..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Stiai ca sanatatea ta depinde de felul cum respiri?

respiratieDraga cititorule, respiri corect? Respiri profund? Iti umpli foarte bine plamanii cu aer?
Nu neglija felul cum respiri, deoarece prin respiratieaduci oxigen in sange, iar oxigenarea sangelui – dupa cum iti poate confirma orice medic – este esentiala pentru toate procesele chimice care au loc in corpul tau. Vorbim aici despre procese de ardere, care consuma oxigen si care, in lipsa acestui element vital, au de suferit, cu consecinte dintre cele mai grave: organismul nu mai sintetizeaza elementele benefice din hrana si, mai ales, nu mai elimina eficient toxinele.
Iata, asadar, cum respiratia decide, pur si simplu, cat de sanatos esti. De la o respiratie deficitara poti capata diverse afectiuni grave, ca astm, hipertensiune arteriala, diabet, artrita, precum si o stare generala proasta caracterizata de anxietate, depresie, dureri de cap si lipsa de energie.
Intrebarea este: cum respiri corect?
Ei bine, modul ideal de a respira a fost descoperit inca din antichitate, de catre chinezi, si el presupune niste tehnici simple, dar foarte eficiente, numite Ki-Kou. Sunt tehnici pe care trebuie sa le aplici doar cateva minute pe zi, in timp ce stai asezat intr-o pozitie confortabila, masand usor anumite puncte de presiune care favorizeaza circulatia energiei prin corp.
(Afla detalii complete despre tehnicile Ki-Kou accesand link-ul din finalul acestui articol.)
Si, te rugam, retine urmatorul lucru: ca majoritatea oamenilor, si tu consideri probabil ca respiratia e ceva ce se intampla de la sine si, ca urmare, nu ii acorzi atentie. Dar respiratia este, pana la urma, lucrul care te tine in viata! Respiri de 18 ori pe minut, de 1.080 de ori pe ora, de 25.920 de ori intr-o zi si este clar ca orice mica imbunatatire la nivelul fiecarei inspiratii/expiratii este multiplicata de 25.000 de ori intr-o zi si, in consecinta, trebuie sa aiba un efect important!
Si, intr-adevar, respiratia profunda creste nivelul de oxigen din sange si are rezultate pozitive pentru sanatatea ta pe mai multe planuri – de la stimularea procesului digestiv pana la sporirea performantelor mentale. Foarte multi specialisti in medicina alternativa spun ca “daca ar trebui sa ne limitam sfaturile legate de un stil de viata sanatos la unul singur, acesta ar fi: invata sa respiri corect!”
Respiratia oxigeneaza fiecare celula din corp si este de la sine inteles ca, fara oxigen suficient, corpul devine mult mai vulnerabil in fata problemelor de sanatate. Invata, deci, sa respiri corect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu