........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 iulie 2017

Aveți grijă cu ce vă «jucați», că nu știți pe cine invocați! Mano Cornuto


Acest gest este un salut satanic, un semn de recunoaştere a membrilor aparţinând sectelor satanice sau altor grupuri necredincioase.
Semnul cu mâna „El Diablo” este adesea confundat cu semnul surdo-muţilor pentru „Te iubesc”.
Deşi la prima vedere pare o asemănare accidentală, știm că persoana care a descoperit sau creat acest semn pentru surdo-muţi nu este altcineva decât Helen Keller, o teosofistă adeptă a ocultismului şi o adoratoare a Satanei.
Keller a spus la un moment dat: „Lucifer reprezintă… Viaţa… Gândirea… Progresul… Civilizaţia… Libertatea… Independenţa… Lucifer reprezintă Cuvântul, şarpele, mântuitorul.”
Oare neintenţionat Keller a creat semnul „te iubesc” pentru surdo-muţi care imită clasicul semn al Satanei? Dorea oare Keller să ne spună „Te iubesc, diavole”?
Semnul satanic apare unde nu te aştepţi… A fost plantat până şi în mijlocul unui sobor de preoţi, la o procesiune creştină în oraşul Tver, în pravoslavnica Rusie.
 Un sobor de preacucernici preoţi ortodocşi din Tver (Rusia) și… „mano cornuto”

Acesta este şi un semn de recunoaştere între cei care sunt membri ai unor organizaţii oculte. Dar „mano cornuto” a ajuns foarte popular şi chiar preşedinţii americani Clinton, Bush jr. şi Obama l-au folosit în public, ca să nu mai vorbim că o puzderie de formații şi cântăreţi pop-rock îşi „salută” astfel adepții.
Lucifer nu doarme! Rock on sau… semnul satanei?
Loiali lui Satan, sau o simplă coincidență? Mai jos puteți vedea câțiva dintre admiratorii „nevinovați” ai lui Scaraoțchi
Vice-candidatul republican la preşedinţie, guvernatorul Alaskăi, Sarah Palin, cu fiica ei Willow

 Bill Clinton, fost președinte al SUA

George W. Bush, fost președinte al SUA, la inaugurarea din 2005
 Copertă de album a trupei rock Dio

 Regele Abdullah al Iordaniei

 Nicolas Sarkozy, fost președinte al Franţei

 Vicepreşedintele american Dick Cheney
Elizabeth Taylor

 Courtney Love cu fiica sa

 Trupa rock Metallica

 aria (Kennedy) Shriver la căsătoria ei cu Arnold Schwarzenegger
 Tom Ridge , fostul director pentru Securitatea Internă si fostul guvernator de Pennsylvania
 Senatorul american John Edwards

 Yasser Arafat
                                            Prim-ministrul italian Silvio Berlusconi


Anton Lavey, fondatorul Bisericii lui Satan şi autor al Bibliei satanice, pozează cu semnul „mano cornuto” cu mâna stângă pe coperta Bibliei satanice
 Se pare că începutul l-a facut în 1955 Harley Clark (în fotografie). Să fie astăzi o simplă coincidență că fiecare satanist din lume foloseşte acest salut?
 Dan Quayle, fost vicepresedinte al SUA
                        John Lennon cu semnul satanic pe afișul filmului „Yellow Submarine”

 
Kid Rock (sus și jos)
Citiți și:
 yogaesoteric 
16 iulie 2017 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu