..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 mai 2017

Ziarul «Sunday Guardian»: «237 morți in India şi 3 morți în Sri Lanka în urma vaccinului pentavalent şi încă numărăm»

Constituția României – Dreptul la informaţie – Articolul 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit. (2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
În temeiul dreptului la informare garantat de Constituție, guvernului României i s-a cerut să publice toate statisticile referitoare la incidentele şi reacțiile adverse apărute în urma administrării diferitelor tipuri de vaccinuri date copiilor în România (tip, firmă producătoare, număr de vaccinări, vârsta, număr-tip de reacții adverse). 
Acesta este modul cel mai onest de a vorbi despre siguranța vaccinurilor.
De asemenea guvernului României i s-a cerut să publice toate statisticile cu reacțiile adverse existente la nivel mondial legate de toate vaccinurile pe care guvernul vrea să le administreze în România.
E de minim bun simț ca guvernul PSD şi PSD-ul, care repetă zilnic alături de progresişti şi soroşişti că vrea să aplice vaccinarea obligatorie, să-şi informeze cetățenii în legătură cu efectele adverse ale tratamentelor medicale pe care vrea să le administreze cu forța bebelușilor şi copiilor României.
Dar guvernul şi ministrul Bodog nu au binevoit să informeze populația nici măcar ce vaccin au adus în țară, de unde l-au adus, de la ce firmă, cât a costat etc., referitor la cele 10.000 de doze de vaccin anti-rujeolă pe care le-au achiziționat recent. Așadar nu ne putem aștepta să facă publice toate aceste date care ar arăta cât de periculoasă pentru sănătate este de fapt vaccinarea în masă.
Mai mult, legea vaccinării obligatorii interzice medicilor să exprime o opinie contrară celei oficiale, conform căreia vaccinarea este sigură, eficientă și absolut necesară. Judecați singuri care este de fapt situația, după ce veți citi articolul de mai jos, scris de un medic din India.
Ziarul Sunday Guardian, 13 noiembrie 2016:
 
237 morți în India şi 3 morți în Sri Lanka în urma vaccinului pentavalent şi încă numărăm
de dr. Jacob Puliyel, pediatru
În temeiul dreptului la informație, știm că până în august 2016 au fost raportate (în India) la guvern, 237 de decese, în termen de 72 de ore de la vaccinarea cu vaccinul pentavalent.
Am examinat decesele în statele (din India) care dau copiilor simultan vaccinul DPT și pentavalent.
Au existat alte trei decese în urma utilizării vaccinului pentavalent în Sri Lanka. Guvernul din Sri Lanka a suspendat utilizarea vaccinului. 
Experții OMS au investigat decesele. Ei au descoperit că există o asociere temporală clară a deceselor cu vaccinul (în terminologia OMS: „decese urmate imediat după vaccinare”) și că nu a existat o explicație alternativă a deceselor.
Conform protocolului standard în investigarea deceselor provocate de vaccin, aceste decese ar trebui declarate ca fiind „probabil” provocate de vaccinul pentavalent.
Experții au discutat cu privire la posibilitatea de a da sau nu un astfel de raport. (Nicio țară nu ar mai fi folosit acest vaccin după un asemenea raport.) Cu toate acestea, ei au scris în raportul lor că au șters cuvintele: „probabil” și „posibil” din clasificarea standard, raportul susținând că, deși decesele s-au produs imediat după vaccinare, este „puțin probabil” ca ele să fie legate de vaccinare.
Raportul complet nu a fost publicat online, ci doar concluzia sa a fost făcută publică. Raportul complet a fost însă prezentat Tribunalului din Delhi într-un caz de vaccinare.
Metoda de falsificare folosită de experții OMS a fost adusă în atenția publicului de British Medical Journal.
Ca urmare a acestor dezvăluiri, OMS a înființat un comitet de 40 de membri numit comitetul CIOMS / OMS. 19 dintre cei 40 de membri au fost reprezentanți ai producătorilor de vaccinuri, aflați într-un evident conflict de interese. Ei au dezvoltat un algoritm nou pentru investigarea evenimentelor adverse după imunizare, care a decretat că orice reacție adversă observată prima dată în studiul (de testare) de fază 4 trebuie ignorată.
Atunci când se dezvoltă un medicament, acesta este testat într-un studiu controlat, randomizat, numit studiul de fază 3. Numărul de persoane testate sunt limitate la câteva mii. Dacă nu există nicio reacție adversă, medicamentul este licențiat pentru studiile de fază 4, fiind testat pe un număr mai mare de persoane. Reacțiile care au loc la mai puțin de 1 din 10.000 de vaccinați sunt observate pentru prima dată doar în studiile din fază 4. Dacă aceeași reacție se produce în mod repetat, ea este considerată ca un „semnal” că reacția este cauzată de medicament și se fac studii în comunitate sub forma investigațiilor de control-de-caz, investigații care se fac pentru a stabili dacă aceste reacții au loc în cadrul comunității.
Conform noii clasificări CIOMS / OMS, în cazul în care o reacție nu a fost observată în studiile de fază 3 și a fost observată pentru prima dată în studiul de fază 4, ea este pur și simplu eliminată, stabilindu-se că „Nu este cazul [AEFI]”. Practic nu se ține seama de ele. Aceste schimbări au fost determinate de decesele repetate în urma administrării de vaccin pentavalent în Sri Lanka, Bhutan, Pakistan, Vietnam și India.
Trei decese survenite în Sri Lanka au determinat guvernul să suspende utilizarea vaccinului. În temeiul dreptului la informație, știm că până în august 2016 au fost raportate la guvern 237 de decese, în termen de 72 de ore de la vaccinarea cu pentavalent. Am examinat decesele care au apărut în statele care administrează concomitent vaccinurile DPT și pentavalent. Am fost atenți să facem acest lucru, astfel încât comparațiile să se facă numai după ce supravegherea AEFI a fost îmbunătățită odată cu introducerea vaccinului pentavalent. Astfel, decesele în urma vaccinului pentavalent au fost duble față de decesele în urma vaccinului DPT. 
Se spune adesea că decesele după vaccinare sunt decese naturale întâmplătoare, și acestea se înscriu în rata normală de decese neașteptate (SIDS).
Dacă toate decesele cu DPT sunt decese naturale și aceasta este rata standard de decese naturale neaşteptate (SIDS), atunci decesele apărute în cazul vaccinării cu vaccin pentavalent trebuie să fie cauzate direct de acest vaccin.
(Notă. Adică dacă decesele de după vaccinarea cu DPT, despre care se spune că sunt „întâmplătoare şi reprezintă rata naturală de decese”, sunt X, dacă numărăm şi decesele de după vaccinarea simultană cu DPT şi pentavalent, rezultă X + Y. Iar acum nu se mai poate spune că şi Y este natural, deoarece „decesele întâmplătoare naturale” sunt X. Prin urmare, rezultă că toate cele Y decese în plus se datorează direct vaccinului pentavalent. Metoda s-ar putea aplica şi la noi şi nici măcar nu este necesar să se găsească două vaccinuri care se dau simultan. E suficient ca X să fie mult diferit de Y ca să fie deja mari probleme.)
Datele sunt disponibile la guvern, care a închis ochii și continuă să introducă vaccinul.
Autorul acestui articol este membru al comitetului constituit de Grupul național consultativ tehnic pentru imunizare (NTAGI) pentru a examina aceste decese, cu mai mult de doi ani în urmă.
În ciuda apelurilor repetate, comisia nu s-a mai întâlnit niciodată după prima întâlnire. Recent, un seminar național privind noile vaccinuri a fost organizat de un număr de organizații la NIHFW New Delhi.
Prezentarea privind modul în care efectele adverse sunt clasificate în mod eronat este disponibilă pe YouTube pentru ca cei interesați să învețe mai multe.
Deci, cine este de vină pentru moartea acestor sugari din părinți săraci şi analfabeți care formează majoritatea populației noastre? OMS, care a modificat modul în care sunt investigate reacțiile adverse, făcând mai ușoară omologarea vaccinurilor și implicit crescând riscul apariției acestor decese, este complice.
yogaesoteric 
23 mai 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu