Anunţul care ne
avertizează că excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii, a
fost pus sub semnul întrebării de o teorie foarte interesantă şi care explică
argumentat şi pe înţelesul tuturor că situaţia poate fi cu totul şi cu totul
alta.
Conform secretulcunoasterii.ro, lipsa sării din sânge are un efect neştiut
de mulţi. “(…) Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă:
– orice reacţie a apei cu sarea produce căldura, iar sarea formează
pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de 11.000 de ori viteza
transferului informaţional către creier; mai simplu spus, lipsa sării din sânge
prostește
(…) Amintiti-vă ce face medicul
prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!
Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite
medicamentele peste tot în corp. Amorteşte creierul pentru că altfel, acesta,
ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!
ZAHĂRUL
Zaharul e purtător de un cu totul alt tip de informaţii! Nu vorbim de
„clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maximum! Vorbim de zahărul natural din
fructe, sintetizat de natură cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple
din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului
dezoxiribonucleic (ADN), adică a evoluției. Vitalitatea dvs. şi a copiilor
dvs., atenţia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Şi evolutia dv.
genetică!
Grasimile
Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor
celulare, la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar;
colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de
către ficat în acid biliar. Valorile scăzute ale colesterolului,
induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, a
comportamentului violent, la sinucidere, la creşterea riscului de infarct
miocardic şi, mai ales, la o slabă funcţionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe
zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era
considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe
normele! Sa le coboare la 200! Urmarea? Au apărut brusc 36 de milioane de
„bolnavi” si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig. Dintr-un foc!
Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul
român a ales intuiţia! Tot cu slănină, pită, ceapă şi pălincă trăieşte! Nu face
exces şi traieste mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să
lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani…
cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri şi cu bâta în mână?
Acum, trageţi dvs. concluziile”, se arată în articol.
SURSA: evz.ro din 14 aug. 2o16
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu