..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 aprilie 2016

Terapia revolutionara care iti sporeste in mod incredibil capacitatile creierului!

Aceasta ar putea fi marea descoperire a secolului XXI!

A fost pusa la punct o tehnica super-ingenioasa 

de imbunatatire a functiilor cerebrale prin MUZICA!


Stimate prieten,

Iti voi spune un lucru care, cu siguranta, te va surprinde:

E perfect posibil ca, de azi in doar cateva saptamani, sa simti ca ca mintea ta a devenit mai sprintena si ca, dintr-odata, iti este mult mai usor sa gasesti solutii pentru problemele de orice natura pe care le ai de rezolvat!

Da, e perfect posibil ca, foarte-foarte curand, sa simti cum creierul tau isi imbunatateste vizibil performantele, de la o zi la alta. Si totul pe fondul unei stari generale de bine si de optimism cum nu ai mai experimentat de mult.

Vei uita de stres, vei fi permanent in forma si ii vei uimi pe cei din jur cu energia ta pozitiva si cu performantele tale!  

Stim, suna ca si cum am vrea sa iti prezentam un drog sau o pastila-minune, cu un nume pompos (teminat obligatoriu in “…nax”). In realitate insa, vrem sa iti vorbim despre o tehnica veche de mii de ani, care si-a dovedit intotdeauna eficienta si pe care cercetarile moderne in domeniul neurologic au reusit sa o perfectioneze intr-un mod incredibil.

Este vorba despre terapia prin muzica, o terapie care in ultimii ani a fost abordata stiintific, ocazie cu care s-a descoperit ca exista corelatii clare intre caracteristicile sunetelor unei melodii (frecventa, modulatie, intensitate) si tipurile undelor emise de creier (sunt mai multe tipuri de unde cerebrale, fiecare asociat foarte precis unei anumite stari/dispozitii mentale).

Pur si simplu, stimulii auditivi potriviti pot modifica tiparul undelor cerebrale, ajutand creierul sa isi imbunatateasca functionarea si sa atinga performante care nu erau considerate posibile in trecut.


Cum pot sunetele/muzica
sa iti formeze un super-creier?
Sunetele au asupra noastra o putere imensa pe care, de multe ori, nici nu o constientizam.
Traim permanent intr-o invalmaseala de sunete asurzitoare, stridente, stresante si nu realizam ca exista si sunete care, alese cu grija, au capacitatea miraculoasa de a ne vindeca, de a ne spori abilitatile, de a ne face pur si simplu sa progresam (pe toate planurile).

Acest lucru a fost descoperit de medicul american Gerald Oster (1918-1993), cel care a remarcat pentru prima oara ca undele cerebrale ale unei persoane si implicit starea de spirit a respectivei persoane pot fi schimbate cu ajutorul sunetelor de o anumita frecventa.


Iar toate cercetarile efectuate ulterior au aratat ca anumite sunete/melodii au capacitatea de a intari conexiunile dintre cele doua emisfere cerebrale, sincronizandu-le si determinand astfel creierul sa lucreze la intreaga lui capacitate.
Conditia este ca sunetele/melodiile sa aiba caracteristicile potrivite (frecventa, modulatie, ritm, intensitate).

Ce avantaje majore vei avea ascultand
doar 20 de minute pe zi CD-urile “Master your Mind”?


1. Iti dezvolti abilitatile mentale.
2. Iti imbunatatesti capacitatea de concentrare si creativitatea.
3. Iti imbunatatesti memoria.
4. Inlaturi stresul, scapi de insomnii.
5. Te bucuri de o stare de bine incredibila.
Si toate acestea doar ascultand melodiile de pe CD-urileMaster your Mind!

Nu vei auzi decat o succesiune de sunete frumoase, relaxante, care iti vor modifica in mod subtil tiparul undelor emise de creier, pentru ca tu sa obtii performante optime.


Explicatiile stiintifice din spatele
efectelor benefice ale acestor melodii

In primul rand, ce sunt undele cerebrale?

In 1908, psihiatrul german Hans Berger descoperea un lucru extrem de interesant: creierul, uman sau animal, emite in continuu semnale electrice. Slabe, dar perfect masurabile. A fost o descoperire care a marcat inceputul unor cercetari ample, la capatul carora s-au identificat mai multe tipuri de unde cerebrale, asociate foarte precis unor anumite stari/dispozitii mentale.

Acum, de pilda, cand citesti aceste randuri, creierul tau emite unde beta, care caracterizeaza starea de zi cu zi. Cu alte cuvinte, esti perfect constient, asculti, procesezi informatii si iei diferite decizii.

Insa, daca ramai in starea beta prea mult timp (asa cum se intampla cu cei mai multi dintre noi), incepi sa experimentezi anxietatea, lipsa de armonie si disconfortul psihic.

Exista insa o solutie pentru a depasi aceasta stare: pur si simplu asculta Master your Mind timp de doar 20 de minute! Astfel, iti vei determina creierul sa emita unde alpha, asociate cu starea de relaxare si de calm, si vei gasi mult mai usor solutii pentru problemele cotidiene de tot felul.

Undele theta apar atunci cand treci de la starea de veghe la somn si invers, cand treci de la somn inapoi la starea de veghe. Undele theta iti ofera acces la subconstient, la revelatii neasteptate, la inspiratie creatoare. (Nu cumva ti s-a intamplat si tie sa te trezesti dimineata avand in cap o solutie minunata pentru o problema care te chinuia de ceva vreme? Acum intelegi mai bine de ce se spune ca “noaptea este cel mai bun sfetnic”.)

Undele delta. Avand o frecventa extrem de scazuta (0,5-4 Hz), undele delta sunt produse in timpul somnului profund, fara vise. Prezenta lor este cel mai adesea asociata cu procesul complet si amplu al regenerarii fizice si al refacerii ori mentinerii sanatatii.

Undele gamma. Sunt unde cu frecventa intre 30-100Hz, ce marcheaza legaturile grupurilor neuronale in vederea comunicarii dintre diferitele parti ale creierului. Sunt asociate cu prelucrarea stimulilor, cu anumite procese cognitive si cu realizarea unor functii motorii.

Raluca Enache
Redactor-Sef Revista de Sanatate si Stare de Bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu