..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 ianuarie 2016

Primul comentariu pe 2016

De la Keepers

(1 ianuarie 2016, prin Irma Kaye Sawyer)
Traducere Const. Mihăilescu
(nota C.M.: keepers = păstrători, gardieni, deținători, supraveghetori)

Intrebare: Keepers, care este cel mai bun mod de a aborda energiile anului 2016?
Raspuns: Vedem energiile anului care a început au o caracteristică de mare activitate (cifra "9", vibrație universală An)

Vă recomandăm să căutați a face alte alegeri, dacă cele din anul trecut s-au dovedit ineficiente și neadecvate. (T-Squares și anul Maimuței de foc, în astrologia chineză.), amplificându-vă credința.
Vor continua schimbările și modificările pe scena mondială ca o consecință karmică.
Ca întotdeauna, este vital să nu acceptați să faceți judecăți la adresa altora, asta neînsemnând că nu trebuie să vă exprimați atitudinea și punctul de vedere.
Nu acceptați stările de disperare sau panică și rămâneți pozitivi, plini de compasiune dar neimplicați emoțional, pentru ca dramele lumii voastre să nu vă provoace dezechilibre comportamentale sau de logică sănătoasă.
Ajutați procesele de limpezire, în măsura în care aveți capacitatea de a o face, fără ca aceasta să vă încetinească înaintarea sau să vă devieze de la obiectivele cu conținut spiritual pe care vi le-ați propus.
Cei care au fost marginalizați și astfel neglijați de societate, de guvernanți vor continua să fie foarte vocali, pentru a fi auziți și ajutați să-și rezolve problemele. Incurajăm pe cei care își caută drepturile, dar manifestarea lor trebuie să fie pașnică, non-violentă și axată pe dialogul social echitabil.
Violența, teama și terorismul sunt ultimele vestigii ale paradigmei moarte, atât de dragă întunecaților care se opun evoluției lumii voastre. Rasismul și toate celelalte "isme" sunt produse ale gândirii deconectate de realitate, sunt conștiințele mici. Există o modalitate de a recunoaște acest aspect de "realitate", fără a fi împotmolit în ea. Evitați extremitățile căci totdeauna ele sunt mărginite de prăpăstii. Alegeți calea de mijloc, acolo unde veți găsi echilibrul și posibilitatea unei înaintări optime. Asemenea probleme se întâlnesc dincolo de domeniile înaltei conștiințe (24/7). Zonelor acestea le sunt caracteristice fluctuațiile, care apar în funcție de circumstanțe și de nivelul sincronicităților.
În această privință, 2015 a fost un an al "realităților dure" pentru multe persoane, în special în ceea ce privește necesitățile de bază pentru supraviețuire, probleme de sănătate și tranziții fizice care se refereau la familie ori la persoane din cercul de prieteni apropiați.       
Anul 2016 va fi o perioadă de revenire la o spiritualitate mai profundă și liniștită, pentru foarte multă lume. Provocarea este de a rămâne echilibrat și a nu te retrage în polaritatea energiilor 2015, care era o evadare din spiritualitate (Chiron și Neptun în Pești) și o evitare din anumite realități pământești neplăcute.
 O întoarcere angajată la o practica spirituala zilnică va fi indicată și de ajutor pentru mulți dintre voi.
Cei implicați în munca de vindecare prin bioenergie se vor confrunta cu cazuri de comportament negativ-obsesiv, vizând „dezgroparea” rănilor vechi, a traumelor care tind să se reactualizeze în mentalitatea lor.
Este esențială în acest moment re-imprimarea de noi structuri și posibilități energetice și eliberarea în continuare din memoria subconștientă a unor amprente (înregistrări) care nu fuseseră reactivate până acum. Aceste aspecte privesc în special zodiile Pești / Fecioară. Se va observa dorința lor de responsabilizare și promovare a unei viziuni mai mari pentru toți.
"Noii" copii (n.m.: adică copiii cu structuri cristaline, curcubeu etc), cu darurile lor unice, vor continua să solicite înțelegere și sprijin din partea comunităților spirituale ale lumii. (n.m.: adică societatea să-i înțeleagă, să-i ajute să se adapteze mai ușor în colectivități, să-i prețuiască la reala lor valoare și să se folosească de minunatele lor capacități). Cei care o vor face, vor fi ajutați în diferite modalități. 

Incurajăm pe toată lumea, mai ales pe cei care se identifică ca Lucrători în Lumină, adulții indigo și empaticii să elibereze toată trauma reziduală, furia sau durerea care i-au chinuit în 2015. Faceți aceasta nu numai pentru voi înșivă dar și pentru alții care au nevoie.
Și așa este. Sunteți mult iubiți, dragilor!
Keepers

(nota channeler: Eu lucrez telepatic cu Înțelepții Keepers Akashici din anul 2007. Ei mă ajută să accesez înregistrările akashice acceptate și tot ei m-au ajutat, în calitate de co-autori, să scriu cinci cărți – toate disponibile pe Starfield Press).


SURSA: http://spiritlibrary.com/rev-irma-kaye-sawyer/the-keepers-first-commentary-on-2016

Un comentariu:

  1. Multumesc tuturor spiritelor pamintene si non-pamintene ce au trasmis, ne-au sfatuit, publicat, acest mesaj (material). Multumesc. Multa Lumina plina de Iubire, Pace si Armonie tuturor. Cristian

    RăspundețiȘtergere