........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 septembrie 2017

REVERATROLUL, CONTROVERSE.

În următoarele minute vei afla despre... o minusculă moleculă care a uluit lumea ştiinţifică…
·         Ultimele descoperiri în nanotehnologie…
·         Contribuţia esenţială a unei echipe de cercetători din România...
·         Ce au în comun Federaţia Română de Rugby, Florin Zamfirescu şi Miss World România!
PROBLEMA:
Toxinele, radicalii liberi, poluarea, mâncarea procesată, fumatul… şi lista continuă!
                                 Acestea Ne Ucid Încet, Încet...

Dar, care ar fi vârsta ta biologică -dacă nu ai ştii câţi ani ai?
Ai putea ghici că eşti mai bătrân decât eşti cu adevărat…
Ceea ce urmează să vă dezvălui NU este Science Fiction.
…NU este o fantezie.
…Şi cu siguranţă, NU este ceva dintr-un viitor îndepărtat…
…Mă refer la o descoperire revoluţionară pe care Universitatea Harvard o proclamă "cea mai fenomenală descoperire de la antibiotice până acum"…
…Mayo Clinic o numeşte, "cel mai bun lucru pentru oameni de la pâinea feliată până acum"
…Şi multe alte universităţi prestigioase şi jurnale academice dezvăluie nenumărate feluri în care acest nutrient de reper poate ajuta în a ATACA o multitudine de probleme, cum ar fi nivelul zahărului în sânge… ale sănătății inimii şi a sistemului circulator… şi să promoveze celulele tinere si sănătoase în fiecare organ din corpul tău!
Deoarece descoperirea acestei minuscule molecule le dă cercetătorilor în anti-îmbătrânire și longevitate o unealtă puternică care ajută la…
·         Eliminarea celulelor bolnave sau deteriorate - şi a le opri din a se multiplica!
·         Repararea celulelor mai rapidă - şi menţinerea celulelor sănătoase mai rezistente!
·         Creşterea duratei de viaţă - şi mai important-sănătatea ta-cu DECENII!
·         Adresarea problemelor de sănătate legate de vârstă - inclusiv dezechilibre glicemice… Pierderi de memorie… Colesterol - doar pentru a numi câteva!
·         Încetinirea procesului de îmbătrânire - la viteza melcului!
Poţi într-adevăr să adaugi DECENII de sănătate vieţii tale cu acest nutrient minuscul?
Dovezile ştiinţifice spun...ABSOLUT!
În curând vei afla cum să pui mâna pe această descoperire ŞI să o introduci în organismul tău astfel încât să te bucuri de toate beneficiile ei anti-îmbătrânire…
ÎN PLUS, vei primi acces de asemenea la ultima tehnologie în materie de suplimente alimentare - NANOTEHNOLOGIA:
Menţine un flux sangvin bun, amplifică energia şi vitalitatea, conservă radianţa şi textura pielii... Şi mult mai mult!
FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU REMARCABILUL DOCTOR...
Dr. Stamatin este una dintre personalităţile cele mai apreciate din lume în domeniul nanotehnologiei.
Dr. Stamatin este în prezent cercetător şi profesor universitar în cadrul Universităţii Bucureşti, conduce Institutul de Cercetare 3Nano-SAE şi deţine titluri științifice care includ B.S.E. în FizicăM.S.E. în Fizică Polimerică şi Chimie, plus un doctorat în Fizica Materialelor Solide.
Datorită expertizei sale multidisciplinare şi a anilor de experienţă profesională, Dr. Stamatin s-a făcut remarcat în toată lumea prin descoperirile sale ştiinţifice.
Iar acestea i-au adus recunoaştere internaţională:
2010 - Award from the European Commission for Master School in Renewable & Alternative Energy Sources; Profesor invitat: Universitatea Newcastle upon Tyne; Profesor invitat: Universitea Leeds; Profesor invitat: Universitatea Colorado State
În aceasta scurtă, dar amplă prezentare, vei afla cum exact cercetarea aparţinând lui Dr. Stamatin poate să pună sfârşit semnelor şi simptomelor îmbătrânirii, dar şi în acelaşi timp să contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.
Cercetarea domnului Dr. Stamatin a dus printre altele la o rezolvare a problemei numărul 1 a suplimentelor alimentare - absorbția prin dezvoltarea unui compus unic:

                                             nanoSOF™
O structură din nanocarbon revoluţionară, nanoSOF™ imită prin forma sa poroasă aspectul unei spume.
Atrage, captează şi neutralizează cantităţi importante de radicali liberi de Oxigen în corpul uman.
Această capacitate a sa reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în 
același timp, transportă cantitatea necesară de Oxigen fiecărei celule. 
Este un BIO-cărbune nanometric, obţinut exclusiv prin procesarea termală a sâmburilor de măslin, fără adăugarea vreunui solvent, un proces unic în lume.
nanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. Principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali care provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. Mai mult decât atât, structura sa de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrată direct în fluxul tău sangvin, transportând astfel nutrienţi direct la nivel celular.
Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită. Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.
De Fapt, cauza reală din spatele problemelor tale de sănătate este
                  De-A Dreptul Socanta!
Dar, mai multe despre asta într-un minut
Pentru că, mai întâi, îți voi prezenta care este sursa ta numărul 1 de suplimente alimentare care chiar funcţionează - această informaţie te va ajuta mai ales dacă suferi de…
·         Probleme ale inimii!
·         Dezechilibre ale nivelului zahărului în sânge!
·         Memorie slabă!
·         Un nivel scăzut de energie!
·         Colesterol ridicat!
·         Îmbătrânire prematură!
Eşti pe punctul de a descoperi cum un grup magnific de nutrienţi… pot să îmbunătăţească… şi chiar să îţi prelungească viaţa- începând CHIAR ACUM!
Cum au descoperit oamenii de știinţă al doilea nutrient uimitor din această formulă cu adevărat 
inovatoare…
La sfârşitul anilor 1980, cercetătorii de la University of California din campusurile Irvine şi San Francisco şi de laMassachusetts Institute of Technology (MIT) au realizat o serie de descoperiri.
Cercetările lor au relevat că există un set specifc de gene în organismele animalelor de laborator care protejau celulele din a se deteriora… din a fi afectate de acțiunea radicalilor liberi, dar le și protejau de la a se auto-distruge după faza reproductivă.
Oamenii de ştiinţă au fost uimiţi să constate faptul că o singură genă putea practic să altereze rata îmbătrânirii.
Aceasta a fost numită...Gena "Supravieţuirii"
Mai târziu, această genă a fost denumită "SIR2" sau "Sirtuin"- pe scurt pentru "Silent Information Regulator 2 proteins"
Ca şi un întrerupător - SIR2 "pornesc" şi "opresc" acţiuni specifice ale genelor, după cum este nevoie. Da - ele ajută la reglarea întregului proces metabolic!
Oamenii de ştiinţă au descoperit apoi că poţi activa genele SIR2 atunci când îţi restricţionezi sever aportul caloric. Din cercetările lor, au realizat că hrănind şoarecii de laborator cu un regim alimentar echilibrat, dar cu puţine calorii, LE-A CRESCUT DURATA DE VIAŢĂ dramatic!
De asemenea, aceștia au observat cum genele SIR2 se activează puternic sub condiţii de stres sever - cum ar fi restricţii calorice notabile.
Studiile următoare au arătat că efectul uimitor al genelor SIR2 nu era limitat doar la şoareci.
Restricţia calorică producea rezultate similare în organisme mono-celulare… plante… şi chiar mamifere!
Acum - sunt sigur că vei fi de acord cu mine că a te înfometa pentru a trăi mai mult nu este prea atractiv! Cercetătorii erau blocaţi şi nu puteau depăşi acest obstacol major.
20 de ani mai târziu...
O echipă de cercetători conduşi de Dr. David Sinclair de la Harvard University, a descoperit un antioxidant puternic - care se află în mod natural în coaja strugurilor roşii - ce poate cu adevărat să activeze "gena supravieţurii" - fără restricţie calorică!
Aceştia tocmai descopereau un lucru important pentru noi! De fapt…
…Într-o știre de ultimă oră adresată colegilor şi presei - Dr. Sinclair a dezvăluit: "Am găsit un factor care să mențină celulele în viață şi care să încetinească procesul de îmbătrânire în sine."
Numele acestui nutrient antioxidant uimitor?
Resveratrol!
Resveratrolul activează "gena supravieţuirii", o pune în mișcare - şi, mai mult decât atât,oamenii de ştiinţa au descoperit că resveratrolul "activează" genele SIR2 pentru a ajuta la:
·         Promovarea unei activităţi celulare sănătoase!
·         Prelungirea vieţii celulare!
·         Metabolizarea glucozei şi încurajarea echilibrului insulinei în celule!
·         Menţinerea unui nivel de colesterol sănătos!
Dar Asta Nu Este Tot…
Resveratrolul, de asemenea, "opreşte" genele "rele" care:
·         Produc colesterol LDL (nociv)!
·         Interferează cu diviziunea celulelor sănătoase - şi reduc viaţa celulelor sănătoase!
·         Promovează inflamaţii periculoase!
·         Supraproduc insulină!
·         Perturbă eliminarea celulelor deteriorate!
===============================================
BOMBA...

Mit spulberat: mult-lăudatul compus „miraculos” din vinul roşu nu are efectele care i se atribuiau.

Resveratrolul, un antioxidant existent în vin roşu, struguri negri, ciocolată amăruie şi care a fost promovat intens, în ultimii ani, ca fiind capabil să întârzie îmbătrânirea şi să prelungească viaţa, nu s-a dovedit la înălţimea acestei „reclame”: un studiu nou, pe aproximativ 800 de persoane cu o alimentaţie bogată în resveratrol, a arătat că acestea nu aveau şanse de a trăi mai mult decât altele.
Efectele anti-inflamatorii şi anti-îmbătrânire ale resveratrolului au fost descoperite în cadrul unor studii pe  şoareci de laborator, ceea ce a condus la ideea că acest compus – eventual luat sub formă de suplimente - ar putea fi benefic şi pentru sănătatea oamenilor. Se credea că el ar reduce nivelul colesterolului şi ar scădea riscul bolilor de inimă şi al cancerului. 
Dar prea puţine studii au luat în considerare consumul de resveratrol la nivelurile la care se găseşte el în alimentaţia obişnuită a oamenilor, iar acest nou studiu arată că e posibil ca previziunile privind efectele „miraculoase” ale resveratrolului asupra sănătăţii umane să fi fost prea optimiste. 
Studiul, realizat de cercetători de la Universitatea Johns Hopkins, SUA, a  avut în vedere 783 de adulţi cu vârsta de peste 65 de ani, din regiunea italiană Chianti, unde se consumă mari cantităţi de vin roşu. 
Analiza urinei – în care erau identificaţi produşi de metabolism ai resveratrolului – a dat informaţii asupra cantităţii de resveratrol pe care participanţii o ingerau din alimentele consumate. 
În cursul a 9 ani, 268 dintre participanţi au decedat, iar analiza statistică a aratat că persoanele care consumau cantităţile cele mai mari de resveratrol aveau aceleaşi şanse de a muri ca şi cele care consumau cantităţile cele mai mici din acest compus. 
Rezultatele (publicate în JAMA Internal Medicine) sugerează că s-ar putea ca resveratrolul singur să nu aibă un efect semnificativ asupra stării de sănătate, aşa că administrarea unor suplimente de resveratrol s-ar putea să nu fie de niciun folos. 
Vinul roşu, ciocolata, fructele de pădure ar putea totuşi să contribuie la o alimentaţie sănătoasă, însă efectele nu se datorează doar resveratrolului; ele conţin şi alţi antioxiodanţi, precum bioflavonoidele, care reduc inflamaţia şi previn formarea cheagurilor de sânge, spun specialiştii.
http://www.descopera.ro
===============================================
Ba, NU!

de Silvia Holotiuc21 Iulie 2011

Resveratrolul, un colorant polifenolic, este considerat cel mai puternic antioxidant cunoscut pana acum, de patru - cinci ori mai puternic decat betacarotenul, de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C. In limbaj medical, antioxidant inseamna, in primul rand, anticancer, preventie si terapie, antiimbatranire, antiinflamator.
Se gaseste in tot ceea ce noi numim noi fructe si legumenegre, de fapt o culoare intermediara, intre indogo si negru si visiniul cel mai inchis. Astfel, resveratrolul se gaseste in fructele de culoare indigo-visiniu spre negru, cum ar fi agude negre, struguri negri, samburii de struguri negri si albi, vinul rosu, negru, mure, corcoduse negre, prune de culoare inchisa, coacaze negre, afine, mere inchise la culoare. Legumele bogate in resveratrol sunt ceapa rosie, fasolea neagra si lintea neagra. Varza de Bruxelles, fragii si alunele nu au culoarea neagra, dar contin resveratrol intr-o cantitate mai mica.

Resveratrolul este o substanta antitumorala. Incetineste cu pana 50% inmultirea celulelor cancerigene sau poate chiar sa le si opreasca. Stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare. Consumul de fructe si legume inchise la culoare, cele care contin resveratrol, scade nivelul colesterolului rau si creste nivelul celui bun.

De asemenea, aceasta substanta mentine capacitatea de functionare normala a trombocitelor, ajuta la scaderea vascozitatii sangelui, imbunatatind astfel, circulatia sangelui, arterele ramanand elastice. Are un puternic efect antiinflamator si antibacterian, mentine elasticitatea si fermitatea pielii, impiedica imbatranirea prematura.

Bun antialergic

Resveratrolul este, de asemenea, un bun antialergic, recomandat si persoanelor care sufera de astm bronsic, tot o forma de alergie. In acest caz, vindecarea se produce in timp, de obicei intr-un an, un an si jumatate, de aceea trebuie foarte multa rabdare si incredere, dar si renuntarea la tot ce inseamna fast-food, bauturi racoritoare dulci, conserve, salamuri, afumaturi si alte "delicii" culinare ale timpului in care traim.

Resveratrolul din fructele si legumele enumerate mai sus imbunatateste capacitatea memoriei, creste rezistenta organismului la stres, scade nivelul glicemiei, echilibreaza tensiunea arteriala, imbunatateste vederea, blocheaza procesele degenerative la nivelul sistemului nervos central.

Dupa cum era de asteptat, industria farmaceutica a si iesit pe piata cu capsule si comprimate cu resveratrol, la preturi ametitoare. Niciun produs de sinteza nu va avea, niciodata, efectul pe care-l are substanta dintr-un produs natural. De aceea, se recomanda consumul regulat de fructe si legume care contin aceasta substanta, ca atare, ori sub forma de suc.

Sa avem sanatate!


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu