........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 iulie 2017

Explicații pertinente

Curiozitate de mamă !

Într-o zi, John își invită mama la cină. In timpul mesei, ea nu se poate abtine sa nu remarce cat de atragatoare era Judy, colega de camera a fiului ei. 
De ceva vreme suspecta existenta unei relatii intime intre cei doi și, ca mamă, a decis să-și întrebe fiul, mai ales că modul cum relaționau cei doi tineri putea duce la justificarea unei bănuieli.

Intelegand destul de bine la ce se gandea maica-sa, John îi spuse: "Vad cum iti rotesti privirile, mama si stiu la ce te gandesti.Te asigur ca eu si Judy suntem doar colegi de camera."
Cateva zile mai tarziu, Judy merge la John și-l întreabă: "Stii frumosul nostru polonic de argint. Ei bine, de cand a venit maica-ta la cina se pare ca nu-l mai gasesc. Crezi ca ar fi posibil sa-l fi luat ea?"

"Mă indoiesc, dar o s-o întreb”, răspunde John.
Ca urmare, ii trimise mamei sale următorul bilețel:
„Draga mama, nu spun ca tu ai luat polonicul de argint dar nici nu spun ca nu l-ai luat din casa mea, cert este faptul ca acesta lipseste de cand ai fost la noi la cina. Mă poți lămuri?Cu dragoste, fiul tau”.
Cateva zile mai tarziu, John primeste raspunsul mamei sale:
„ Draga John, eu nu afirm ca tu te culci cu Judy, dar nici nu spun ca nu te culci cu ea, ramane insa cert faptul ca ea l-ar fi gasit pana acum, daca dormea in patul ei. Cu dragoste,  Mama.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu