..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 august 2017

Vrei să slăbești rapid dar sănătos?

Cunm sa scapi de kilogramele in plus si sa ai intr-un timp record o silueta de invidiat.




Varianta 1

Ziua 1 -  mananca fructe (nu adauga zahar peste ele si nu le prepara termic). Noi iti recomandam pepenele, cu ajutorul lui poti slabi cel mai repede.
Ziua 2 - mananca legume crude sau fierte. Ai voie un sigur cartof in aceasta zi. Iar daca legumele nu au gust si nu le poti manca, adauga un strop de oregano. 
Ziua 3 - mananca fructele si legumele alese in primele doua zile, combinate, insa exclude cartoful.
Ziua 4 - mananca 6 banane pe tot parcursul zilei, iar una dintre mese poti consuma o supa din rosii, ceapa, usturoi si ardei iute.
Ziua 5 - in ziua cu numarul 5 ai voie sa consumi branza cottage, rosii (nu mai mult de 4 rosii) si soia. Bea cel putin 4 litri de apa.
Ziua 6ai voie sa mananci branza cottage, supa si legume.
Ziua 7 - consuma un pahar de suc proaspat de fructe, o cana de orez fiert si cat mai multe legume. Bea multa apa pentru a te asigura ca elimini toxinele.

Varianta a 2-a

 Iata mai jos o dieta super rapida, care te va ajuta sa scapi pana la 10 kilograme. Atentie insa! Aceasta cura de slabire este foarte restrictiva! Asadar, daca ai probleme mari de sanatate, nu o incerca!
Luni: post total, doar cu apa sau ceaiuri neindulcite din: 20 g frunze de frasin, 20 g frunze de mesteacan, 20 g frunze de coacaz (4 lingurite de amestec la 1 l de apa).
Marti: fructe (mere, pere, citrice) – 2 kg.
Miercuri: branzeturi (branza de vaci, lapte degresat).
Joi: cartofi (fierti sau copti, fara sare si ulei).
Vineri: legume si orez (salata de legume si orez fiert, condimentat cu suc de rosii si cimbru).
Sambata: carne (fiarta sau gratar) de vita sau pui, nesarata.
Se beau zilnic 1,5 – 2 l lichide, iar seara – o ceasca de ceai depurativ; este admisa o cafea fara zahar pe zi. Ceaiul din prima zi combate retentia lichidelor, are actiune anticelulitica si antireumatica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu