..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 octombrie 2017

PAPILOAMELE ȘI NEGII RĂMÂN ÎN TRECUT!


În anul 2017, un medicament de generație nouă numit Detoxic a fost testat cu succes la Institutul Privat pentru Sănătate. Medicamentul a fost creat pentru a trata papiloamele și negii. Serviciul de presă al Institutului a emis următoarea afirmație:

  1. Eficacitatea medicamentului Detoxic a fost calculată pe baza metodei standard (corelația dintre numărul persoanelor care au fost vindecate și numărul persoanelor afectate din grupul de 100 de persoane care au urmat tratamentul) și a avut: 
    - 99% eficiență în tratarea papiloamelor; 
    - 100% eficacitate în tratarea negilor. 
    *În sensul prezentei adnotații, cura trebuie să implice îndepărtarea papiloamelor, negilor fără recidivă în următoarele 6 luni.

  2. Nu s-au identificat efecte secundare, inclusiv reacții alergice.

  3. Detoxic a fost recunoscut ca fiind cel mai eficient medicament pentru tratamentul HPV (Virusului papiloma uman).

Comentariile cercetătorilor:

Constantin Grigorescu 
Expert în cadrul Institutului Privat pentru Sănătate.
Experiență profesională - 28 de ani
Dacă papilomul nu este îndepărtat, boala continuă să progreseze și să se împrăștie în organism și apar erupții chiar și pe mucoasele sinusale.
În 92% dintre cazuri, papilomul afectează scalpul și zona genitală incluzând penisul, vaginul, colul uterin și anusul. În acest caz, papilomul se transformă în negi genitali.

Despre problemă:

Câteva date statistice: 7 din 10 persoane din România sunt infectate cu HPV (HPV) de diferite grade de severitate. HPV este prezent în mod imperceptibil în organism, până când sistemul imunitar este suprimat. În acest caz, virusul cauzează probleme semnificative asupra organismului cauzând negi și făcând imposibilă viața fericită și împlinită. Primele semne care indică prezența HPV în organism sunt NEGII și PAPILOAMELE. Dar, să începem cu începutul.
Papiloamele și negii sunt extrem de dăunători corpului uman. Sistemul imunitar care este responsabil de protejarea corpului de diverse boli este prima țintă a virusului. Epuizarea acestuia duce la apariția negilor. Acest lucru declanșează o multiplicare ulterioară a virusului, care poate să ducă la apariția negilor pe întreg corpul. Celulele modificate ale epiteliului nu sunt doar negi. Sunt un fel de tumoare benignăcare dacă nu este îndepărtată, își continuă creșterea în piele.
Cercetătorii au identificat mai mult de 100 de tipuri de HPV. Anumite tipuri de negi genitali, în special subtipurile HPV 16, 18 și 31 pot cauza cancer cervical. Un alt factor care contribuie la dezvoltarea cancerului este cursul asimptomatic al acestei boli care duce la situația în care o persoană nu caută sfaturi medicale o perioadă îndelungată!
Aici sunt câteva poze cu diferite stadii ale bolii făcute de către specialiștii institutului nostru:

Papilom dezvoltat în leziuni inflamate

Primii negi de pe mâini au apărut cu mai bine de 4 ani în urmă și sângerează când sunt atinși. Acest lucru a facilitat dezvoltarea negilor.

Totul a început cu 2 papiloame mici pe care pacientul le-a strâns folosind două fire de ață

Te poți proteja de acești negi?

Papiloamele și negii trebuie să fie tratați folosind medicamente eficiente și moderne, fără a neglija boala. În prezent, Detoxic este considerat a fi cel mai bun și accesibil medicament de tratare a papiloamelor și a negilor.


Aurel Cosma 
Expert în cadrul Institutului Privat pentru Sănătate.
Expert în cadrul Institutului Privat pentru Sănătate profesională - 33 de ani
Specialiștii institutului nostru au dezvăluit că factorul principal care contribuie la multiplicarea activă a HPV este infestarea organismului cu bacterii parazitare dăunătoare. Negii se dezvoltă după cum urmează. Bacteriile și secrețiile lor toxice susțin multiplicarea virusurilor. Acest lucru duce la o creștere bruscă a numărului de rezerve virotice.

Medicamentul inovativ Detoxic are o funcție triplă:

  • distruge bacteriile parazitare;
  • suprimă virusul papiloma (HPV) prin intensificarea sistemului imunitar, care, la rândul lui, duce la o stare de bine îmbunătățită și un nivel de energie ridicat;
  • elimină toxinele din organism.
Un tratament cu Detoxic permite curățarea pielii tale de papiloame și negi, ÎN TOTALITATE, ceea ce este dovada eficacității mari a medicamentului. Două grupuri care au inclus 100 de persoane fiecare (primul a inclus persoane care au avut negi în diferite zone ale corpului, iar al doilea a inclus persoane care aveau papiloame) au luat 20 de capsule de Detoxic zilnic, cu o jumătate de pahar de apă.
Toate persoanele care au participat la test au raportat aproape imediat o îmbunătățire a stării de bine. După 4-5 zile, negii și papiloamele „se uscau” în mod vizibil. La sfârșitul testului, aproape toți negii și papiloamele au dispărut. Vreau să subliniez că pe lângă negi și papiloame, persoanele care au luat parte la test au scăpat de coșuri, care sunt, de asemenea, o consecință a infestării cu bacteriile parazitare patogene.
În prezent, medicamentul original Detoxic poate fi comandat de pe site-ul oficial al producătorului.
http://www.trackea1.com/0.97649842298727

Un comentariu:

  1. Tratamentul papiloamelor cutanate
    Pot fi indepartate prin proceduri simple de electrocauterizare, laser, crioterapie; cele mari pot necesita excizie. Taierea cu lama de bisturiu sau foarfeca si aplicarea unei solutii hemostatice este o optiune facila in cazul leziunilor foarte mici; la fel, ligaturarea lor. Nu exista in momentul de fata nicio crema, solutie de aplicare locala care sa distruga papiloamele. https://www.csid.ro/boli-afectiuni/dermatologie/papiloamele-cutanate-negi-pediculati-ce-sunt-cum-arata-si-ce-tratamente-exista-16008070

    RăspundețiȘtergere