..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 noiembrie 2017

Super-tonicul care distruge infecțiile din corp


Acest tonic a ajutat numeroși oameni să vindece multe boli virale, bacteriene, parazitare şi fungice, a vindecat chiar şi ciuma! Puterea sa curativă este redutabilă, acțiunilor antibacteriene (atât împotriva bacteriilor gram-pozitive şi gram-negative), antifungice și antivirale adăugându-se efectele de stimulare a circulaţiei sângelui şi a fluxului limfatic, în toate părţile corpului.
Acest remediu pe bază de plante este una dintre cele mai bune alegeri pentru tratamentul candidozei! El poate vindeca marea majoritate a infecțiilor cronice. Prin stimularea puternică a sistemului imunitar, ajută la vindecarea celor mai severe infecţii. Secretul puterii sale terapeutice stă în combinaţia puternică de înaltă calitate a mai multor produse naturale şi ingrediente proaspete!
Înainte de a prezenta ingredientele de care aveți nevoie și modul de preparare a acestui tonic, un avertisment: este de preferat să purtaţi mănuşi în timpul pregătirii, în special atunci când manipulaţi ardeiul iute, deoarece poate avea un efect iritant asupra pielii. Vă prevenim de asemenea că mirosul unora dintre ingrediente este foarte puternic şi poate stimula sinusurile instantaneu!
Ingrediente
- 700 ml oţet din cidru de mere (folosiţi întotdeauna organic)
- ¼ cană de usturoi tocat foarte mărunt
- ¼ cană de ceapă tocată mărunt
- 2-3 ardei proaspeţi şi extrem de iuţi tocaţi foarte mărunt
- ¼ cană de ghimbir dat pe răzătoare (mărime cât mai mică)
- 2 linguri de hrean ras
- 2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucăţi de rădăcină de curcuma rasă
Mod de preparare
Se amestecă toate ingredientele într-un castron, cu excepţia oţetului. Amestecul rezultat se transferă apoi într-un borcan. Peste compoziție se toarnă oţetul, se închide borcanul şi se agită bine.
Păstraţi borcanul într-un loc răcoros şi uscat timp de 2 săptămâni, agitându-l bine de mai multe ori pe zi. După 14 zile se strecoară lichidul rezultat cu ajutorul unui tifon.
Acum tonicul dumneavoastră este gata pentru a fi utilizat! Nu este nevoie să-l păstraţi în frigider. Acesta cu siguranţă nu se va altera.


Sfat extra:Puteţi, de asemenea, să utilizaţi acest tonic în bucătărie, amestecându-l cu puţin ulei pentru a-l folosi la diverse salate sau mâncăruri.
Mod de utilizare
Atenţie, gustul este foarte intens şi puternic! Pentru a ușura senzația de arsură, este indicat să se mănânce o felie de portocală sau de lămâie după consumarea tonicului. Nu îl diluaţi cu apă, deoarece efectul se va reduce.
Consumaţi o lingură în fiecare zi pentru a vă întări sistemul imunitar şi pentru a lupta cu răceala.
Dacă este necesar, măriţi cantitatea treptat, câte puțin în fiecare zi, până când ajungeţi la o doză zilnică de aproximativ 1 pahar mic (de mărimea unui pahar de lichior).
Dacă vă luptaţi cu boli mai grave sau cu infecţii severe, luaţi o lingură de tonic de 5-6 ori pe zi.
Poate fi consumat şi de femeile însărcinate cât şi de copii (cazuri în care se folosesc doze cât mai mici), deoarece ingredientele sunt naturale şi nu conţin toxine.
Beneficii pentru sănătate
Usturoiul este un antibiotic puternic, cu o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Spre deosebire de antibioticele chimice, care pe lângă bacteriile patogene omoară și milioane de bacterii prietenoase din trupul tău, usturoiul omoară doar bacteriile „neprietenoase”. Mai mult decât atât, usturoiul stimulează dezvoltarea florei saprofite (bacteriile benefice), ajutând la refacerea ei. Usturoiul este totodată și un agent antifungic puternic.
Ceapa este leguma cea mai apropiată de usturoi, având o acţiune similară, dar puţin mai blândă. Împreună, acestea creează un duo extrem de puternic în lupta împotriva oricăror infecții.
Hreanul este o plantă cu efecte vindecătoare puternice la nivelul sinusurilor şi al plămânilor. Deschide canalele sinusurilor şi stimulează circulaţia, fiind deosebit de indicat în cazul răcelii şi al gripei.
Ghimbirul are proprietăţi antiinflamatorii şi stimulează circulaţia.
Ardeiul iute este cel mai puternic stimulator al circulaţiei sanguine. Datorită proprietăţilor sale, acţionează ca un antibiotic în lupta împotriva bolilor, exact acolo unde este cea mai mare nevoie.
Curcuma este un condiment cu numeroase proprietăți curative, printre care se numără acțiunea antiinfecțioasă, antiinflamatoare, de blocare a dezvoltării celulelor canceroase şi de prevenire a demenței. Este deosebit de util pentru cei care se luptă cu durerile articulare.
Oţetul din cidru de mere a fost folosit ca remediu încă din antichitate (anul 400 î.e.n.). Datorită proprietăților sale, Hipocrate l-a numit „părintele medicinei naturiste”. Se spune că Hipocrate ar fi folosit doar două remedii: mierea şi oţetul din cidru de mere.
Oţetul din cidru de mere este făcut din mere proaspete coapte, care sunt ulterior fermentate, trecând apoi printr-un proces riguros pentru a se obţine produsul final. Acesta conţine pectină, o fibră care reduce colesterolul rău şi reglează tensiunea arterială.
Experţii în sănătate sunt de acord că oamenii au nevoie de mai mult calciu pentru buna funcţionare a organismului. Oţetul ajută practic la extracţia calciului din alimentele cu care intră în amestec, ajutând procesul de menţinere a rezistenţei osoase.
Oţetul de mere este bogat în potasiu, mineral cu un rol important în buna funcționare a organismului. Deficitul de potasiu determină o varietate de probleme, inclusiv căderea părului, exfolierea unghiilor, apariţia cariilor dentare precum şi sinuzita. Studiile au arătat că deficitul de potasiu în rândul oamenilor este în creştere lentă. Toate aceste probleme pot fi evitate dacă utilizaţi oţet de mere în mod regulat. Potasiul elimină de asemenea deşeurile toxice acumulate în organism.
Oţetul de mere conţine și acid malic, eficient în lupta împotriva infecţiilor fungice şi bacteriene. De asemenea, acest acid dizolvă depozitele de acid uric care se formează în jurul articulaţiilor, ameliorând astfel durerile articulare. Acidul uric este dizolvat ulterior şi eliminat din organism.
Oţetul din cidru de mere este util și în tratarea constipaţiei, a durerilor de cap, a artritei, oaselor fragile, indigestiei, colesterolului ridicat, diareei, eczemelor, a ochilor inflamaţi, a oboselii cronice, intoxicaţiei alimentare uşoare, în căderea părului, hipertensiune arterială, obezitate şi multe alte probleme de sănătate.
Cele mai bune remedii în lupta cu bolile sunt cele naturale, iar acest super-tonic este o dovadă concretă.
yogaesoteric 
1 noiembrie 2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu