..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 aprilie 2016

12 MOTIVE PENTRU CARE FEMEILE PREFERA BARBATII IN VARSTA

de  la 31 mar. 2016
12 motive pentru care femeile prefera barbatii in varsta

Este deja cunoscut faptul ca multe femei prefera sa intalneasca barbati mai in varsta, iar ele nu sunt de condamnat. Nu inseamna ca vor alege la 20 de ani un barbat de 75, insa, vor aprecia maturitatea, stabilitatea si increderea in sine a celui de 30.

Acest lucru se datoreaza nevoilor psihologice diferite. Daca la 20 de ani barbatul abia invata sa aprecieze femeia si cum sa se comporte cu ea, la aceeasi varsta, ea isi doreste un barbat care sa stie aceste lucruri.
Iata mai jos o lista a principalelor motive pentru care merita sa intalnesti barbati nascuti cu cativa ani inaintea ta.
1. Stabilitatea
Cu toate ca realatia cu un barbat abia trecut de adolescenta poate fi interesanta si distractiva, barbatul matur iti va oferi mai multa stabilitate si siguranta. Cel din urma deja locuieste singur, stie sa isi asume responsabilitati, are o cariera, apreciaza stabilitatea si sentimentul de echilibru ale unei relatii.
2. Inteligenta
Barbatul mai in varsta are mai multa experienta, a primit cateva lectii de viata, probabil a avut parte si de o educatie buna, acest lucru reflectadu-se in conversatiile cu el. De fiecare data cand te vei afla in preajma lui, vei avea ceva nou de invatat.
3. Manierele
Tanarul iese la intalnire total relaxat, bea o bere si nu se straduieste prea mult sa te flateze. La polul opus, un barbat mai in varsta te va curta, iti va aduce flori, te va ajuta sa imbraci haina, iti va trage scaunul, nu va fuma in timp ce tu mananci, etc.
4. Nu va incerca sa te schimbe
Barbatul abia trecut de adolescenta isi doreste sa te modeleze, sa schimbe felul in care te imbraci, sa te faca sa mananci ceea ce ii place lui chiar daca esti vegetariana. In schimb, barbatul matur nu incerca sa te schimbe si te apreciaza exact pentru ceea ce esti
5. Experienta sexuala
Un barbat mai in varsta ca tine nu va aparea in viata ta doar cu mai multa experienta, ci va fi si atent si te va asculta. Asadar, poti considera experienta sexuala ca fiind un motiv intemeiat pentru a intalni un barbat ceva mai mare ca tine.
6. Locuieste singur
In cazul in care barbatul cu care te intalnesti locuieste inca cu parintii sau cu colegi de apartament este timpul pentru o schimbare. Cel mai in varsta are deja un apartament si isi doreste sa imparta mai repede totul cu tine.
7. Maturitatea    
Barbatul matur este mai temperat, nu face glume proaste ce pot starni o cearta si nu iti propune sa petreci weekendurile alaturi de prietenii lui galagiosi. Acest tip de barbat te invita la o cina linistita si te provoca la conversatii interesante.
8. Comunicarea
Barbatul matur a avut deja cateva relatii, stie unde a gresit si cum functioneaza lucrurile. El stie cat de importante sunt pentru o relatie comunicarea si compromisul si nu strica lucrurile intre voi din motive stupide.
9. Atractia
Barbatul matur arata perfect ori de cate ori va intalniti. El arata mereu ingrijit si sofisticat, are camasa perfect calcata, este barbierit, miroase a parfum, iar tu nu te simti doar atrasa de el, dar si mandra sa te afli la bratul lui.
10. Te face sa te simti tanara
Te vei simti mereu tanara si energica alaturi de un barbat cu cativa ani mai mare, de asemenea, el iti va intari increderea in tine si te va face constienta de frumusetea ta.
11. Nu va trebui sa platesti
Multi cred ca o femeie tanara se intalneste cu un barbat matur doar pentru ca este interesata de banii lui, in unele cazuri acest lucru este adevarat. Daca vrei sa primesti bijuterii scumpe, haine frumoase, sa nu platesti pentru iesirile in oras si calatorii este momentul sa intalnesti u barbat mai in varsta.
12. Schimbarea
Daca toata viata ai intalnit doar barbati de varsta ta poate ai nevoie de o schimbare, poate a devenit plictisitor sa ai acelasi tip de barbati. In acest caz, un barbat cu cativa ani mai mare poate fi o noua provocare in viata ta.
 http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu