..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 iunie 2017

Tratamentul naturist al hipertensiunii arteriale

Vă prezint o variantă sigură și ieftină de tratare a hipertensiunii arteriale propusă de marele medic și astrolog care a fost dr. Nechit Vinereanu:

Maladia hipertensiunii arteriale este una dintre cele mai dificil de tratat maladii în epoca noastră. Există o sumedenie de medicamente în cadrul medicinei alopate, care aduc rezultate minore şi temporare; ele produc efecte secundare grave, care până la urmă pricinuiesc decesul nefericiţilor pacienti. Medicina populară românească a găsit încă din vremuri vechi un remediu sigur, fără efecte secundare şi ieftin. Acesta este ceaiul de mărar. Sătenii noştri folosesc în dieta lor obisnuită mărar în ciorbe de tot felul, ba chiar şi în tocană şi salată verde. Pentru cine vrea să folosească ceai de mărar, noi recomandăm următoarele:
Se foloseşte fie mărar verde, cules în timpul primăverii, verii şi toamnei, fie mărarul uscat la umbră şi ţinut pentru sezonul rece. Se pun câteva fire de mărar în apă, într-un vas de un litru, se fierbe bine mărarul, timp de 20-30 de minute, şi se bea dimineaţă pe nemâncate doar câte o cană de ceai în fiecare zi. Rezultatele acestui tratament naturist apar nu imediat, aşa cum apar în tratamentele cu medicamente de la farmacie, ci abia după câteva săptămâni sau chiar luni de tratament zilnic.
Ceaiul de mărar este mai efectiv neîndulcit, dar dacă pacientul îl vrea neaparat îndulcit, se poate bea şi îndulcit.
În timpul tratamentului cu ceai de mărar, o singură cană pe zi, pacientul poate lua şi medicamente de la farmacie, dar după un anumit timp, când observă că tensiunea a scăzut la valorile ei normale, pentru o perioada mai îndelungată, pacientul poate întrerupe orice tratament alopatic, de la farmacie.
De îndată ce ceaiul de mărar a coborât tensiunea la valorile ei normale, pacientul se poate considera vindecat definitiv, şi recomandăm să nu mai folosească medicamente antihipertensive, căci ceaiul de mărar scade tensiunea arterială pentru totdeauna; ea nu va mai creşte niciodată, iar pacientul, după un tratament de câteva luni cu acest ceai, poate să nu mai urmeze nici acest tratament, căci nu mai este nevoie.
Recomandăm cu căldura ceaiul de mărar, care nu produce nici un efect secundar; el este pur şi simplu un aliment nobil, ieftin, la îndemâna oricui şi cu efecte curative miraculoase.
 Dr. Nechit Vinereanu
http://www.aryanahavah.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu