........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 noiembrie 2017

De la obezitate la anorexie este doar un pasAmalia Popescu: Bună ziua, dragii mei! Astăzi vom vorbi despre ce consecințe poate avea lupta împotriva kilogramelor în plus.
Amalia Popescu: În ultima vreme a devenit tot mai popular un remediu pentru slăbit, și anume bicarbonatul de sodiu . Astăzi vom vorbi anume despre proprietățile acestui produs. Dacă bicarbonatul de sodiu ajută într-adevăr în lupta pentru un corp suplu. Și ne va ajuta să clarificăm toate aceste lucruri domnul Dumitru Alexe, doctor în științe medicale și nutriționist.
Dumitru Alexe: Mulți consideră că slăbirea cu bicarbonatul de sodiu nu este posibilă. Însă, de fapt, totul poate fi explicat foarte simplu - bicarbonatul de sodiu elimină toxinele din organism și favorizează descompunerea grăsimilor. Aceasta ajută într-adevăr în procesul de pierdere în greutate. Însă! În primul rând, cu bicarbonatul de sodiu nu se pot pierde mai mult de 4-5 kg pe lună , iar în al doilea rând, pentru aceasta trebuie să vă schimbați foarte mult obiceiurile alimentare, și stilul de viață în general.
Amalia Popescu: Aceasta înseamnă că bicarbonatul de sodiu, în ciuda părerii răspândite, nu este cel mai bun remediu în lupta cu obezitatea?
Dumitru Alexe: Bineînțeles că nu. Dacă vă aduceți aminte, nu cu mult timp în urmă, la emisiune a venit profesorul în nutriție, domnul Cristian Vulpe, cu care am discutat despre remediul pentru slăbit Eco Slim .
Amalia Popescu: Da, însă după această emisiune a început ceva de neînchipuit. Din nefericire, multe telespectatoare nu au folosit cum trebuie unele sfaturi din discuția noastră, fapt ce a dus la consecințe negative.
Dumitru Alexe: După câte înțeleg, este vorba despre anorexie în urma administrării preparatului Eco Slim .
Amalia Popescu: Exact! De obicei, cauza anorexiei o constituie dietele cu care se chinuiesc fetele în speranța că vor slăbi. Dar, după cum s-a dovedit, aceasta nu este singura cauză.
După cum știți deja, la câteva luni după ediția noastră despre arzătorul de grăsimi Eco Slim , am început să primim reclamații de la femeile care au slăbit enorm, și care nu știau ce să facă cu corpul lor istovit.
Înainte
După
Una dintre fotografiile fetelor care s-au adresat emisiunii noastre după ediția despre Eco Slim
Dumitru Alexe: Da, totul este din cauza faptului că Eco Slim este cel mai puternic arzător de grăsime natural care există în momentul de față în dietetică. Și bineînțeles că nici un bicarbonat de sodiu nu se compară cu acesta. Măcar din motivul că slăbirea cu Eco Slim nu necesită schimbarea stilului de viață, și, totodată, nu se pierd numai 4-5 kg, ci 12-16 într-o lună!
Amalia Popescu: Într-adevăr, proprietățile acestui preparat sunt pur și simplu impresionante. Dar în ce constă, după părerea dumneavoastră, pericolul pentru dragile noastre telespectatoare?
Dumitru Alexe: Suntem siguri că principalul pericol sunt dietele. Folosind Eco Slim , nu e nevoie să se țină diete, deoarece și așa depozitele de grăsime vor dispărea. Organismul are nevoie de substanțe utile, pe care le primește din hrană. Un alt pericol este faptul că, atunci când slăbesc ușor și repede, mulți, scuzați-mi expresia, ”o iau razna”. Lor întotdeauna li se pare că au slăbit prea puține kilograme, deoarece înainte niciodată nu au slăbit atât de repede. Și conștientizează acest lucru prea târziu, din păcate.
Înainte
După
Ioana suferă de anorexie. Fata nu a observat cum a slăbit 20 kg. După spusele ei, a slăbit în 17 zile!
Amalia Popescu: Domnule Dumitru Alexe, sunt întru totul de acord cu dumneavoastră, și cu această problemă se confruntă acum tot mai multe femei. Și totuși, ce ați dori să le sfătuiți pe telespectatoarele noastre, ce să facă?
Dumitru Alexe: Poate că cea mai eficientă metodă în acest caz ar fi stabilirea obiectivului: decideți mai întâi până la ce greutate vreți să slăbiți. De exemplu aveți 80 kg și v-ar conveni să aveți 55 kg. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv aveți nevoie de un tratament de 3 săptămâni cu Eco Slim , nu mai mult! Așa că luați preparatului exact o lună, mâncați ce doriți, iar când cântarul indică 55 încetați administrarea preparatului. În felul acesta vă veți realiza obiectivul propus și nu veți întrece măsura. Puteți și trebuie să vă hrăniți ca de obicei, diversificat și să consumați o cantitate care să nu vă producă disconfortul produs de foame. De la preparatul Eco Slim veți slăbi oricum, dietele sunt aici de prisos.
Amalia Popescu: Am primit de asemenea informația că pe piață deja au apărut produsele contrafăcute. Domnule Dumitru Alexe, de unde se poate cumpăra produsul adevărat Eco Slim și cum să ne ferim de cumpărarea unui produs fals?
Dumitru Alexe: Preparatul Eco Slim a primit certificarea în România, iar cel mai sigur mod de a-l achiziționa, până la apariția în farmacii, este de a-l comanda de pe site-ul oficial al furnizorului cu 50% reducere . Aceasta este garanția calității și asigurarea că nu cumpărați un produs fals.
Amalia Popescu: A rămas doar să le urăm tuturor sănătate și să țină minte că datorită medicinei contemporane multe probleme se rezolvă mult mai ușor și mai eficient. Iar Eco Slim este un exemplu grăitor în acest sens. Pentru cei ce doresc să slăbească, rețineți două principii fundamenatale. Primul - ca să slăbiți nu este obligatoriu să vă înfometați! Iar al doilea - ca să slăbiți, este mai bine totuși să luați Eco Slim ! Viața este minunată!

http://www.trackea4.com/azvdizdjdy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu