..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 iulie 2017

Cercetătorii americani trag un semnal de alarmă: «Laptele pasteurizat, produs în fabricile de procesare a laptelui, poate cauza cancer»

Laptele pasteurizat, produs în fabricile de procesare a laptelui, poate provoca o serie de boli canceroase. Vinovată de această descoperire şocantă este alimentaţia cu nutreţuri concentrate a vacilor din ferme, care face ca laptele să conţină niveluri periculoase de estron sulfat, un compus al estrogenului implicat în apariția de cancerele testiculare, de prostată şi de sâni.
Cu alte cuvinte, contrar a ceea ce spun oficialităţile din SUA sau din alte ţări ale lumii, laptele procesat în fabricile de lactate nu este un produs sănătos, fiind direct implicat în apariția cancerului.
Laptele pe care noi îl bem azi este destul de diferit faţă de ceea ce beau strămoşii noştri.
Laptele vacilor care păşunează natural şi sunt hrănite cu furaje naturale îmbunătăţește digestia, vindecă anumite boli şi stimulează imunitatea generală, putând ajuta la prevenirea cancerului. Dar, guvernele lumii nu vor să ne lase să ne hrănim sănătos, ci vor să ne intoxice cu alimente din ce în ce mai artificiale, create în laboratoarele marilor corporaţii din domeniul agriculturii.
De exemplu, în SUA există un proiect de lege privind fermele („Farm Bill”) care acordă mai multe subvenţii fermierilor care îşi hrănesc vitele cu furaje modificate genetic, în defavoarea celor care îşi hrănesc vacile în mod natural. Scopul: obţinerea de profituri uriaşe de către marile corporaţii din domeniu (gen Monsanto), dar şi reducerea numărului populaţiei prin apariția de boli mortale datorită folosirii acestor alimente nesănătoase sau chiar toxice.
În România situația nu este încă atât de gravă, datorită numărului mare de ţărani care își hrănesc vacile în mod natural, obținând astfel un lapte sănătos. De aceea, este recomandat să folosim laptele de la ţărani şi să uităm de laptele procesat din marile lanţuri de supermarketuri.
Conspiraţia „laptelui cu urină” de la ţărani: o nouă manipulare a marilor companii de lactate din România
În luna mai, mass-media din România a derulat o campanie agresivă împotriva laptelui natural produs de ţărani şi vândut în pieţe. Cităm dintr-o ştire apărută pe antena3.ro, dar subiectul a fost abordat și de multe alte site-uri:
Din dorinţa de a mânca tot mai natural, riscăm să ne îmbolnăvim. Preferăm să cumpărăm de la ţărani, crezând că mâncarea e sănătoasă, dar ei nu sunt atât de cinstiţi pe cât credem.
Specialiştii au descoperit că producătorii pun urină de vacă în lapte, pentru ca marfa să reziste mai mult la temperaturi ridicate. Mai grav este că nu putem recunoaşte la prima vedere laptele tratat, dar efectele asupra organismului sunt devastatoare.
Conservantul este secretul ca laptele să nu se brânzească. «Mai ales într-un moment ca acesta, când căldura acidifică laptele şi acesta se încheagă, se strică, se pot adăuga substanţe alcalinizante aşa cum ar fi chiar urina de vacă», atrage atenţia prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, nutriţionist.
[…]
În fiecare an, statul pierde aproximativ 450 de milioane de euro din vânzarea la negru a laptelui şi a produselor lactate.”
Cam astfel este „promovat” laptele natural în România…

yogaesoteric 
26 iulie 2017
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu