........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 decembrie 2017

13 moduri practice de a folosi Coca Cola, care este o bautura toxica, nociva pentru organismul uman

Pentru a elimina petele de grăsime de pe haine, puneți un pic de Coca Cola în mașina de spălat, sau mai bine, direct pe pată. Aceasta va dispărea fără niciun efort.
Toată lumea știe ce este Coca Cola, cea mai consumată băutură în întreaga lume, după apă. De ceva vreme, s-a tot vorbit și am fost avertizați de efectele negative pe care Coca Cola le poate avea asupra sănătății. Asta deoarece această băutură are foarte mult zahăr și alte substanțe care, pe termen scurt sau lung, pot avea consecințe grave asupra organismului nostru.
Consumul de Coca Cola produce o serie de schimbări metabolice care devin evidente imediat după ce ați băut doar un pahar din această băutură. Pe termen lung, poate provoca boli grave precum obezitate, diabet, afecțiuni ale oaselor, ale sistemului respirator, nervos sau efecte precum îmbătrânirea prematură, ca să menționăm doar câteva.
Știți cum se folosește uneori această băutură care le place multora? În acest articol, vă vom dezvălui câteva moduri surprinzătoare de a folosi Coca Cola, pe care probabil nu le știați.
Soluție de curățat toaletaVasul de toaletă are pete pe el? Dacă da, atunci puteți turna puțină Coca Cola în el, lăsați-l nefolosit timp de o oră, apoi frecați murdăria cu peria. Corvoada frecării vasului de toaletă cu mii de produse va lua sfârșit. Acum aveți la îndemână o băutură atât de populară precum Coca Cola.
Îndepărtează rugina cu Coca ColaDacă aveți obiecte din metal care au ruginit, puteți să le curățați dacă le înmuiați în puțină Coca Cola și le lăsați peste noapte. A doua zi dimineața le puteți curăța foarte ușor și își vor recăpăta strălucirea.
Îndepărtează petele de grăsimePetele de grăsime sunt adesea greu de îndepărtat, iar uneori detergenții nu reușesc să le scoată. Ca să scăpați de această problemă enervantă, trebuie doar să puneți un pic de Coca Cola în mașina de spălat, sau mai bine, să o aplicați direct pe pată.
Îndepărtează guma de mestecat din părDacă vi s-a lipit o bucată de gumă de mestecat în păr, nu mai trebuie să recurgeți la măsuri extreme și să vă tăiați șuvița de păr. Trebuie doar să puneți un pic de Coca Cola pe zona afectată și să o lăsați câteva minute. După aceea, puteți lua guma de mestecat din păr.
Curăță oalele și tigăileOdată cu trecerea timpului și datorită folosirii repetate, oalele și tigăile din bucătărie încep să aibă o culoare mai închisă pe fund sau pe margini. Pentru a le reda strălucirea, trebuie doar să aplicați o cantitate mică din această băutură carbogazoasă și să o lăsați să acționeze câteva minute. Chimicalele din Coca Cola vor face ca petele să dispară.
Pesticid din Coca Cola pentru recolteCoca Cola se folosește în India ca pesticid pentru recolte deoarece combate diferite boli într-un mod eficient și economic.
Curăță monedeleDacă sunteți colecționari de monede și vreți să le dați puțină strălucire, scufundați-le într-un vas cu Coca Cola. Lăsați-le puțin până când băutura îndepărtează toată murdăria și petele. 
Curăță urmele de vopsea de pe mobilăDacă v-a căzut puțină vopsea pe mobilă și vreți să o faceți ca nouă, înmuiați o bucată de pânză în Coca Cola și frecați zona murdară. La final, trebuie doar să curățați ca să nu rămână lipicioasă.
Schimbă culoarea păruluiDacă v-ați vopsit părul și culoarea este prea închisă și vreți să recuperați nuanța mai deschisă pe care o aveați mai înainte, aplicați puțină Coca Cola pe tot părul și lăsați-o așa timp de o oră. Apoi, vă puteți spăla și veți vedea diferența.
Curăță bateria de la mașinăCoca Cola vă poate ajuta să scăpați de coroziunea formată pe bateria de la mașină. Trebuie doar să aplicați puțină Coca Cola prin pulverizare pe zona respectivă. Frecați cu o perie de sârmă.
Desface șuruburileDacă aveți nevoie să desfaceți un șurub înțepenit, turnați Coca Cola pe el, lăsați-l vreo două minute și veți vedea cât de ușor se va desface.
Îndepărtează petele de sânge utilizând Coca ColaCoca Cola poate îndepărta petele de sânge de pe haine, din mașină sau din casă. De fapt, în Statele Unite ale Americii poliția folosește Cola pentru a curăța sângele rămas pe asfalt după o crimă sau accident.
Inamicul grăsimiiCoca Cola poate îndepărta tot felul de pete de ulei de pe podea, covoare, mobilă, haine, aragaz, cuptor, sau orice alt loc. Trebuie doar să o aplicați direct pe pată, să o lăsați câteva minute și apoi să o îndepărtați cu apă.
yogaesoteric
19 decembrie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu