..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 februarie 2016

Uleiul de Canepa – sanatate de la natura

Studii medicale ale cercetatorilor din lumea intreaga atesta ceea ce medicii curanti inca incearca sa ascunda
Este vorba despre uleiul rezultat din presarea la rece a semintelor de canepa, utilizat ca supliment natural, aliat puternic in lupta dvs. cu cancerul, diabetul, artrita, Alzheimer, boli de rinichi, de inima, dermatite rebele etc.


Uleiul de canepa – solutia naturala impotriva cancerului, diabetului, artritei, blocajelor de memorie, bolilor de inima sau rinichi!
E posibil? Cercetarile demonstreaza chiar mai mult!
Canepa este o planta erbacee industriala, de talie inalta, ale carei produse includ: fibre, seminte si ulei. Acestea pot fi transformate, prin diverse tehnologii in: alimente si suplimente naturale pe baza de seminte de canepa, ulei de canepa, ceara, cosmetice, imbracaminte, hartie, combustibil, rasini etc.

Pentru a spulbera temerile si confuziile legate de siguranta folosirii semintelor/uleiului de canepa in Romania, citam:

"In prezent, conform reglementarilor in vigoare (articolul 39 al Regulamentului (CE) nr. 73/2009) s-a stabilit eligibilitatea soiurilor de canepa in functie de planta anatomica a plantei si de continutul de tetrahydrocannabinol (THC), pana la 0,2%. Canepa sativa se cultiva pentru utilizarea semintelor in vederea extragerii uleiurilor, prin presare la rece", sustine ing. Stefan Manea, Director General Hofigal Import-Export SA.

In varianta ulei de canepa, proprietatile semintelor devin mult mai usor accesibile organismului uman. Astfel, moleculele de ulei sunt mai usor digerabile si ajung mai repede la membrana celulara pentru a o hrani!
Presate la rece in conditii perfecte de temperatura, semintele de canepa confera uleiului calitati unice, deoarece uleiul de canepa este singurul ulei vegetal comestibil care pe langa continutul ridicat de acizi grasi esentiali contine si acid gamma-linoleic. Aflati in combinatia ideala, acestiacontribuie la restabilirea functionarii corecte a organelor din corpul uman.
  • are in componenta: vitamine (A, D, B, E etc.), minerale (potasiu, magneziu, fier, zinc etc.), dar si alti nutrienti ca lecitina, colina si fitosteroli, carora li se mai adauga fibre, enzime, probiotice si antioxidanti vitali corpului uman...detalii aici »
  • are in componenta sa si cannabidiol, cu efecte antiepileptice, antiinflamatoare si antibacteriene, dar si beta-sitosterol, "vinovat" de reducerea colesterolului... detalii aici »
  • contine toti cei 21 de aminoacizi necesari corpului uman pentru a-si pastra starea de sanatate... detalii aici »
  • este singura combinatie perfect echilibrata intre acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3! Raportul magic 3:1... detalii aici »
Incepeti chiar acum o noua viata cu ajutorul uleiului de canepa!

Uleiul de canepa si-a dovedit eficacitatea nu doar in lupta cu boli grave, aflate uneori in stadii terminale, ci si in afectiuni minore, dar cu efect frustrant asupra psihicului.


Administrat simplu, 2-3 doze pe stomacul gol, dimineata, uleiul de canepa nu isi lasa asteptate efectele!
  • Valorile glicemiei scad... detalii aici »
  • Raportul dintre colesterolul bun (HDL) si cel rau( LDL) se normalizeaza;
  • Cancerul (tumorile) regreseaza... detalii aici »
  • Sistemul imunitar se intareste;
  • Celulele afectate ale creierului sunt indepartate, fiind inlocuite cu noi celule responsabile de buna functionare a acestuia... detalii aici »
  • Inflamatiile scad... detalii aici »
  • si lista continua... detalii aici »
https://us-mg6.mail.yahoo.com

Un comentariu:

  1. am cumparat de la plafar ulei de canepa pentru ca sufeream de insomnie severa dupa prima zi efectele au fost foarte bune si am sa folosesc acest produs toata viata

    RăspundețiȘtergere