..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 iunie 2016

ALUNGA RAPID DURERILE DE CEAFA SI UMERI

de  la 10 iun. 2016

Nu este un secret ca cea mai mare parte a tensiunii de peste zi se acumuleaza la nivelul spatelui, umerilor si gatului.


Astfel, lucrul la calculator, sofatul, activitatile fizice sau stresul au ca efect clar si imediat aparitia durerilor in aceste 3 zone (spate, umeri, gat), dar si manifestari ca:
• stari de nervozitate, disconfort, ameteala;
• tulburari auditive si vizuale (vedere incetosata, oboseala la nivelul ochilor);
• scaderea capacitatii de concentrare, tulburari de somn etc.

Solutia? Pentru a elimina aceasta tensiune si implicit aceste efecte neplacute este nevoie de stimularea circulatiei sanguine in aceste zone, fie prin masaj, fie printr-o terapie alternativa. Iti prezentam cea mai comoda si mai eficienta terapie de acest gen – folosirea centurii cervicale magnetice cu turmalina.

Ce este turmalina?

Turmalina este un cristal semipretios si unul dintre foarte putinele minerale care emit in mod natural radiatii infrarosii. Iar aceste radiatii infrarosii, dupa cum au aratat toate cercetarile medicale moderne, au capacitatea de a patrunde in toate tesuturile organismului, largind capilarele, oxigenand sangele, dizolvand toxinele si imbunatatind astfel functionarea tuturor organelor importante. Efectele benefice sunt, asadar, multiple si totodata foarte profunde:
• stimuleaza circulatia sangvina la nivelul gatului si al capului;
• combate durerile articulare din zona cervicala, umeri, brate;
• combate durerile de cap, starile de stres si oboseala;
• calmeaza sistemul nervos central;
• stimuleaza puterea de concentrare.

Usor de folosit, cu numeroase avantaje!

Centura cervicala magnetica cu turmalina are avantajul ca sporeste suprafata de contact intre cristalele de turmalina si piele, un lucru pozitiv, deoarece s-a descoperit ca eficienta emisiei de ioni negativi si de raze infrarosii este cu atat mai mare cu cat aceasta suprafata de contact creste. 

Centura este confectionata dintr-o tesatura in care sunt inserate cristale de turmalina, fiind obtinuta cu ajutorul "tehnologiei turmalinei lichide" prin impletirea in firul tesaturii a microcristalelor de turmalina.

In plus, pe langa radiatii infrarosii, turmalina emite si ioni negativi, acestia avand un rol major in oxigenarea creierului si in cresterea considerabila a nivelului de energie mentala. 
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu