..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Un soldat din armata suedeză riscă sancțiuni pentru că a refuzat să participe la o paradă a homosexualilor

A refuzat să participe la o paradă gay organizată la Stockholm, iar acum riscă sancțiuni disciplinare. Este cazul unui soldat din Forțele Naționale de Securitate ale Suediei, pus apoi să dea socoteală.
Unul dintre soldații din Forțele Naționale de Securitate a ajuns în fața Comitetului disciplinar al armatei pentru că a refuzat să ia parte, ca șofer, la o paradă gay desfășurată în vara anului trecut pe străzile Stockholm-ului.
Acesta ar fi trebuit să se afle la volanul unuia dintre camioanele armatei suedeze care au defilat la parada homosexualilor, dar a decis să spună NU și să încalce astfel rigorile militare.
Potrivit presei locale, soldatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a susținut că nu este de acord ca forțele militare ale țării să ia parte la o astfel de paradă. Așa că nu are de gând să defileze, alături de homosexuali, nici măcar ca șofer al mașinii armatei. Și nu a cedat în fața avertismentului superiorilor săi, care i-au atras atenția că actul său de nesubordonare va fi sancționat.
 yogaesoteric
13 ianuarie 2017 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu