”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 aprilie 2017

3 reţete de smoothie-uri sănătoase, super delicioase

Preparatele special pregătite pentru mesele festive conţin foarte multe calorii sau ingrediente care nu sunt recomandate pentru sănătatea organismului, aşa că perioada sărbătorilor poate fi un adevărat pericol pentru silueta şi trupul tău. Dacă vrei să te bucuri de preparatele de Paște, de Crăciun sau de Revelion, dar fără să îţi faci griji în privinţa greutății sau a bolilor, prepară aceste trei reţete de smoothie-uri sănătoase, scrie mindbodygreen.com.
Pentru aceste reţete de smoothie-uri sănătoase nu ai nevoie de multe ingrediente, le poţi prepara în câteva minute, însă te vor ajuta să te încarci cu energie. Poţi să foloseşti smochine, migdale, fulgi de nucă de cocos, scorţişoară, ghimbir sau alte ingrediente care au numeroase beneficii asupra sănătăţii.
Îţi propunem să testezi aceste trei reţete de smoothie-uri sănătoase, dar oricând poţi adăuga ingrediente noi!
1. Smoothie de smochine
Smochinele au foarte multe beneficii asupra sănătăţii. Un smoothie cu smochine este uşor de preparat şi nu conţine multe calorii.
Ingrediente:
Pentru sos:
- 5 smochine
- 200 ml apă caldă
Pentru smoothie:
- 3 smochine
- 2 linguri fulgi de ovăz
- 1 lingură unt de arahide
- 200 ml lapte de migdale
- 1 linguriţă cacao
- scorţişoară
- sare de Himalaya
Preparare:
Pentru sos, pune smochinele şi apa caldă în blender şi pasează până când obţii o compoziţie cremoasă şi subţire. Este recomandat să torni sosul în paharul în care urmează să torni şi smoothie-ul.
Pentru smoothie, pune toate ingredientele în blender şi pasează până când obţii o compoziţie omogenă. Toarnă smoothie-ul în pahar şi savurează-l. Poţi să decorezi smoothie-ul cu câteva batoane de scorţişoară sau câţiva fulgi de nucă de cocos.
2. Smoothie cu lapte de cocos
Îţi doreşti un smoothie care să aibă o aromă festivă? Iată o reţetă simplă şi gustoasă, dar sănătoasă!
Ingrediente:
- 200 ml lapte de cocos
- 1 plic pudră de vanilie
- 100 ml apă de cocos
- zeamă de la o jumătate de lime
- 2 linguriţe sirop de arţar
- cuburi de gheaţă
Preparare:
Pune toate ingredientele în blender şi pasează până când obţii o compoziţie cremoasă şi omogenă. Toarnă smoothie-ul în pahar şi decorează-l cu puţină scorţişoară sau ce fructe îţi plac. Dacă vrei, poţi să adaugi ca sos puţină frişcă vegetală şi sirop de agave.
3. Smoothie cu ciocolată neagră, ghimbir şi scorţişoară
Ai nevoie de mai multă energie? Iată un smoothie care te va ajuta să fii în cea mai bună formă pe toată durata zilei.
Ingrediente:
- 200 ml lapte de migdale
- 1 banană congelată
- 1 lingură unt de arahide
- 1 lingură sirop de arţar
- 3 – 4 pătrățele ciocolată neagră
- 1 linguriţă pudră de ghimbir
- 1 linguriţă pudră de cacao
- scorţişoară
Preparare:
Pune toate ingredientele în blender şi pasează până când obţii o compoziţie cremoasă şi omogenă. Toarnă smoothie-ul un pahar şi savurează-l. Dacă vrei, poţi să decorezi smoothie-ul cu câteva batoane de scorţişoară, pudră de cacao sau migdale.
yogaesoteric
1 aprilie 2017
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu