..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 martie 2017

Sandvici cu avocado şi soia verde. O gustare rapidă şi sănătoasă!


Îţi doreşti să mănânci o gustare sănătoasă, dar eşti lipsită de inspiraţie? Un sandvici cu avocado şi soia verde este soluţia cea mai bună, scrie loveandlemons.com. Şi cea mai sănătoasă! Avocado are foarte multe beneficii asupra sănătăţii, este foarte uşor de pregătit, iar soia verde şi restul ingredientelor sunt pur şi simplu delicioase.
Un sandvici cu avocado şi soia verde îţi poate potoli foamea în orice moment al zilei, este foarte uşor de făcut, ai nevoie doar de câteva ingrediente, nu îngraşă, este foarte sănătos şi se păstrează foarte bine la rece, aşa că poţi să-l prepari şi ca să-l iei cu tine la birou.


Sandvici cu avocado şi soia verde
Indiferent în ce moment al zilei îţi doreşti să consumi o gustare sănătoasă, acest sandvici cu avocado şi soia verde este perfect! Poate fi servit şi dimineaţa, la micul dejun, alături de o cană de ceai.
Ingrediente:
- 1 ceapă albă, de mărime medie
- 60 de ml de oţet de mere
- zahăr brun sau miere
- sare de mare
- apă
- 150 de grame de soia verde fiartă (sau fasole mung)
- 50 de grame de coriandru
- 3 linguri de zeamă de lămâie
- 1 căpăţână de usturoi
- 2 linguri de ulei de măsline
- câteva felii de pâine integrală
- câteva felii de castraveţi
- 1 avocado, tăiat în felii subţiri
Preparare: 
Primul pas este să cureţi ceapa, să o tai în rondele şi să o aşezi într-un borcan. Toarnă peste ea oţetul de vin, adăugă puţină miere şi puţină sare, apoi completează cu apă. Agită puţin borcanul, apoi aşteaptă 20 de minute.
În acest timp poţi să pregăteşti pasta pentru sandvici. Adăugă într-un blender soia verde, câteva linguriţe de coriandru, zeamă de lămâie, usturoi şi sare. Amestecă toate ingredientele, apoi adăugă ulei de măsline şi amestecă în continuare până când obţii o compoziţie cremoasă. La final poţi să adaugi două sau trei linguri de apă. Poţi să păstrezi compoziţia la rece timp de trei sau patru zile.
Pasul următor este să întinzi compoziţia pe feliile de pâine, să adaugi câteva felii de avocado şi castraveţi şi câteva rondele de ceapă. Dacă vrei, poţi să adaugi şi câteva fire de verdeaţă. Poftă bună!
 yogaesoteric
5 martie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu