..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 iunie 2016

5 MODURI IN CARE POTI FOLOSI BEREA IN RITUALURILE DE INFRUMUSETARE

de  la 23 mai. 2016
5 moduri in care poti folosi berea in ritualurile de infrumusetare

"Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii" este sloganul mediatizat intens in urma oricarei reclame pentru bauturi alcoolice si promovat in mod vizibil in baruri si campanii de informare.

Totusi, mare parte din populatie constientizeaza acum efectele benefice ale unui pahar de vin sau bere dupa cina, insa si pe cele adverse ale excesului.
Mai putin cunoscute sunt insa efectele benefice din punct de vedere estetic ale alcoolului, de-a lungul timpului, femeile testand si folosind vinul, berea, whisky-ul si coniacul ca ingrediente in rutina de infrumusetare. Astazi, cel mai cunoscut ingredient cu alcool a ramas berea, datorita pretului scazut, multiplelor intrebuintari si efectelor benefice.
Berea are un pH scazut, ce ajuta la strangerea foliculilor de par, precum si la indepartarea prafului si grasimii pe intreaga lungime a firului, spuma berii este utilizata impotriva acneei datorita drojdiei ce ajuta la scaderea productiei de sebum, implicit scaderea frecventei de aparitie a cosurilor. De asemenea, drojdia de bere este o buna sursa de vitamina B, proteine, seleniu, potasiu, fier, zinc si magneziu.

Citeste in continuare 5 retete pentru cosmetice home made pe baza de bere ce iti vor reda stralucirea parului si sanatatea pielii.

1. Masca de fata cu bere
Ingrediente: 1 lingura bere + 1 ou + 1 picatura extract de migdale
Preparare: Amesteca bine toate ingredientele, apoi lasa masca la temperatura camerei pentru o ora.
Utilizare: Spala-te pe fata cu un sapun hidratant si foloseste un prosop moale pentru uscare. Aplica apoi masca cu bere si lasa-o sa se usuce complet pe fata pana cand iti vei simti pielea foarte intinsa (cel putin 15 minute). Pentru indepartarea mastii spala-te pe fata doar cu apa calduta si foloseste prosopul moale pentru uscare. Aplica masca cu bere de 2 ori pe saptamana si incearca ca o ora dupa indepartarea acesteia sa nu aplici machiaj.

2. Masca de par cu bere
Ingrediente: 25 mililitri apa distilata + 25 mililitri bere + 2 lingurite otet de mere + 7 picaturi ulei esential de lamaie (sau 7 picaturi din parfumul tau preferat)
Preparare: Amesteca bine toate ingredientele astfel incat sa nu le mai poti diferentia.
Utilizare: Spala parul normal cu sampon, clateste bine, apoi aplica amestecul de bere si lasa-l sa actioneze atat la radacina cat si pe intreaga lungime a firului de par timp de 15 minute. Masca de par cu bere se clateste cu apa calduta si se aplica o data pe luna pentru fire sanatoase.

3. Spumant de baie
Ingrediente: 3 linguri sapun lichid pe baza de ulei de masline + 100 mililitri bere
Preparare: Amesteca sapunul cu berea pastrata la temperatura camerei pana cand nu vei mai putea diferentia cele doua ingrediente.
Utilizare: Toarna spumantul obtinut peste apa de baie si stai in cada cu spuma pentru cel putin 20 de minute, apoi clateste-te pe intreg corpul cu apa calduta. O astfel de baie iti va lasa pielea moale, neteda si catifelata, fara a mai fi nevoie sa aplici un alt lapte de corp.

4. Exfoliant cu bere
Ingrediente: 5 capsuni + 1 lingura bere
Preparare: Spala bine capsunile, indeparteaza coditele si frunzele verzi, apoi zdrobeste-le cu o furculita. Adauga o lingura de bere peste capsunile pasate si amesteca usor pana la obtinerea unei paste omogene.
Utilizare: Curata bine fata cu un sapun hidratant astfel incat sa indepartezi orice urma de machiaj, apoi aplica exfoliantul cu miscari circulare si lasa-l sa actioneze 15-20 minute. Clateste cu apa calduta si curata suplimentar cu doua dischete demachiante stropite cu apa micelara.

5. Balsam de par pe baza de bere
Ingrediente: 100 mililitri bere + 1 lingura ulei de jojoba
Preparare: Incalzeste berea la foc mic, fara a da in clocot, apoi adauga uleiul de jojoba si amesteca bine pana la omogenizarea celor doua ingrediente.
Utilizare: Spala parul normal cu sampon apoi aplica pe parul ud intreaga cantitate de balsam si lasa-l sa actioneze pentru 15 minute. Dupa acest timp clateste bine cu apa calduta si lasa parul sa se usuce intr-un prosop uscat pentru o ora, poti utiliza apoi feonul. Utilizeaza balsamul de par pe baza de bere o data pe saptamana si vei observa cum berea adauga volum parului tau, iar uleiul de jojoba va adauga stralucire.
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu