..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 noiembrie 2015

Turmalina – cristalul cu beneficii incredibile pentru sanatatea ta!

Probabil te intriga putin acest termen – turmalina. El provine din expresia singaleza “tura mali” (“piatra viu colorata”) si denumeste un cristal semipretios renumit inca din antichitate pentru capacitatea sa extraordinara de a elimina toxinele din corpul uman si, implicit, de a vindeca afectiuni diverse.

De unde vine aceasta capacitate de vindecare? Ei bine, turmalina este unul dintre foarte putinele minerale care emit in mod natural radiatii infrarosii, radiatii ce au abilitatea de a patrunde in toate tesuturile organismului, largind capilarele, oxigenand sangele, dizolvand toxinele si imbunatatind astfel functionarea tuturor organelor majore. Detoxifierea este, in consecinta, foarte profunda.
turmalinaIn plus, pe langa radiatii infrarosii, turmalina emite si ioni negativi, acestia avand un rol major in oxigenarea creierului si in cresterea considerabila a nivelului de energie mentala. Nu e de mirare in aceste conditii ca specialistii in terapii alternative au cautat asiduu forma optima de a folosi turmalina in tratarea unor boli. Iar solutia gasita, foarte simpla, a fost aceea de a pune turmalina in contact direct cu pielea, in zona cu probleme.
Asa au aparut centurile care inglobeaza cristale de turmalina. Ca mod de utilizare, trebuie doar sa le pozitionezi pe umeri, genunchi, coate sau incheieturi (sunt 4 variante de centuri care difera prin forma), urmand ca in 10-15 minute sa simti o usoara senzatie de incalzire. Este semnalul ca turmalina lucreaza si ca isi produce efectele. Anume:
• stimuleaza circulatia sangvina;
• combate durerile articulare din zona cu care este in contact;
• amelioreaza durerile cauzate de hernii de disc si traumatisme;
• combate starile de stres si oboseala, neuropatiile, afectiunile musculare;
• calmeaza sistemul nervos central;
• stimuleaza puterea de concentrare.

Timpul recomandat de aplicare este de 20-30 de minute, de doua ori pe zi, in functie de gradul de sensibilitate, iar pentru un efect intens si rapid trebuie sa umezesti suprafata alba a centurii cu putina apa.
Nu trebuie sa faci nimic altceva. Turmalina din centura va incepe sa emita radiatii infrarosii atunci cand va fi incazita de corpul tau, iar aceste radiatii vor patrunde in straturile profunde ale pielii, neutralizand radicalii liberi si alte substante toxice rezultate in urma metabolismului celular.
Efort zero pentru tine, dar eficienta maxima! Ce poate fi mai simplu de atat?
Gasesti detalii complete despre cele 4 variante de centuri cu turmalina aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu