..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 februarie 2016

AFLA DECLARATIA INEDITA A OMULUI CARE A DEZLEGAT CAUZA CANCERULUI

Un articol de Razvan 

Potrivit renumitului cercetator si laureat al premiului Nobel, Dr. Otto H. Warburg, cauza principala a cancerului este deficitul de oxigen.

Pe fondul unei slabe oxigenari a organismului, mediul intern devine acid. O alta constatare a dr. Warburg este ca celulele canceroase sunt anaerobe, adica nu respira oxigen. Dar acest lucru inseamna si ca prezenta oxigenului perturba metabolismul celulelor canceroase, iar intr-un mediu organic alcalin acestea nu pot supravietui.


„Toate celulele normale depind de rezervele corporale de oxigen pentru a supravietui, toate in afara de celulele canceroase; acest fenomen nu cunoaste exceptii. Daca privezi o celula de 35% din cantitatea necesara de oxigen timp de 48 ore, exista sanse mari ca aceasta sa devina canceroasa.”

Ce trebuie sa faci daca organismul are un pH acid

Echilibrarea si mentinerea pH-ului organic intre pragurile valorice optime depinde in mod fundamental de calitatea alimentatiei. Echilibrul pH-ului se refera la valorile acide sau alcaline ale tuturor fluidelor corporale si celulelor din organism. Pentru a functiona corect, corpul trebuie sa regleze nivelul pH-ului sangelui la un nivel usor alcalin de 7,365 sau mai mult.

Dar alimentatia moderna standard este alcatuita in mare parte din alimente toxice si acide bogate in zaharuri rafinate si cereale, alimente modificate genetic si alimente grase, factori care favorizeaza un mediu organic acid.

Acest pH acid perturba functiile celulare si poate duce la o serie de probleme grave de sanatate, inclusiv cancere, boli cardiovasculare, diabet, osteoporoza si boala de reflux gastroesofagian.

Aciditatea cronica poate determina inclusiv o imbatranire prematura. Un alt detaliu ingrijorator este ca parazitii intestinali, bacteriile, virusurile si organismele fungice toate prefera mediile acide pentru a se inmulti.

Mediile alcaline, pe de alta parte, neutralizeaza bacteriile si alti agenti patogeni. Iata de ce mentinerea in mod natural a unui pH echilibrat devine o prioritate principala in gestionarea si preventia bolilor.

Remedii naturale pentru reechilibrarea pH-ului acid

Ingrediente:

• 1/3 lingurite de bicarbonat de sodiu

• 2 linguri de suc proaspat de lamaie sau otet de mere

Instructiuni:

Combina si amesteca cele doua ingrediente. La intrarea in contact a acestora are loc o reactie chimica de efervescenta, perfect normala. Dupa epuizarea reactiei, adauga si 250 ml de apa.

Este important sa bei amestecul dintr-o singura inghititura. Remediul este extrem de eficient in restabilirea pH-ului optim din organism. Reduce refluxul gastroesofagian si acidoza.

-- 
"Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi,
 de la un moment dat, dai din ceea ce esti."
 (Parintele Arsenie Boca)


 Vica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu