osteochondroză?
Nu, vă spun, că acționează la nivel celular, restabilind alimentarea cu sange. Se vindecă orice boală legată de nivelul articulațiilor și coloanei vertebrale - artroza și artrita, sciatica, reumatism, radiculita și osteochondroza, deplăsarea discurilor vertebrale. Luxații, contuzii, oase vătămate, chiar și bătăturile - crema este surprinzător de eficientă.
— Acesta este un mijloc foarte interesant. Într-adevăr ea scăpă de toate aceste boli, nu doar elimină durerea?
 elimină durerea (în stadiile inițiale ale tratamentului), și aproape complet elimină boala articulațiilor. Nu mă înțelegeți greșit - îmi place activitatea fizică și sportul, și nu încetez să mă ocup, dar pentru majoritatea pacienților mei aceasta este - metoda cea mai simplă, eficientă și la prețuri accesibile de tratament.
— Cred că mulți mă vor întreba: dar unde putem procura această cremă?
Am dorit să începem o companie amplă de vânzări în farmacii - dar nu ne putem înțelege cu farmaciștii, deoarece  ar putea afecta businessul lor.Oamenii cu anii cumpără medicamentele lor, la niște prețuri de valoare mai mare decât ar trebui să fie.
Așa că vindem  exclusiv pe site-ul oficial. Dar există și plusuri - noi îl vindem fără intermediari, ceea ce ne permite să păstrăm un preț scăzut.
Livrarea se face prin poștă în numerar, iar pentru utilizarea cremei nu este nevoie de controlul unui specialist - tratamentul se face în condiții casnice. Nu mă credeți de cuvânt încercați produsele altor producători. Vă asigur că nu veți găsi nimic chiar asemanator cu  în eficacitatea sa.
— Profesore Chan vă mulțumesc pentru interviu! Poate doriți să le spuneți ceva cititorilor noștri înainte de a ne spune la revedere
Da! Da, desigur. Aș dori să atrag atenția cititorilor faptul că bolile spatelui și articulațiilor, «întineresc», și chiar durerile slabe periodice - motiv să acorzi atenție acestei probleme. Medicul nu va încerca să vă convingă să vă trătați.
Și țineți minte : bolile cauzate din cauza durerii spatelui și a articulațiilor, nu numai aduc disconfort. Ele scurtează durata vieței cu 10-15 ani.
— P.S: După interviu ne-am adresat cu o rugăminte către profesorul Chan. Și cititorii site-lui nostru acum au posibilitatea de a comanda crema cu o reducere, și veți uita de boli legate de articulații și coloanei vertebrale.
A luat interviul Lucia Zuza
http://inflalaoromg.ryatlo.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu