........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 noiembrie 2017

Minune în lumea medicinei! Cum a «înviat» o fetiță de trei ani după ce s-a înecat în piscină

 
Oamenii de știință au reușit o nouă performanță în domeniul medicinei. O fetiță de trei ani a fost practic readusă la viață după ce aproape s-a înecat în piscină.
Eden Carlson avea doi ani atunci când mama ei a găsit-o pe fundul piscinei aproape moartă. Medicii au reușit după mai multe ore de resuscitare să o aducă la viață, dar nu fără un preț. Fetița suferise leziuni „ireversibile” ale creierul.
După ce a făcut terapie cu oxigen, Eden și-a revenit ca prin minune, iar acum aleargă, râde și zâmbește așa cum este normal să o facă un copil de vârsta ei. A fost prima oară când acest tratament a funcționat la un asemenea nivel.
Eden este cea mai mică dintre cei cinci copii ai familiei Carlson, care locuiește în Fayetteville, SUA. În ziua accidentului se juca împreună cu frații ei în curte. Mama ei s-a dus la duș, iar când s-a întors a făcut șocanta descoperire.
Paramedicii au venit imediat și după două ore de efort, inima ei a început să bată din nou, scrie Daily Mail. Deși fetița a fost salvată, severele leziuni cerebrale suferite nu îi dădeau șanse la o viață normală. Se afla într-o stare vegetativă, cu posibilități de recuperare ca și nule.
Părinții nu s-au consolat cu verdictul dat de medici și au început să caute o soluție pentru micuță. Astfel au aflat de pe internet despre o metodă terapeutică experimentală, terapia cu oxigen, și au apelat la cel mai apropiat specialist. Sub îndrumarea dr. Paul Harch, efectele au fost spectaculoase. În scurt timp fetița a început să facă progrese vizibile, să se miște și chiar să vorbească.
În mod normal, este necesar să se facă o RMN funcțională (imagistică prin rezonanță magnetică) pentru a vedea diferența (după terapie, n.n.). În acest caz, s-a făcut un RMN, iar creierul ei arăta complet normal. Fără îndoială, la ea țesutul cerebral s-a refăcut masiv.” – a declarat dr. Harsh.
Cheia acestui succes miraculos a fost intervenția rapidă și vârsta foarte mică a fetiței, crede specialistul care a pus la punct noua terapie cu oxigen.
 
yogaesoteric
27 noiembrie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu