..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 februarie 2017

Ce se petrece dacă fierbem Coca-Cola? Totul se transformă într-o substanţă neagră şi vâscoasă! Asta ajunge în trupul nostru!?


Se ştie că băuturile carbogazoase de tip cola – Pepsi sau Coca-Cola – nu sunt deloc bune şi fac chiar rău organismului. N-o spunem noi, ci nenumăratele studii medicale care s-au făcut de-a lungul timpului. Vedeţi, de exemplu, pagina către un studiu realizat la Harvard despre pericolul băuturilor carbogazoase: harvard.edu.
Băuturile carbogazoase cu zahăr, cum sunt și Coca-Cola şi Pepsi, omoară aproape 200.000 de oameni pe an la nivel mondial, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Tufts şi publicat în revista Circulation.
Acest număr a fost estimat pe studii anterioare care arătau că un consum mare de zahăr poate duce la boli de inimă, diabet şi cancer.
Într-un filmuleţ şocant apărut pe internet ni se prezintă ce se petrece dacă punem la fiert Coca-Cola. După circa 15 minute de fiert, lichidul de cola începe să facă multe bule. Dar, după circa 25 de minute, el se transformă într-un amestec negru şi vâscos. Asta ajunge în organismul nostru dacă vom consuma Coca-Cola!?
 
yogaesoteric 
11 februarie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu