..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 octombrie 2016

Adio astm si probleme respiratorii!


Probabil ai remarcat si tu cat de bine respiri dupa doar o zi-doua de stat la mare sau dupa o vizita intr-o salina. Nasul si sinusurile ti se desfunda ca prin minune si scapi rapid de rinita, amigdalita, faringita si alte afectiuni ORL.
Iar responsabil pentru aceste beneficii extraordinare este aerul sarat incarcat cu ioni de sodiu, ioni recunoscuti pentru rolul lor stabilizator al membranei celulare de la nivelul epiteliului de tip respirator. Detalii aici »
Acest aer ionizat dizolva flegma si mucusul, elimina impuritatile de pe caile respiratorii si ucide micro-organismele responsabile de aparitia infectiilor.
Acum te poti bucura oricand si oriunde de proprietatile curative ale aerului sarat, fara sa fie necesara o vizita pe litoral sau intr-o salina.
Inhalatorul cu sare de Himalaya iti asigura ori de cate ori doresti, indiferent unde te afli, o cura de 15 minute de aerosoli salini binefacatori.
Inhalatorul salin are o particularitate de exceptie: rezervorul sau contine sare de Himalaya, o sare pura, plina de minerale si fara niciun fel de aditivi - o sare originara din Pakistan, dintr-un zacamant vechi de 250 de milioane de ani, nealterat in niciun fel si care pastreaza componenta marilor si oceanelor preistorice. Detalii aici »

Cum folosesti inhalatorul cu sare de Himalaya?

Inhalatorul are o constructie foarte simpla. Este un recipient ceramicdeschis la capatul superior si prevazut cu un filtru ceramic la capatul inferior, in interiorul caruia a fost introdus un saculet cu cristale de sare de Himalaya.
In momentul in care tragi aer in piept prin capatul superior, fluxul de aer inspirat trece prin cristalele de sare si creeaza acei aerosoli benefici pentru intreg aparatul respirator, foarte eficienti in indepartarea impuritatilor, in fluidizarea mucozitatilor si in eliminarea toxinelor.
Foloseste inhalatorul salin doar 15 minute in fiecare zi si vei experimenta, garantat, o ameliorare a problemelor tale respiratorii. Da, e chiar atat de simplu! Detalii aici »

Vei simti efectele inhalatorului cu sare de Himalaya dupa doar doua saptamani!

Respira prin inhalatorul cu sare de Himalaya si plamanii tai se vor umple de un aer cu proprietati curative! Poate fi folosit si de copiii de peste 5 ani.
Retine! Inhalatorul are o constructie simpla si este 100% natural, nu necesita o sursa de electricitate sau baterii.
Foarte, foarte important! Acest produs iti este util chiar daca nu ai probleme respiratorii! O cura zilnica de 10-15 minute pe zi de aerosoli salini inseamna sanatate curata pentru tine, exact ca si cum ai face zilnic o plimbare pe malul marii. Este un produs pe care il pot folosi toti membrii familiei tale!

https://mg.mail.yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu